Η Nintendo ανακοίνωσε την κυκλοφορία Mario Kart σε smartphones και tablets

Nintendo ανακοίνωσε κυκλοφορία Mario Kart smartphones tablets, Η Nintendo ανακοίνωσε την κυκλοφορία Mario Kart σε smartphones και tablets

Ο Mario είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους χαρακτήρες videogames παγκοσμίως. Ο μικρός ήρωας και η παρέα του βρίσκονται στο… πάνθεον της βιομηχανίας games, ενώ εδώ και περίπου έναν χρόνο δηλώνουν το παρόν και στα Android / iOS .

Για την ακρίβεια, από τον Δεκέμβριο του 2016 στο iOS και τον Μάρτιο του 2017 στο Android είναι διαθέσιμο το Super Mario Run. Αποτέλεσε την πρώτη Mario έκδοση για κινητά τηλέφωνα και ταμπλέτες, ενώ οι κριτικές που απέσπασε ήταν κυρίως θετικές. Φαίνεται πως η Nintendo ικανοποιήθηκε πολύ από την πορεία του Mario Run στα App Stores, με αποτέλεσμα να ανακοινώσει την κυκλοφορία άλλου ενός τίτλου.

Nintendo ανακοίνωσε κυκλοφορία Mario Kart smartphones tablets, Η Nintendo ανακοίνωσε την κυκλοφορία Mario Kart σε smartphones και tablets

Δυστυχώς η Nintendo δεν προχώρησε σε περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το επερχόμενο παιχνίδι. Η μόνη σίγουρη πληροφορία είναι πως το Kart Tour βρίσκεται ήδη σε φάση ανάπτυξης. Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε τον τρόπο με τον οποίο θα αποφασίσει η εταιρεία να φέρει την κλασική Mario Kart εμπειρία στα κινητά τηλέφωνα και τα tablets. Το ιδανικό σενάριο είναι να πρόκειται για μια κανονική, ολοκληρωμένη έκδοση με διάφορα modes και φυσικά την δυνατότητα αναμετρήσεων με άλλους παίχτες μέσω διαδικτύου.

Η αλήθεια είναι πως θα χρειαστεί να περιμένουμε αρκετό καιρό για την κυκλοφορία του Mario Kart Tour. Βέβαια, ενδέχεται η Nintendoνα ολοκληρώσει το παιχνίδι νωρίτερα από τις αρχικές της προσδοκίες και να το διαθέσει πριν τα τέλη της παρούσας χρονιάς. Ελπίζουμε πως ο νέος Mario τίτλος θα εκπροσωπήσει άξια τα υπόλοιπα games της Kart σειράς στα φορητά λειτουργικά συστήματα. Αναμένουμε για την επίσημη κυκλοφορία του…!

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

Δεν εινια δυσκολο αν μη τι αλλο το concept των παιχνιδιων με αυτοκινητα υπαρχει ηδη σε mobile πλατφορμα ( θυμζω asphalt ) , αρα θα πορευτει παρομοιως κ η Νιντεντο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Nintendo

Επίσημο: Η Nintendo ετοιμάζει live-action ταινία Zelda!

Μετά τo Super Mario Bros., η Nintendo επιβεβαίωσε ότι εργάζεται τώρα σε μια προσαρμογή, live-action αυτή τη φορά, του The Legend of Zelda. 

Games Nintendo Nintendo Switch PlayStation

Nintendo Switch: Τρίτη κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών

Μία σπουδαία διάκριση πέτυχε το Nintendo Switch, καθώς σύμφωνα με τη Nintendo έχει πουλήσει 122,55 εκατομμύρια μονάδες ξεπερνώντας θρυλικές παιχνιδομηχανές του Top 10.

Smartphones Nintendo Nintendo Switch

Nintendo: Εντυπωσιακή πτώση στις πωλήσεις των Switch

Κατώτερα των περσινών αριθμών αναμένονται τα οικονομικά στοιχεία της Nintendo για το 2022, με τις χαμηλές πωλήσεις των Nintendo Switch να παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Games Microsoft Nintendo Sony

E3 2023: Απούσες από την έκθεση Microsoft, Nintendo και Sony

Η Nintendo, η Sony και η Microsoft αναμένεται να απουσιάσουν από την ανανεωμένη E3 τον Ιούνιο του 2023, σύμφωνα με μια νέα έκθεση από το IGN.