Nintendo Wii, Συλεκτική έκδοση σε μαύρο χρώμα

Το μαύρο Nintendo Wii θα είναι διαθέσιμο σε περιορισμένο αριθμό σε όλες τις Ευρωπαϊκές αγορές από 20 Νοεμβρίου ως συλλεκτική έκδοση πακέτο με Wii Remote, το Wii MotionPlus και το Nunchuk – όλα σε μαύρο – το εκπληκτικό νέο παιχνίδι Wii Sports Resort αλλά και το κλασσικό Wii Sports. Το Wii Sports Resort black bundle προσφέρει ένα σύνολο από 15 διαφορετικά απολαυστικά sports. Επίσης στην κατηγορία μαύρων αξεσουάρ που θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη θα περιλαμβάνεται και το νέο μαύρο Classic Controller Pro, καθώς και ξεχωριστά μαύρα Wii Remote controllers, Wii MotionPlus αξεσουάρ και Nunchuk controllers.

, Nintendo Wii, Συλεκτική έκδοση σε μαύρο χρώμα

Το Wii Sports Resort, που θα περιλαμβάνεται στο νέο συλλεκτικό πακέτο, έχει σημειώσει πουλήσεις περίπου ένα εκατομμύριο αντίτυπα στην Ευρώπη από την κυκλοφορία του στις 24 Ιουλίου μέχρι σήμερα. Το επαναστατικό αυτό παιχνίδι φέρνει στο σαλόνι σας ένα ολόκληρο νησί και 12 διασκεδαστικά sports, για να παίξετε μαζί με τους φίλους σας και την οικογένειά σας. Κάθε ένα από τα sports που περιλαμβάνεται στο Wii Sports Resort συνδυάζεται με την απόλυτη ακρίβεια που προσφέρει το επίσης νέο αξεσουάρ Wii MotionPlus, που περιλαμβάνεται μέσα στο νέο πακέτο.

, Nintendo Wii, Συλεκτική έκδοση σε μαύρο χρώμα

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Βαγγέλης

Με ενδιαφερει ταμαλα, ξερουμε τιμες, διαθεσιμοτητα στην ελλαδα και ποια μεγαλα μαγαζια θα το προμυθευτουν;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Nintendo

Επίσημο: Η Nintendo ετοιμάζει live-action ταινία Zelda!

Μετά τo Super Mario Bros., η Nintendo επιβεβαίωσε ότι εργάζεται τώρα σε μια προσαρμογή, live-action αυτή τη φορά, του The Legend of Zelda. 

Games Nintendo Nintendo Switch PlayStation

Nintendo Switch: Τρίτη κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών

Μία σπουδαία διάκριση πέτυχε το Nintendo Switch, καθώς σύμφωνα με τη Nintendo έχει πουλήσει 122,55 εκατομμύρια μονάδες ξεπερνώντας θρυλικές παιχνιδομηχανές του Top 10.

Smartphones Nintendo Nintendo Switch

Nintendo: Εντυπωσιακή πτώση στις πωλήσεις των Switch

Κατώτερα των περσινών αριθμών αναμένονται τα οικονομικά στοιχεία της Nintendo για το 2022, με τις χαμηλές πωλήσεις των Nintendo Switch να παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Games Microsoft Nintendo Sony

E3 2023: Απούσες από την έκθεση Microsoft, Nintendo και Sony

Η Nintendo, η Sony και η Microsoft αναμένεται να απουσιάσουν από την ανανεωμένη E3 τον Ιούνιο του 2023, σύμφωνα με μια νέα έκθεση από το IGN.