Nintendo Wii Fit Plus, Γυμνάστε σώμα και μυαλό

Εάν μέχρι τώρα η ιδέα να γυμνάζετε το σώμα και το μυαλό σας με τον δικό σας προσωπικό γυμναστή στην άνεση του σπιτιού σας ήταν απλά ένα όνειρο, τώρα είναι η ευκαιρία να το κάνετε πραγματικότητα. Το Wii Fit Plus έρχεται στην Ευρώπη στις 30 Οκτωβρίου 2009 προσθέτοντας νέες ασκήσεις για το σώμα και το μυαλό στο ήδη αναγνωρισμένο φαινόμενο Wii Fit, κάνοντας έτσι τη γυμναστική σας στο σπίτι ακόμα ευκολότερη. Για πρώτη φορά, μπορείτε να διαμορφώσετε τις δικές σας συνήθεις ασκήσεις yoga και μυϊκής ενδυνάμωσης.

, Nintendo Wii Fit Plus, Γυμνάστε σώμα και μυαλό

Μπορείτε ακόμα να στοχεύσετε σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος για τόνωση ή συντήρηση ή απλά για καταπολέμηση της κόπωσης ακόμα και βελτίωση της στάσης σώματός σας. Το My Routine programme αποθηκεύει τις συνήθεις ασκήσεις σας και σας επιτρέπει να συνδυάσετε μέχρι και 30 δραστηριότητες στο σύνολο. Εάν δεν νιώθετε δημιουργικοί, το Wii Fit Plus μπορεί να δημιουργήσει για εσάς ένα τυχαίο πρόγραμμα χρησιμοποιώντας τις ασκήσεις Yoga και μυϊκής ενδυνάμωσης. Για παράδειγμα, το πρόγραμμα Lifestyle σας δίνει συνδυασμούς ασκήσεων που θα βοηθήσουν να γυμνάσετε τους μυς σας και να αυξήσετε την ευλυγισία σας ή ακόμα και να κάνετε ένα ζέσταμα στα χέρια και τα πόδια σας για να καταπολεμήσετε την ένταση. Στην επιλογή Health μπορείτε να δουλέψετε τους κοιλιακούς σας και να κάψετε λίπος, ενώ στην επιλογή Youth εξασκείτε το μυαλό και τα κάτω άκρα σας.

Εκτός από το μέτρηση του βάρους και του BMI που μπορούσατε να πραγματοποιήσετε με το Wii Fit, ένας νέος θερμιδομετρητής σας επιτρέπει να καταγράφετε πιο εύκολα την καθημερινή σας πρόοδο. Υπολογίζει το ποσοστό του οξυγόνου που χρησιμοποίησε το σώμα σας στη διάρκεια της άσκησης και κατ’ επέκταση υπολογίζει τις θερμίδες που κάψατε σε κάθε δραστηριότητα. Για παράδειγμα το Wii Fit Plus μπορεί να εκτιμήσει ότι μισή ώρα άσκησης Hula Hoop σε έναν άνθρωπο με βάρος σώματος 70 κιλά ισοδυναμεί με 140 θερμίδες.

Πέρα από τις κλασικές λειτουργίες του Wii Fit, το Wii Fit Plus φέρει τώρα 50% περισσότερο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων 15 νέων παιχνιδιών ισορροπίας και έξη νέων μυϊκών ασκήσεων και yoga που σας δίνουν τη δυνατότητα να χαλαρώσετε και να διώξετε το στρες από την καθημερινότητά σας και τους κουρασμένους μυς.

Με μια γκάμα διασκεδαστικών καινούριων mini games και μία νέα multi-player επιλογή, υπάρχουν δραστηριότητες για να μοιραστείτε με όλη την οικογένεια – μέχρι και οκτώ παίκτες μπορούν να συναγωνιστούν ο ένας με τον άλλο σε μια ποικιλία παιχνιδιών ισορροπίας και άσκησης. Μπορείτε να διαλέξετε να τρέξετε κατά μήκος πλατφόρμων που επιπλέουν και είναι γεμάτες εμπόδια, να πετάτε χιονόμπαλες στους φίλους σας ή να βλέπετε τους φίλους σας να κουνούν τα χέρια τους για να προσγειώσουν ένα ξεκαρδιστικό κοτόπουλο όσο πιο κοντά γίνεται σε μια σειρά από στόχους.

Το Wii Fit Plus έρχεται πακέτο με το Wii Balance Board με τους αισθητήρες του που μετρούν το βάρος και ανιχνεύουν μετατοπίσεις του κέντρου ισορροπίας, δεξιά-αριστερά και μπρος-πίσω. Ωστόσο θα κυκλοφορεί και μια standalone έκδοση τους παιχνιδιού για αυτούς που διαθέτουν ήδη το Wii balance board. Ενώ στέκεστε στο balance board και εκτελείτε τις ασκήσεις σας, αυτό σας επιτρέπει να ακολουθείτε τις κινήσεις και να ελέγχετε ότι διαδραματίζεται στην οθόνη. Κάθε αισθητήρας έχει τη δυνατότητα να αντιλαμβάνεται ακόμα και την πιο μικρή κίνηση, όπως το σήκωμα του χεριού σας. Με την προσθήκη δραστηριοτήτων όπως το Skateboarding και το Rhythm Kung Fu, οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Wii Balance Board με ποικίλους νέους και διασκεδαστικούς τρόπους.

, Nintendo Wii Fit Plus, Γυμνάστε σώμα και μυαλό

, Nintendo Wii Fit Plus, Γυμνάστε σώμα και μυαλό

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alexander

poso tha kostizei xeroume?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Nintendo

Επίσημο: Η Nintendo ετοιμάζει live-action ταινία Zelda!

Μετά τo Super Mario Bros., η Nintendo επιβεβαίωσε ότι εργάζεται τώρα σε μια προσαρμογή, live-action αυτή τη φορά, του The Legend of Zelda. 

Games Nintendo Nintendo Switch PlayStation

Nintendo Switch: Τρίτη κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών

Μία σπουδαία διάκριση πέτυχε το Nintendo Switch, καθώς σύμφωνα με τη Nintendo έχει πουλήσει 122,55 εκατομμύρια μονάδες ξεπερνώντας θρυλικές παιχνιδομηχανές του Top 10.

Smartphones Nintendo Nintendo Switch

Nintendo: Εντυπωσιακή πτώση στις πωλήσεις των Switch

Κατώτερα των περσινών αριθμών αναμένονται τα οικονομικά στοιχεία της Nintendo για το 2022, με τις χαμηλές πωλήσεις των Nintendo Switch να παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Games Microsoft Nintendo Sony

E3 2023: Απούσες από την έκθεση Microsoft, Nintendo και Sony

Η Nintendo, η Sony και η Microsoft αναμένεται να απουσιάσουν από την ανανεωμένη E3 τον Ιούνιο του 2023, σύμφωνα με μια νέα έκθεση από το IGN.