Games

PlayStation 3: Νέα αναβάθμιση 14 χρόνια μετά την κυκλοφορία του

Σε μία κίνηση που δεν περιμέναμε, η Sony αποφάσισε να δώσει νέα αναβάθμιση στο PlayStation 3, 14 χρόνια μετά την κυκλοφορία της κονσόλας. Αν και όλοι περιμένουμε το νέο PlayStation 5, ή κάποιοι το έχουμε ήδη, η εταιρεία έδωσε στους κατόχους της παλαιότερης κονσόλας μία ανάσα ζωής.

Συγκεκριμένα, όσοι χρησιμοποιούν ακόμα το PlayStation 3 ως multimedia θα έχουν ένα λόγο παραπάνω να κρατήσουν την κονσόλα τους, καθώς η νέα αναβάθμιση, με αριθμό 4.87, φέρνει αναβαθμισμένα Blu Ray keys για τις νέες ταινίες στο format. Επιπλέον, το update φέρνει μία νέα ενημέρωση ασφαλείας, χωρίς να γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι παραπάνω πληροφορίες έγιναν γνωστές από την ομάδα RPCS3, οι οποίοι εργάζονται πάνω σε emulation για το PlayStation 3. Η Sony το μόνο που σημειώνει είναι πως το νέο update ενισχύει την απόδοση του συστήματος, χωρίς κάποιες επιπρόσθετες πληροφορίες. Πάντως, αξίζει να πούμε και ένα μπράβο που η εταιρεία ακόμα υποστηρίζει ένα τόσο παλιό (πλέον) σύστημα.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Επεξεργάστηκε την 4 Δεκεμβρίου 2020 12:46

Σχόλια

  • Παρέα με τα PS5 - XSX κάτω από την 55ρα 4K, έχω και ένα PS3 Slim που το χρησιμοποιώ κανονικότατα για Gaming!
    Μάλιστα σε αυτό παίζω αυτές τις μέρες ξανά: ''God Of War: Ascension και Metal Gear Solid 4: Guns Of The Patriots'' που τα γουστάρω άπειρα. 🎮

    Οπότε μια χαρά μου κάθεται που η SONY το υποστηρίζει ακόμα ενεργά! 💪🤳🤘👍🏆

  • Εγώ πρόσεξα καλύτερο YouTube αλλά επίσης κάτι που δεν είπε κανείς άλλος, δεν αργεί να διαβάσει τα CD κάτι που πριν έκανε ήχους κ αργούσε

  • Καλά, η Sony με αυτό το update προσπαθεί να μπαλώσει, όσο γίνεται, την κατάσταση με το Jailbreak! Οποιαδήποτε "stability patches" κι αν γίνουν, θα αφορούν σίγουρα αυτό! Το PS3, είναι μια "νεκρή" κονσόλα!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.