Pokemon GO: Update θα φέρει 100 νέα Pokemon και Trading μεταξύ παικτών

Μια νέα φήμη, κάνει λόγο ότι τον Δεκέμβριο η Niantic θα φέρει ένα μεγάλο update για το Pokemon Go. Αυτό το update θα φέρει την δυνατότητα trading Pokemon μεταξύ παικτών, ένα χαρακτηριστικό το οποίο αναμένουν οι χρήστες εδώ και καιρό, καθώς και 100 νέα Normal και Legendary Pokemon.

Οι πληροφορίες αυτές προέρχονται από την ανάλυση του κώδικα του παιχνιδιού, από ανθρώπους που σχετίζονται με το web scanner PokeVS. Αν και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι μερικά από αυτά τα χαρακτηριστικά θα έρθουν στο Pokemon GO, μένει να δούμε το πότε ακριβώς θα επιλέξει η Niantic να τα ανακοινώσει.

Ανάμεσα στα Legendary Pokemon, που θα προσθέσει η Niantic, είναι τα Mew και Mewto. Το update του Δεκεμβρίου θα φέρει και άλλα Pokemon, δίνοντας στο παιχνίδι νέο νόημα, όπως τα Celebi, Lugia, Pupitar, Entei, Raikou, Blissey, Miltank, Smoochum, Smeargle, Stantler, Donphan, Suicune και άλλα.

Η Niantic δεν σχολίασε τίποτα πάνω σε αυτό το ζήτημα, αλλά στο παρελθόν ο CEO της εταιρείας είχε επιβεβαιώσει αρκετά από τα νέα χαρακτηριστικά.

Pokemon GO December Update new pokemons trading 100 players, Pokemon GO: Update θα φέρει 100 νέα Pokemon και Trading μεταξύ παικτών
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitris

Τωρα με το νεο update, το pokemon go θα αποτελειται οχι απο 151/801 pokemon, αλλα απο 251/801.Ειμαστε σοβαροι;!Ποτε θα βαλουν και τα 800 ποκεμον, σε 5 χρονια; Το trading system θα επρεπε να ειχε βγει απο την αρχη.Ας μην σχολιασω το και καλα batling.Τελος παντων, η niantic πρεπει να κανει κτ παραπανω για να προσελκησει τους αληθινους pokemon fan, και οχι ανθρωπους που προηγουμενος δεν ειχαν ιδεα απο ποκεμον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Niantic

Niantic: Απολύει 230 υπαλλήλους, ακυρώνει παιχνίδια NBA και Marvel

H Νiantic, η εταιρεία πίσω από το hit Pokemon Go, απέλυσε 230 υπαλλήλους, ένα χρόνο αφότου απέλυσε ακόμα 90 υπαλλήλους.

Gear Niantic

Η Niantic παρουσιάζει πρωτότυπο AR headset με τον Snapdragon AR2 Gen 1

Στο Snapdragon Summit 2022, η Niantic παρουσίασε την τελευταία της έκδοση του AR headset της για εξωτερικούς χώρους.

Games Pokemon

Pokemon: O Ash Ketchum είναι παγκόσμιος πρωταθλητής – Χρειάστηκε μόλις… 25 χρονια

Ο Ash Ketchum ξεκίνησε την πορεία του στον κόσμο των Pokemon με έναν μόνο στόχο να γίνει παγκόσμιο πρωταθλητής και μετά από 25 χρόνια, σχεδόν μία ζωή, έκανε το όνειρό του πραγματικότητα.

Smartphones featured Pokemon Samsung

Η Samsung ετοιμάζει ένα Pokemon Edition Galaxy Z Flip3

Ένα  δώρο στους φανατικούς θαυμαστές των Pokemon ετοιμάζει η Samsung, καθώς θα κυκλοφορήσει ένα Pokemon Edition Galaxy Z Flip3.