Pro Evolution Soccer 2010

H Konami ανακοίνωσε επίσημα το Pro Evolution Soccer 2010, το οποίο θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο για Xbox 360, PS3, PC, PSP, PS2 και κινητά. Το παιχνίδι θα διαθέτει καλύτερο gameplay, ανανεωμένα γραφικά, νέα animations και κινήσεις, πιο ρεαλιστική ατμόσφαιρα κατά την διάρκεια των αγώνων, πιο πλούσιο Master League, αναβαθμισμένο ΑΙ, παίκτες με ξεχωριστά ατομικά χαρακτηριστικά, περισσότερη χρήση στρατηγικής και νέο σύστημα εκτέλεσης των penalties.

, Pro Evolution Soccer 2010

Τέλος, μετά το Champions League, η Κοnami εξασφάλισε τα αποκλειστικά δικαιώματα και του νέου Europa League, που θα αντικαταστήσει το κύπελο UEFA από την επόμενη σεζόν.

Η αλήθεια είναι ότι κάθε χρόνο ακούμε μεγάλα λόγια. Φέτος, όμως, φαίνεται ότι η σειρά Pro Evolution Soccer πραγματικά θα αλλάξει προς το καλύτερο. Αναμένουμε την απάντηση της ΕΑ με την ανακοίνωση του FIFA 2010.

Πηγή: Game 2.0

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

41 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ttk67

GIA NA DOYME AN K DEN PROVLEPW KATI POLY KALYTERO!!

ανδερας

p i s t e v w p w s 8 a e i n a i p o l i k a l i t e r o a p ‘ to p e r s i n o PES!

ανδReας

cool to paixnidi idika sta penalty ! o tropos twn penalty itan gelios

@@dd()()nn//$$

poli kalo ! elpizw fetos na exei oles tis metagrafes giati varieme na tis kanw oles egw !!

vaggelis

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΑ GOALLL !!!!

nick

καιρός ήταν να αλλάξει λίγο το παιχνίδι….από το 2000 με το FIFA 2000 παρατηρούνται ελάχιστες αλλαγές σε παιχνίδια του είδους. μια καλή ερώτηση ειναι:” τι ν’ αλλάξει, στα βασικά χαρακτηριστικά;” δε μας μένει παρα να περιμένουμε την απάντηση. απο την pro!

Theminho

Ρε παίδες σε wii console δε θα κυκλοφορήσει? γιατί?

xristos

vre pedia fetos na einai oles i metagrafes kai as min eina ka8e xrono to idio pro

Terminator

Treminho, οι εκδόσεις του Pro στο Wii πάντα αργούν και έρχονται μετά από λίγους μήνες. Λογικά το Pro 2010 για Wii θα κυκλοφορήσει μέσα στους πρώτους μήνες της επόμενης χρονιάς.

Theminho

ευχαριστω πολύ για την πληροφορια Terminator

tommasi

ελπιζω να ειναι καλυτερο στο online παιχνιδι.

pao

THA EXEI TO PRO 10 ELLINIKO PROTATHLIMA

pao

TO FIFA 10 THA EXEI ELLINIKO PROTATHLIMA GIA NA PARO KANENA ME TON PANATHINAIKO GIATI TA VLEPO SKOURA STH PRAGMATIKOTHTA

Terminator

Και να έχει, και να μπορείς να πάρεις τον Παναθηναϊκό, θα υπάρχει ένα άλλο πρόβλημα.

Ο βαθμός δυσκολίας όσον αφορά τις μεταγραφές μάλλον θα είναι κλειδωμένος στo “Εxtreme”, οπότε δύσκολα τα πράγματα 😛

pavlos

telio !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

>ασετρς2

to pro 2010 kai 2011 einai polu telio to paizo ka8e mera, tora pou 8a bgei kai to pro to 2057 8a einai to kati alo

>ασετρς2

o alos pou to paizei panathinaikos na paei gia gala kseri pou

>ασετρς2

kai makrua apo to fifa

arshavin

re paidia na kanw mia erwthsh germaniko prwtathlima tha exei? to neo pro.

Terminator

Μάλλον όχι

arshavin

einai sigouro auto re terminator giati twra einai krima na exei thn blakeia to ollandiko kai na mhn exei to gamato to germaniko? ti les esu kai oi alloi bebaia.

Terminator

Περισσότερα για το PES 2010 θα μάθουμε σε λίγες μέρες, στην έκθεση gamescom (19-23 Αυγούστου). Ας ελπίσουμε ότι θα μιλήσουν και για τις επίσημες άδειες που έχουν τσιμπήσει φέτος, αν και σου ξαναλέω, δεν το βλέπω για γερμανικό πρωτάθλημα.

arshavin

ok euxaristw gia thn pliroforia.

arshavin

ematha oti to pro gia to ps2 tha bgei arxes noembriou alitheuei?

Terminator

5 Nοεμβρίου για PS2, 22 Οκτωβρίου για Xbox 360, PS3, PC και κινητά και στις 19 Νοεμβρίου για Wii

kota

o paok 8a einai sto playstation 2

nikos

re paidia,peite mou oti 8a exei to champions leaugue kai to europa leaugue sthn ekdosh tou ps2 fetos…
me to pes 2009 fagame ksenera pou to eixe se ola ta alla ektos tou ps2….

giorgos23

ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ.ΤΟ ΕΠΑΙΞΑ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΕΧΕΙ ΧΑΛΙΑ GAMEPLAY ΙΣΩΣ ΤΟ ΧΕΙΡΙΤΕΡΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ.ΑΡΕ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΓΙΟΥΧΑ

leon_vierinha20

mono pou exei thn paokara ftani

gabraki

fandastiko to neo pro.to skizo kathe mera.eidika i real einai gamati…….ande pedes kai tou xronou kalitero

arshavin

pooooooo re pousti akoma 4 meres kai bgainei gia ps2 anta na to parw kai meta na lioso.lol xd

tzehos

ο παοκ δεν υπαρχει στο ps2

GiannisM

Πολύ μέτριο το PES φέτος, ελάχιστες βελτιώσεις σε σχέση με το προηγούμενο. Εγώ επέλεξα FIFA 10. Καιρό είχα να παίξω fifa και πραγματικά ενθουσιάστηκα

mitaras

exei g***** fetos to pro 10 kai ta grafika tou einai poli gamata san na eisai mesa einai!!!!!!!.

Manolis

Δεν μου άρεσε το PES 10 φέτος. Μπορεί να έχει βελτιωθεί αλλά όχι στα σημεία που ήθελαν οι χρήστες. Αντιθέτως το FIFA 10 έχει σημαντική βελτίωση σε σχέση με το προηγούμενο τόσο στο gameplay όσο και στα γραφικά.

NickKap

Πριν μερικές μέρες έπειξα το PES. Αρκετά καλό παιχνίδι, αλλά δεν με ενθουσίασε. Θυμάμαι οτι οτ προηγούμενο PES με είχε ενθουσιάσει περισσότερο. Θα προτιμήσω να μείνω στο FIFA 10.

Pisimhi

Παιδιά παίζω pro από το 1996 και το πρώτο ps.Αυτό το pro είναι μακράν το χειρότερο που έχει βγεί ποτέ! Το gameplay του είναι απαράδεκτο. Είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια πήγαινε από το κακό στο χειρότερο αλλά αυτό το χάλι είναι πρωτοφανές. Που είναι οι καλές εποχές που για να παίξεις pro έπρεπε να έχεις ποδοσφαιρικό μυαλό. Αυτό ήταν που έκανε το pro να ξεχωρίζει από τα άλλα (FIFA κτλ), το φοβερό του gameplay. Να τα βράσω τα ωραία γραφικά. Εγώ θέλω να παίζω ποδοσφαιράκι και να το φχαριστιέμαι. Κρίμα θα μας αναγκάσουν να παρατήσουμε ένα ωραίο χόμπι (γιατί για πολλούς αυτό είναι το pro). Πολύ κρίμα!

Gio

emena maresei prosopika to pes 2010!!!mexri to fifa 07 epeza fifa enw twra apo to 2008 protimw pro!!!!to pro 2010 eine teleio!!!!gia ps2 dn xerw egw to pernw gia pc exei mesa paok,osfp,pao kai aek…elliniko protathlima dn exei!!!!!!!!to mono kako tou eine oti boreis na pezeis europa league mono sto master league….kai to gine thrillos exei nomizw perisoteres veltioseis apo to pes 2009!!!

Lefteris

Sorry παιδια αλλα εχω αγανακτησει!!Αυτο ειναι το χειροτερο PRO που εχει βγει ποτε!!!Οι παιχτες ολοι θυμιζουν νταλικες!!!Δεν στριβει κανενας!!!Αμα θες να κανεις τριπλα αναγκαστικα πρεπει να εχεις C.Ronaldo η’ Messi!!!!!Παιζω το PRO απο την αρχη αρχη αλλα αυτο το πραγμα δεν ειναι ποδοσφαιρο!!!Δεν εχω ενθουσιαστιε καθολου… Βασικα η λεξη ενθουσιασμος δεν αντιπροσωπευει το μισος που νιωθω για αυτους τους αχρηστους που λενε οτι εφτιαξαν το PRO με καλυτερες αμυνες και και και… Δεν το εκαναν πιο δυσκολο απλα εκαναν τους παιχτες να ειναι ολοι Ανατολακηδες!!!Οταν παιζω PRO που δεν παιζω πια ειναι λες και βλεπω ποδοσφαιρο A Εθνικης στην τηλεοραση!!ΑΡΓΟ ΒΑΡΕΤΟ ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΚΟΛ!!!Προσωπικα απο το PC το εκανα uninstall και απο το PS 3 μαλλον θα το ανταλλαξω τωρα με το God of War 3 που βγαινει σε μερικες μερες!!!ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΚΟΝΑΜΙ!!!

Theo Doulgeridis

ΠΑΟΚ εχεις ρε pro 2010.Μουσλιμοβιτς,Ιβιτς,Βιειρινια,Παμπλο,Κουτσιανικουλη,Λινο,Παπαζογλου,Χαλκια και Σορλεν.ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

kostas

ego den exo tipota na po mono pu exi paok ime efxaristimenos paok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PAOK PAOK PAOK PAOK PAOK OLE OLE OLE OLE OLE!!!!!!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.