The Eye Of Judgment: Επανάσταση στο Gaming

, The Eye Of Judgment: Επανάσταση στο GamingΗ Sony Computer Entertainment ανακοίνωσε τη φθινοπωρινή κυκλοφορία του THE EYE OF JUDGMENT, το οποίο αναπτύχθηκε αποκλειστικά για PLAYSTATION3 ( PS3) σε συνεργασία με την ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο των καρτών ανταλλαγής Hasbro. Το THE EYE OF JUDGMENT αποτελεί ένα νέο concept διαδραστικής ψυχαγωγίας, το οποίο συνδυάζει την τεχνογνωσία της Hasbro στον τομέα των επιτραπέζιων παιχνιδιών στρατηγικής, τη μεγάλη ισχύ του PS3 και την τεχνολογία της PLAYSTATIONEye camera.

Μαγικό, οπτικά εκθαμβωτικό, με ξεχωριστή φιλοσοφία παιχνιδιού, εύκολο στη χρήση και ιδιαίτερα διασκεδαστικό, το THE EYE OF JUDGMENT απευθύνεται σε gamers όλων των ηλικιών και ικανοτήτων και αναμένεται να γίνει μια «απαραίτητη αγορά» για όλους τους κατόχους PLAYSTATION3.

Πώς λειτουργεί; Κατ’ αρχάς τοποθετήστε την –επόμενης γενιάς– PLAYSTATION Eye USB camera στο ειδικό στήριγμα/ stand πάνω από το ταμπλό του παιχνιδιού –ένα πλέγμα εννέα τετραγώνων. Στη συνέχεια τραβήξτε 5 από τις 30 κάρτες της τράπουλας. Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να ελέγξετε πέντε πεδία του ταμπλό– ένα απλό concept, αλλά στο σημείο αυτό ξεκινά η μαγεία. Ο αντίπαλος τοποθετεί μία κάρτα σε ένα από τα τετράγωνα του ταμπλό. Στην οθόνη, δονήσεις και ενεργειακά κύματα πηγάζουν από την κάρτα μπροστά στα μάτια σας και ο χαρακτήρας του παιχνιδιού αναδύεται από την επίπεδη επιφάνεια και μετουσιώνεται σε ένα εκπληκτικής τρισδιάστατης λεπτομέρειας πλάσμα.

Ήρθε η σειρά σας. Ψάχνετε για την κατάλληλη κάρτα (χαρακτήρα ή μαγικού) με τα σωστά χαρακτηριστικά, προκειμένου να κερδίσει την αντίστοιχη του αντίπαλου. Αν επιλέξετε μία κάρτα με πλάσμα, π.χ. ένα δράκοντα, και την τοποθετήσετε σε ένα τετράγωνο απέναντι από την κάρτα του αντιπάλου, στην οθόνη ο δράκος θα αποκτήσει τρισδιάστατη υπόσταση, χτυπώντας τα φτερά του και εκτοξεύοντας καυτές φλόγες προς το εχθρικό πλάσμα. Η μάχη μόλις έχει ξεκινήσει. Παίξτε με τη σειρά σας και ενεργοποιήστε τις κάρτες στο αντίστοιχο πεδίο, αφού κάθε μία «καλεί» ένα διαφορετικό πλάσμα ή ξόρκι, με μεγάλη ποικιλία επιθετικών και αμυντικών χαρακτηριστικών.

Επιλέξτε ανάμεσα σε πλάσματα όπως τα Flame Magus και τα Bioliths. Πολλά από αυτά έχουν ειδικές ικανότητες, τις οποίες πρέπει να συνυπολογίσετε. Επιλέξτε ανάμεσα σε μαγικά, τα οποία γιατρεύουν, καίνε, τηλεμεταφέρουν και πολλά ακόμη. Ο στόχος σας είναι να κυριαρχήσετε στο ταμπλό, παρατάσσοντας τις κάρτες σας με μεγαλύτερη επιδεξιότητα από τον αντίπαλο σας και λαμβάνοντας τις κατάλληλες αποφάσεις –κάποιες φορές θυσιάζοντας κάποιο πλάσμα για στρατηγούς λόγους…

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sulzer Brothers

Εχω ξετρελαθει απο τις παρουσιασεις του εν λογω παιχνιδιου, και μου φαινετε θα αγορασω playstation3 μονο γι αυτο. Μου αρεσουν τετοιου ειδους παιχνιδια σε σχεση με τα υπαρχοντα -προχωρα και σκοτωνε οτι κινειτε-, που εχουν κατακλυσει το χωρο. Ελπιζω μονο να ειναι μεταφρασμενο στα ελληνικα στην εδω εκδοση. Βλεπεις δεν μπορει να ξερουν ολοι αγγλικα για να παιξουν ενα παιχνιδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games PlayStation PlayStation 4 PlayStation 5

Playstation 2023 Wrap-Up: Αναδρομή στη gaming χρονιά σας και δωράκι από τη Sony

Το Playstation Wrap-Up 2023 της Sony είναι πλέον διαθέσιμο, με την εταιρεία να κάνει και ένα δωράκι στους παίκτες της.

Games PlayStation PlayStation 5 Sony

Η Sony λανσάρει το πρώτο χειριστήριο PS5 για παίκτες με ειδικές ανάγκες

Η Sony συνεργάστηκε με ειδικούς στην προσβασιμότητα για να κυκλοφορήσει ένα χειριστήριο PlayStation 5 για παίκτες με ειδικές ανάγκες.

Gear PlayStation PlayStation 5 Sony

PS6: Φήμες και προσδοκίες για την κονσόλα επόμενης γενιάς της Sony

Το 2020 σηματοδοτήθηκε από την εντυπωσιακή παρουσίαση του PlayStation 5 από τη Sony, μια στιγμή που αναμένονταν με μεγάλη ανυπομονησία.