Killzone: Liberation chapter 5 για PSP

Αφού τα καταφέρετε περνώντας από τις τέσσερις νέες αποστολές και τις δύο καινούριες multiplayer πίστες, μπορείτε να μπείτε στο ανανεωμένο site killzone.com, όπου θα συναντήσετε φίλους από ολόκληρο τον πλανήτη, προκειμένου να αναμετρηθείτε σε ένα ξέφρενο παιχνίδι με τη σφραγίδα του Killzone.

Αν ολοκληρώνοντας το Killzone: Liberation, θέλατε κάτι ακόμη, το κεφάλαιο 5 δεν θα σας απογοητεύσει. Ο αρχιλοχίας Rico αγνοείται– κι εσείς καλείστε να διαλευκάνετε την τύχη του, δοκιμάζοντας τις αντοχές σας σε τέσσερις απαιτητικές αποστολές και περισσότερες από δύο ώρες ολοκαίνουριου gameplay, με καινούριες περιοχές για να εξερευνήσετε, νέα οχήματα για να οδηγήσετε και πλήθος Helghast για να εξολοθρεύσετε. Το Κεφάλαιο 5 διαθέτει, επίσης, δύο νέους multiplayer χάρτες, τόσο για το Ad Hoc, όσο και για το Infrastructure Mode: Prison και Construction Site.

Το download είναι διαθέσιμο μέσω του καταστήματος yourpsp.com, αλλά και του ανανεωμένου –με προδιαγραφές επόμενης γενιάς – site, killzone.com. Το site ενσωματώνει, επίσης, προεκτάσεις «κοινότητας», όπως «λίστα φίλων», forums για συζήτηση συμβουλών και εμπειριών, δημοψηφίσματα- ακόμη και απ’ ευθείας επαφή με τους δημιουργούς.

Η συγκρότηση της καλύτερης δυνατής ομάδας στο Infrastructure Mode γίνεται μια απλή υπόθεση: κάθε παίκτης θα έχει τη δική του σελίδα ‘My Killzone’, στην οποία θα εμφανίζεται η ταυτότητα του. Το Killzone.com θα προσφέρει, επίσης, πρωτοφανή πρόσβαση σε unlockable περιεχόμενο, στις γνωστές αναβαθμίσεις και σε νέες λειτουργίες. Το νέο λανσάρισμα του killzone.com, θα καταστήσει το συγκεκριμένο site την απόλυτη online κοινότητα Killzone, τόσο για τους φανατικούς, όσο και για τους νέους παίκτες. Ειδικά οι νεοφερμένοι στον κόσμο του Killzone θα πρέπει να έχουν ανοιχτά τα μάτια τους για την επερχόμενη κυκλοφορία σε Platinum.

Το Infrastructure Mode περιλαμβάνει το ‘Duel Mode 1vs1’: ανταγωνιστείτε με οποιονδήποτε άλλο παίκτη σε μια μάχη «μέχρι τελικής πτώσης». Το νέο mode έχει δημιουργηθεί για δύο παίκτες από το multiplayer format, μέσω της χρήσης –στρατηγικά τοποθετημένου – συρματοπλέγματος, ούτως ώστε να μειώνεται η επιφάνεια του χώρου μάχης.

Νέο unlockable περιεχόμενο: ο δίσκος του Killzone: Liberation συνδέεται μέσω του browser του PSP, κατ’ ευθείαν στο killzone.com. Η επιτυχημένη ολοκλήρωση ενός επιπέδου του παιχνιδιού θα επιτρέψει στο χρήστη να αποκτήσει πρόσβαση στο site, αλλά και σε επιπλέον περιεχόμενο. Οι παίκτες που δεν διαθέτουν τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης σε ασύρματο δίκτυο μπορούν να αποθηκεύσουν την «πρόοδο» τους σε ένα memory stick και να «κατεβάσουν» το επιπλέον περιεχόμενο μόλις βρεθούν κοντά σε ένα ασύρματο hotspot.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Games Disney featured Fortnite

Η Disney επενδύει 1,5 δισ. δολάρια στην Epic – Έρχεται νέο σύμπαν παιχνιδιών μέσα στο Fortnite

H Disney ανακοίνωσε τα σχέδιά της να επενδύσει 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια για ένα «μερίδιο μετοχικού κεφαλαίου» στην Epic Games.