Razer Nommo, Nommo Chroma και Nommo Pro: Νέα σειρά ηχείων για gamers [CES 2018]

Razer Nommo Nommo Chroma Nommo Pro νέα σειρά ηχείων gamers CES 2018, Razer Nommo, Nommo Chroma και Nommo Pro: Νέα σειρά ηχείων για gamers [CES 2018]

Η Razer είχε την τιμητική της στο Consumer Electronics Show του 2018, παρουσιάζοντας μια σειρά από διαφορετικά προϊόντα. Ανάμεσα τους είναι και η νέα οικογένεια ηχείων για gamers με ονομασία Nommo.

Ο κατασκευαστής από την Σινγκαπούρη ανακοίνωσε τρία ζευγάρια ηχείων, τα Nommo, Nommo Chroma και Nommo Pro. Αρχικά, οι δύο πρώτες προτάσεις είναι παρόμοιες. Η καθεμία αποτελείται από δύο ηχεία και το κάθε ένα εξ’αυτών ενσωματώνει οδηγό ήχου 3 ιντσών κατασκευασμένο με υφαντό υαλοβάμβακα. Στο πίσω τους μέρος υπάρχει έξοδος αέρα για το μπάσο. Οι διαφορές μεταξύ των Nommo / Nommo Chroma είναι η ύπαρξη Chroma φωτισμού (όπως καταλάβατε από την ονομασία) καθώς και ψηφιακού μετατροπέα ήχου στο δεύτερο ζευγάρι.

Razer Nommo Nommo Chroma Nommo Pro νέα σειρά ηχείων gamers CES 2018, Razer Nommo, Nommo Chroma και Nommo Pro: Νέα σειρά ηχείων για gamers [CES 2018]

Αναφορικά με τα Nommo Pro, εκείνα είναι ηχεία 2.1, κάτι που σημαίνει πως το σύστημα έχει επιπλέον ένα subwoofer. Οι οδηγοί ήχου, επίσης 3 ιντσών, είναι κατασκευασμένοι από Dupont Kevlar, ενώ υπάρχουν επίσης δύο tweeters με θόλους από μετάξι. Ο χρήστης θα είναι σε θέση να ρυθμίσει τα ηχεία όπως εκείνος θέλει μέσω ενός μικρού pod. Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως τα Pro θα έχουν την πιστοποίηση της THX, ενώ φέρουν προ-εγκατεστημένο και το Dolby Virtual Speaker. Προφανώς, τα συγκεκριμένα ηχεία είναι οι καλύτερες προτάσεις της Nommo οικογένειας από την Razer.

Αν θέλει κανείς να αποκτήσει κάποια εκ των τριών προτάσεων της εταιρείας, θα πρέπει να πληρώσει 100 δολάρια για τα απλά Nommo ηχεία, 150 δολάρια για την Chroma έκδοση και 500 δολάρια για το καλύτερο Pro σύστημα. Αναμένουμε την κυκλοφορία τους (και την επίσημη εγχώρια τιμή) στην Ελλάδα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας Ζ.

Οθόνες για gaming ποντίκια για gaming, τώρα και ηχεία για gaming…. Οδοντόκρεμες για gaming πότε θα δούμε;

Χρησταρας

Θα τρελαθουμε τελείως μου φαίνεται! γιατι καποιος να προτιμήσει το 2.1 των 500 ευρω και να μη δωσει αλλα 100 για να παρει κανονικό 5.1 home cinema της σονυ με high res audio και ένα σωρο ρυθμίσεις ήχου για να το προσαμρώσει όπως θέλει. Δηλαδή όπως λέει και ο Κωστας απο πάνω τα ηχεία για gaming είναι εξειδικευμένα ή σου πουλάνε το compact μέγεθος για αυτό και η τσιμπημένη τιμή?

dimz

Τα Pro τα στοχεύουν και για εκτός gaming λογικά. Γενικώς έχουν αρχίσει τα τελευταία χρόνια να προσπαθούν να μπουν και στην αγορά των πιο ποιοτικών, γι’ αυτό και κυκλοφορούν παραλλαγές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε στούντιο, με υποδοχές για σύνδεση σε μείκτη, επιχρωμιομένα κλπ. Πάντως, αναλόγως υπάρχουν κι αντίστοιχα από άλλες εταιρείες που ζητάνε κι εκεί τα μαλλιοκέφαλά τους, πχ. Focal, Edifier, Bose, Creative.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear CES 2023 featured RAZER

CES 2023 – Leviathan V2 Pro: Η ηχόμπαρα της Razer προσαρμόζει τον ήχο 3D με βάση τη θέση του κεφαλιού σας

Η Razer αποκάλυψε την ηχόμπαρα για PC Razer Leviathan V2 Pro με beamforming τεχνολογία, η οποία διαθέτει κάμερα υπερύθρων που μπορεί να ανιχνεύσει πού βρίσκεται ο χρήστης σε πραγματικό χρόνο και προσαρμόζει τα 3D beams ήχου για να βελτιστοποιήσει τον ήχο που φτάνει στα αυτιά του.

Games PlayStation PlayStation 5 RAZER

Η Razer παρουσιάζει το χειριστήριό της για το PS5 – Δεν μοιάζει ιδιαίτερα όμορφο

Η Razer αποκάλυψε το δικό της επαγγελματικό χειριστήριο PS5 και δεν φαίνεται να εντυπωσιάζει το κοινό, είναι ογκώδες χειριστήριο με ιδιαίτερα υψηλή τιμή, κρύβει όμως μία εντυπωσιακή τεχνολογία.

Gear Gaming RAZER Tablet

Το Razer Edge είναι ένα ισχυρό tablet για παιχνίδια στο cloud

H Razer παρουσίασε ένα νέο Android tablet ειδικά κατασκευασμένο από την αρχή για gaming στο cloud, με την ονομασία Razer Edge και διατίθεται σε δύο παραλλαγές, ένα μοντέλο WiFi 400 $ και ένα μοντέλο 5G αποκλειστικό της Verizon.

Gear RAZER USB-C

Razer: Λανσάρει ανεμιστήρα ψύξης MagSafe RGB για τηλεφωνα Android και iPhone

Το “Razer Phone Cooler Chroma” είναι ένας ανεμιστήρας ψύξης συμβατός με MagSafe που τροφοδοτείται από USB-C, με φωτισμό Chroma RGB της Razer.