Razer Project Valerie: Κλεμμένα κομμάτια πωλούνται 22.000 δολάρια

Στην CES 2017, η Razer έδειξε ότι τολμά να καινοτομεί και παρουσίασε το Razer Project Valerie προκαλώντας έκπληξη. Πρόκειται για ένα από τα πιο ενδιαφέροντα project και ουσιαστικά είναι gaming notebook με 3 οθόνες 4K.

Το Project Valerie δεν μοιάζει με κάποια άλλη συσκευή που έχει κυκλοφορήσει και κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον κάποιων που δε είχαν ιδιαίτερα καλό σκοπό. Ο CEO της Razer επιβεβαίωσε ότι από το booth της στην CES κλάπηκαν prototypes του Project Valerie. Η εταιρεία προσέφερε το ποσό των 25.000 δολαρίων σε όποιο δώσει πληροφορίες σχετικά με την κλοπή.

Τα κλεμμένα prototypes του Razer Project Valerie εμφανίζονται σε online κατάστημα στην Κίνα με τιμή στα 22.000 δολάρια. Όποιος κατάφερε να τα κλέψει, φαίνεται είχε τον τρόπο να τα βγάλει πολύ γρήγορα από τα σύνορα των ΗΠΑ.

Αυτή τη στιγμή η συσκευή δεν υπάρχει πλέον στις λίστες του online καταστήματος. Αυτό μπορεί να σημαίνει είτε ότι πουλήθηκαν τα prototypes είτε ο πωλητής θορυβήθηκε από την έκταση που πήρε το θέμα από τα media.

Η Razer δεν έχει κάνει κάποιο νέο σχόλιο σχετικά με τις κλεμμένες συσκευές.

Razer Project Valerie stolen prototypes, Razer Project Valerie: Κλεμμένα κομμάτια πωλούνται 22.000 δολάρια

Razer Project Valerie stolen prototypes, Razer Project Valerie: Κλεμμένα κομμάτια πωλούνται 22.000 δολάρια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear CES 2023 featured RAZER

CES 2023 – Leviathan V2 Pro: Η ηχόμπαρα της Razer προσαρμόζει τον ήχο 3D με βάση τη θέση του κεφαλιού σας

Η Razer αποκάλυψε την ηχόμπαρα για PC Razer Leviathan V2 Pro με beamforming τεχνολογία, η οποία διαθέτει κάμερα υπερύθρων που μπορεί να ανιχνεύσει πού βρίσκεται ο χρήστης σε πραγματικό χρόνο και προσαρμόζει τα 3D beams ήχου για να βελτιστοποιήσει τον ήχο που φτάνει στα αυτιά του.

Games PlayStation PlayStation 5 RAZER

Η Razer παρουσιάζει το χειριστήριό της για το PS5 – Δεν μοιάζει ιδιαίτερα όμορφο

Η Razer αποκάλυψε το δικό της επαγγελματικό χειριστήριο PS5 και δεν φαίνεται να εντυπωσιάζει το κοινό, είναι ογκώδες χειριστήριο με ιδιαίτερα υψηλή τιμή, κρύβει όμως μία εντυπωσιακή τεχνολογία.

Gear Gaming RAZER Tablet

Το Razer Edge είναι ένα ισχυρό tablet για παιχνίδια στο cloud

H Razer παρουσίασε ένα νέο Android tablet ειδικά κατασκευασμένο από την αρχή για gaming στο cloud, με την ονομασία Razer Edge και διατίθεται σε δύο παραλλαγές, ένα μοντέλο WiFi 400 $ και ένα μοντέλο 5G αποκλειστικό της Verizon.

Gear RAZER USB-C

Razer: Λανσάρει ανεμιστήρα ψύξης MagSafe RGB για τηλεφωνα Android και iPhone

Το “Razer Phone Cooler Chroma” είναι ένας ανεμιστήρας ψύξης συμβατός με MagSafe που τροφοδοτείται από USB-C, με φωτισμό Chroma RGB της Razer.