Συνεργασία Hasbro και Sony Computer Entertainment

Η Hasbro, Inc. ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Sony Computer Entertainment Inc. στον τομέα της «ανταλλαγής καρτών» του πρωτοποριακού τίτλου THE EYE OF JUDGMENT για το PLAYSTATION 3 (PS3). Η διεθνής συνεργασία, η οποία καλύπτει τις αγορές της Ιαπωνίας, της Ευρώπης, των Η.Π.Α. και της Ασίας, αξιοποιεί την τεράστια εμπειρία της Hasbro στα παιχνίδια ανταλλαγής καρτών (μέσω της θυγατρικής της, Wizards of the Coast).

Η Wizards of the Coast κατέχει πατέντα για παιχνίδια ανταλλαγής καρτών, αλλά και για διάφορους τρόπους παιχνιδιού, ενώ παράγει επίσης το MAGIC: THE GATHERING, το κυρίαρχο παιχνίδι ανταλλαγής καρτών στον κόσμο. Βάσει της συμφωνίας, η Hasbro θα δημιουργήσει, θα κατασκευάσει και θα διανείμει τις κάρτες που σχετίζονται με το video game THE EYE OF JUDGMENT.

Το EYE OF JUDGMENT παρουσιάζει ένα ολοκαίνουριο στυλ gameplay, το οποίο επιτρέπει στον παίκτη να «ζωντανέψει» τα πλάσματα που εμφανίζονται στις κάρτες ανταλλαγής και να τα δει να μάχονται σε τρισδιάστατο περιβάλλον. Μέσω του 3×3 ταμπλό και των καρτών (αμφότερα κωδικοποιημένα με CyberCode), οι παίκτες κυριαρχούν στην εκάστοτε «περιοχή» επιλέγοντας και τοποθετώντας μία κάρτα μπροστά από την PLAYSTATION Eye, προκειμένου τα επιλεγμένα πλάσματα να «ζωντανέψουν» και να μπουν στη μάχη. Κάθε πλάσμα έχει διαφορετικές ικανότητες, οι οποίες και καθορίζουν το αποτέλεσμα της μάχης. Οι παίκτες τοποθετούν διαδοχικά της κάρτες τους, καθώς «μάχονται» για τον έλεγχο του ταμπλό και νικητής αναδεικνύεται ο πρώτος που θα κατακτήσει πέντε από τις εννέα «περιοχές».

Το THE EYE OF JUDGMENT πρόκειται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2007. Το παιχνίδι έχει ήδη κερδίσει την αναγνώριση των μέσων ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο, αλλά και το διάσημο βραβείο Japan Game Award του τμήματος “Futures” κατά τη διάρκεια του περσινού Tokyo Game Show.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sulzer Brothers

Μακαρι να ειναι μεταφρασμενο στα Ελληνικα!!!! Ειμαστε και εμεις εδω, αγαπητη Sony.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.