Νέο Μοντέλο PLAYSTATION3 με 40άρη σκληρό

, Νέο Μοντέλο PLAYSTATION3 με 40άρη σκληρόΗ Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) ανακοίνωσε πληροφορίες για την κυκλοφορία του νέου συναρπαστικού μοντέλου PLAYSTATION3 (PS3), το οποίο θα λανσαριστεί στην Ελλάδα στις 12 Οκτωβρίου 2007 και αναμένεται σε μία άκρως ελκυστική τιμή. Παρέχοντας μια εξαιρετικά προσιτή δυνατότητα εισόδου στον High Definition κόσμο του gaming και της ψυχαγωγίας, το νέο PS3 τοποθετεί την εμπειρία της επόμενης γενιάς διαδραστικής οικιακής ψυχαγωγίας στα σπίτια ολόκληρης της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής, Αφρικής και Αυστραλασίας.

Με μία συνεχώς επεκτεινόμενη γκάμα τίτλων για το PS3 (ο αριθμός των οποίων αναμένεται να προσεγγίσει τους 65 για όλα τα είδη gaming μέχρι τα Χριστούγεννα), το νέο PS3 είναι εξοπλισμένο με ένα σκληρό δίσκο 40GB HDD, ενώ, παράλληλα, περικλείει όλα τα μοναδικά χαρακτηριστικά της High Definition εμπειρίας ψυχαγωγίας. Χαρακτηριστικά, όπως είναι η πραγματικά επόμενης γενιάς δυνατότητα gaming, οι εκπληκτικές ταινίες σε High Definition Blu-ray Disc, το ασύρματο χειριστήριο SIXAXIS, η δυνατότητα σύνδεσης Wi-Fi και HDMI, και τα οποία παρέχονται χάρη στον επεξεργαστή Cell Broadband Engine, την ψηφιακή καρδιά του PS3.

Όπως συμβαίνει και με το μοντέλο PS3 60GB, το νέο PS3 διαθέτει λειτουργικό σύστημα που υποστηρίζει μελλοντικές αναβαθμίσεις, γεγονός που καθιστά εφικτή τη δυνατότητα εμπλουτισμού με νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες με την πάροδο του χρόνου. Μία πρόσφατη αναβάθμιση λειτουργικού συστήματος, παραδείγματος χάρη, παρέχει στο PS3 τη δυνατότητα μετατροπής DVD σε ανάλυση 1080P High Definition, προκειμένου να αποδοθεί η τέλεια ποιότητα εικόνας μέσω του συστήματος.

Το λανσάρισμα του νέου PS3 πραγματοποιήθηκε μετά από σχετικά σχόλια χιλιάδων κατόχων PS3, καθώς και μετά από έρευνα σε μελλοντικούς πιθανούς αγοραστές PS3. Το νέο μοντέλο διαθέτει δύο θύρες USB 2.0, αντί για τέσσερις, ενώ δεν περιλαμβάνει θύρα πολλαπλών καρτών μνήμης.

Το νέο μοντέλο δεν είναι πλέον συμβατό (backwards compatible) με τους τίτλους του PlayStation2, γεγονός που αντανακλά και τη μειωμένη έμφαση για το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό από τους κατόχους PS3 επόμενης γενιάς. Επιπλέον, το γεγονός ότι εμπλουτίζεται εκτενώς η γκάμα διαθέσιμων τίτλων δεν καθιστά και αυτή τη συμβατότητα αναγκαία.

Δείτε επίσης:
Νέο και ανανεωμένο το ελληνικό site για το Playstation
Η Logitech παρουσιάζει δύο Bluetooth περιφερειακά για το PS3
Η εκδίκηση με δύο λέξεις: Heavenly Sword

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tasosvel

απ οτι διάβασα σε ένα αρθρο θα κανει 399 ευρό !! μακάρι να ισχύει !!

tasosvel

ωραιααααα!! Φαντάζομαι οτι με τέτοια τιμή θα κάνει πολύ καλές πωλήσεις !!

manitouGR

Δυστυχώς για άλλη μια φορά αποδεικνύεται γιατί η χώρα μας βρίσκεται τόσο πίσω τεχνολογικά! Το PS3 (40 GB) πωλείται στην τιμή των 450€, μια διαφορά μόνο 50€ με την full έκδοση των 60GB.

tasosvel

έχεις απόλυτο δίκιο !! Σήμερα το είδα στο media markt και να πώ την αλήθεια απογοητέυτηκα με την τιμή του

manitouGR

Εντωμεταξύ δεν ξέρω αν πρόσεξες οτι “το προϊόν είναι μη διαθέσιμο”!!

tasosvel

Δεν νομίζω . Στο media markt στο Φάληρο είχε πολλά μεσα στα κουτιά .Απλά σπάστικα γιατι έλεγαν για 399 ευρώ και όχι για 450.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games

Το «League Of Legends» αποκτά mode τύπου «Vampire Survivors»

H Riot Games ανακοίνωσε σχέδια για μια λειτουργία παιχνιδιού τύπου Vampire Survivors στο League of Legends.

Games featured

Μερικοί gamers ίσως μπορούν να δουν περισσότερα καρέ ανά δευτερόλεπτο από εμάς τους υπόλοιπους

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, κάποιοι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να δουν τον κόσμο πιο γρήγορα από τους άλλους.

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.