Games

Soul Hackers 2: Νέο gameplay trailer και η ημερομηνία κυκλοφορίας από την Atlus

Η Atlus έχει αναδειχθεί σε μια από τις αγαπημένες εταιρείες στην κατηγορία των JRPG τα τελευταία χρόνια. Αν και μέχρι σήμερα έχουμε δει αρκετά franchise, την μεγάλη επιτυχία την γνώρισε μέσα από το Persona 5. Έχοντας ένα τίτλο το μακρινό 1997, το Soul Hackers αποτέλεσε spin-off του SMT, με την επιστροφή του να ανακοινώνεται μετά από 25 χρόνια. Το Sequel του Soul Hackers 2 αναμένεται μέσα στο 2022. Στην δημοσιότητα δόθηκε ένα νέο gameplay trailer και η ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Όπως έγινε γνωστό το Soul Hackers 2 θα γίνει διαθέσιμο στις 26 Αυγούστου σε όλο τον κόσμο,το οποιο ειναι αρκετά θετικό, καθώς όπως έχουμε δει στο παρελθόν αρκετοι είναι οι jrpg τίτλοι που κυκλοφορούν αρχικά στην Ιαπωνία και μετά από ένα διάστημα έρχονται και στον υπόλοιπο κόσμο. Στο νέο trailer ,αν και σύντομο, μάς παρουσιάζει στα γρήγορα μέρος από την ιστορία του παιχνιδιού, τα elements, και μέρος από τους εχθρούς αλλά και μέρος από το σύστημα μάχης που έχει αρκετά κοινά χαρακτηριστικά με το Persona.

Μέσα από το trailer γίνεται προσπάθεια να μάθουν και σε νέους παίκτες όρους όπως Great One και Phantom Society, ώστε να τους εισάγει στο κλίμα του παιχνιδιού. Όσοι έχουν παίξει Persona 5, δεν θα έχουν πρόβλημα ώστε να αφομοιώσουν τους μηχανισμούς του Soul Hackers 2, και να μπορέσουν γρήγορα να μπουν στο περιβάλλον του παιχνιδιού.

Γνωστές έγιναν και οι πλατφόρμες που θα το δούμε, θα είναι σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S, Xbox One, και τέλος PC. Στα αρνητικά είναι ότι δεν έχει γίνει αναφορά για το Nintendo Switch. Δεν αποκλείεται όμως να το δούμε στο μέλλον κάποια στιγμή. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το νέο trailer.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Μάνος Μαριδάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.