Sound BlasterX G6: Κάρτα ήχου για PS4, Nintendo Switch, Xbox και PC

Sound BlasterX G6: Κάρτα ήχου για PS4, Nintendo Switch, Xbox και PC, Sound BlasterX G6: Κάρτα ήχου για PS4, Nintendo Switch, Xbox και PC

Η Creative ανακοίνωσε την κυκλοφορία της κάρτας ήχους USB Sound BlasterX G6 με υψηλής ανάλυσης DAC ενισχυτή για gaming ικανή για 32-bit/384kHz PCM και DoP playback και υψηλή δυναμική εμβέλεια 130dB.

Η ultra-low 1 Ohm σύνθετη αντίσταση εξόδου οδηγεί τέλεια τα performance-grade sensitive 16 Ohm in-ear monitors στα επαγγελματικά gaming ακουστικά και studio-grade 600 Ohm ακουστικά. Η G6 διαθέτει Dolby Digital decoding, 7.1 virtual surround ήχο, sidetone-speaker volume control και την Sound Blaster κληρονομία εντυπωσιακών τεχνολογιών βελτίωσης του ήχου.

• Σχεδιασμένη για να λειτουργεί με PS4, Nintendo Switch, Xbox και σε PC. Σχεδιασμένη για να λειτουργεί σε πολλαπλές πλατφόρμες, η Sound BlasterX G6 χρησιμοποιεί μια οπτική σύνδεση για το PS4 και το Xbox, τη σύνδεση USB για υπολογιστή και μια γραμμή εισόδου για το Nintendo Switch. Επιπλέον, η Sound BlasterX G6 λειτουργεί επίσης και στην λειτουργία Nintendo Switch USB Dock mode.

• 130dB DNR, 32-bit 384kHz DAC. Εξαιρετικά υψηλή δυναμική εμβέλεια 130dB. Ο προηγμένος 32-bit oversampled multi-bit ρυθμιστής με mismatch shaping τεχνολογία, εξαλείφει την παραμόρφωση, διασφαλίζοντας ότι ο ήχος μεταδίδεται με το υψηλότερο επίπεδο λεπτομέρειας και πιστότητας.

• Υποστήριξη για Hi-Res Audio Formats. Υψηλής Ανάλυσης 32-bit 384kHz PCM και DoP audio formats βεβαιώνουν ότι η μουσική παρέχεται με πραγματική αυθεντικότητα και ακρίβεια.

• Βραβευμένο Xamp Discrete Headphone Amplification. Ο ειδικά διαμορφωμένος ενισχυτής ακουστικών Xamp διαθέτει διακριτά χαρακτηριστικά σε όλα τα στάδια της ενίσχυσης με bi-amp σχεδιασμό. Κάθε κανάλι ήχου ενισχύεται ξεχωριστά για να προσφέρει ένα εντελώς νέο επίπεδο αυθεντικής πιστότητας ήχου σε ένα αμετάβλητο μοντέλο χωρίς απώλειες. Η ultra-low 1 Ohm σύνθετη αντίσταση εξόδου οδηγεί τέλεια τα performance-grade sensitive 16 Ohm in-ear monitors στα επαγγελματικά gaming ακουστικά και studio-grade 600 Ohm ακουστικά.

• Game-Centric Design. Η Sound BlasterX G6 έχει σχεδιαστεί με gamers των PS4, Nintendo Switch, PC και Xbox. Με ειδικές λειτουργίες όπως η αποκωδικοποίηση Dolby Digital και ο έλεγχος έντασης Sidetone, η Sound BlasterX G6 προσφέρει μια απίστευτη βελτίωση σε σχέση με τον προεπιλεγμένο ήχο της μητρικής πλακέτας. Ρυθμίστε την ένταση αναπαραγωγής των ακουστικών / ηχείων και την ένταση του sidetone για να βελτιστοποιήσετε τη συνομιλία και τον ήχο του παιχνιδιού με το πάτημα ενός κουμπιού.

• Industry-Leading Audio Processing Technology. Απολαύστε πλήρη audio customization και enhanced audio realism με το εμβληματικό 7.1 surround virtualization, accurate cues, bass boost και in-game βελτιώσεις φωνητικής επικοινωνίας με τη σουίτα ήχου Sound Blaster Connect.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Adobe Creative

Creative Cloud Express: Απλοποιεί τα εργαλεία επεξεργασίας

Η Adobe γνωρίζει ότι υπάρχει μεγαλύτερο κοινό επίδοξων δημιουργών εκεί έξω πέρα από τους επαγγελματίες.

Gear Creative

Creative Chat: Νέα οικονομικά ενσύρματα ακουστικά κλειστού τύπου

Τα ακουστικά Creative Chat είναι προσαρμοσμένα για να προσφέρουν ισχυρό ήχο και μια αναβαθμισμένη εμπειρία ακρόασης στον χρήστη.

Gear Creative

Creative SXFI Air και Outlier Gold: Ασύρματα ακουστικά για την απόλυτη ακουστική εμπειρία

Τα Creative SXFI Air και Creative Outlier Gold χρησιμοποιούν την τεχνολογία Super X-Fi της εταιρείας, για να προσφέρουν τον καλύτερο δυνατό ήχο.

Gear Creative

Creative Omni: Ασύρματο ηχείο Wi-Fi με Multi-room effect

Το Creative Omni αποτελεί ένα ασύρματο ηχείο, το οποίο όμως ξεχωρίζει καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική από την ίδια πηγή, σε διαφορετικά ηχεία Omni σε διαφορετικά δωμάτια (Multi-room effect).