SPORE | Από τον δημιουργό του The Sims

, SPORE | Από τον δημιουργό του The SimsΠώς θα δημιουργούσετε το σύμπαν; Οι παίκτες από όλο τον κόσμο θα μπορούν να το διαπιστώσουν αυτή την εβδομάδα καθώς το πολυαναμενόμενο παιχνίδι Spore φτάνει στα καταστήματα για τα PC, Mac, Nintendo DS, κινητά τηλέφωνα και το iPhone. Το συλλεκτικό Spore Galactic Edition θα διαθέτει τα The Making of Spore DVD, ένα βιβλίο με εικαστικό υλικό, μία αφίσα, ένα 100-σέλιδο Galactic Handbook και ένα ντοκιμαντέρ του National Geographic Channel το How to Build a Better Being DVD.

Το Spore προσφέρει τη δυνατότητα στους παίκτες να αποκτήσουν το δικό τους γαλαξία συσσωρευμένο μέσα σε ένα κουτί. Δημιουργήστε ζωή και δείτε την να εξελίσσεται, χτίστε πολιτισμούς και εξερευνήστε έναν κόσμο που έχει δημιουργηθεί από άλλους παίκτες. To Spore προσφέρει τα απαραίτητα εργαλεία για να μπορούν οι παίκτες να δημιουργήσουν κάθε χαρακτηριστικό του σύμπαντος τους: ζωντανούς οργανισμούς, οχήματα, κτήρια, ακόμα και UFOs.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημήτρης Ζ.

Να πώ ότι μεγάλος φαν του Spore είναι και ο ηθοποιός Robin Williams!(Άλλωστε έχει δηλώσει πολλές φορές ότι είναι μεγάλος φαν των video games και συγκεκριμένα του World of Warcraft – είναι και η φωνή του γιατρού στο Halo 2)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet EA FIFA Hackers

Electronic Arts: Hackers κλέβουν δεδομένα 780GB και τα πωλούν online

Hackers έκαναν γνωστό ότι σε μία πρόσφατη κυβερνοεπίθεση κατάφεραν να κλέψουν δεδομένα 780 GB από το gaming κολοσσό της Electronic Arts.

Games EA EA Games Android

To Apex Legends Mobile έρχεται την άνοιξη στο Android

H Electronic Arts ανακοίνωσε ότι ήρθε η στιγμή της εμφάνισης του Apex Legends Mobile, το οποίο αρχικά θα έρθει στο Android.

Games EA Nintendo Switch PlayStation 4

Το FIFA 21 δε θα υποστηρίζει οποιασδήποτε μορφής cross-play

Σε σχετική ερώτηση η EA ήταν κατηγορηματική, ανακοινώνοντας πως δε θα μπορεί κάποιος να παίξει με παίκτες κονσόλας άλλης γενιάς ή άλλης εταιρείας.

Games EA EA Games PlayStation 4

Το Star Wars Squadrons δε θα είναι blockbuster, το μαρτυράει και η τιμή του

Το Star Wars Squadrons είναι μία πλήρης single-player και multi-player εμπειρία, όμως η EA ξέρει πως δεν πρόκειται για blockbuster.