Steam Machine Unboxing και Tear Down

Όπως είχαμε αναφέρει, οι πρώτοι 300 τυχεροί gamers έλαβαν τα πρωτότυπα Steam Machines και άρχισαν το… “ξεπακετάρισμα”. Η Valve απέστειλε σε όλους την κονσόλα μαζί με το πρωτότυπο χειριστήριο σε ένα εντυπωσιακό ξύλινο κιβώτιο. Οι συνθέσεις των Steam Machines διαφέρουν σε ορισμένους τομείς του hardware, όπως στο mainboard ή στην κάρτα γραφικών.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, η κονσόλα αποτελείται από ένα mainboard της ASRock τύπου Z87E-ITX, με τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Core i5-4570 με συχνότητα λειτουργίας 3.2GHz, 16GB RAM και κάρτα γραφικών Zotac GeForce GTX 780 με 3GB μνήμης GDDR5. Το τροφοδοτικό είναι τύπου Silverstone SST-ST45SF-G. Στο case υπάρχουν 300 οπές εξαερισμού, που συμβολίζουν τους 300 beta testers των πρωτότυπων.

Steam Machine Unboxing και Tear Down, Steam Machine Unboxing και Tear DownSteam Machine Unboxing και Tear Down, Steam Machine Unboxing και Tear DownSteam Machine Unboxing και Tear Down, Steam Machine Unboxing και Tear Down

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Steam Valve

H Valve ανακοίνωσε το Steam Deck OLED με βελτιωμένη οθόνη και διάρκεια μπαταρίας

Η Valve ανακοίνωσε το Steam Deck ΟLED, την νέα αναβαθμισμένη έκδοση της φορητής κονσόλας, που θα γίνει διαθέσιμη τις επόμενες ημέρες.

Games AI Valve

Valve: Μπλόκο στα παιχνίδια με στοιχεία ΑΙ που παραβιάζουν πνευματικά δικαιώματα

Από την περασμένη εβδομάδα κυκλοφορούν πληροφορίες ότι η Valve αρνιόταν να δημοσιεύσει παιχνίδια με περιεχόμενο που δημιουργήθηκε από ΑΙ.

Internet Steam Valve

Steam: Μπορεί πλέον να μεταφέρει παιχνίδια μέσω του τοπικού δικτύου

Εάν έχετε εγκαταστήσει ένα παιχνίδι στο pc σας και θέλετε να το παίξετε σε άλλο μηχάνημα, μπορείτε να το μεταφέρετε από τη μία συσκευή στην άλλη χωρίς να κάνετε εκ νέου λήψη αρχείων.

Games Valve

Counter Strike: Global Offensive: Έσπασε απίθανο ρεκόρ 11 χρόνια μετά την κυκλοφορία του

Το Counter-Strike: Global Offensive, το CS:GO όπως είναι γνωστότερο, έσπασε το δικό του ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών φτάνοντας τους 1.320.219 παίκτες στις 11 Φεβρουαρίου.