Subway Surfers: Ο πρώτος τίτλος που φτάνει το 1 δισεκατομμύριο λήψεις στο Google Play Store

Το Subway Surfers είναι ένα από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια για φορητές συσκευές. Οι περισσότεροι κάτοχοι smartphones και tablets θα έχουν δοκιμάσει, έστω μια φορά, το εθιστικό αλλά και διασκεδαστικό endless runner των Kiloo / SYBO Games. Άλλωστε, υπάρχει στα App Stores εδώ και σχεδόν έξι χρόνια.

Τώρα, οι δύο προαναφερθείσες εταιρείες ανάπτυξης πίσω από το επιτυχημένο παιχνίδι έχουν να υπερηφανεύονται πως εκείνο κατέχει μια ιστορική πρωτιά. Συγκεκριμένα, το Subway Surfers έγινε ο πρώτος τίτλος (game) που έφτασε το 1 δισεκατομμύριο λήψεις στο Google Play Store, ενώ μάλιστα τώρα ο αριθμός αυτός έχει αυξηθεί. Πρόκειται για ένα τεράστιο επίτευγμα, αφού το παιχνίδι κατάφερε να ξεπεράσει άλλους… θρύλους της κατηγορίας όπως οι σειρές games Angry Birds, Temple Run, Fruit Ninja κλπ. Ένας λόγος που συνέβαλλε στην διαρκή αύξηση των φίλων του Subway Surfers είναι το γεγονός πως οι Kiloo και SYBO δεν σταμάτησαν ποτέ να προσθέτουν νέο περιεχόμενο σε εκείνο, αναζωπυρώνοντας το ενδιαφέρον στους χρήστες.

Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι ελήφθη 400 εκατομμύρια φορές την περασμένη χρονιά από τα App Store και Google Play μαζί, ξεπερνώντας οποιονδήποτε άλλο τίτλο. Σε περίπτωση που δεν έχετε κατεβάσει ποτέ το Subway Surfers στο smartphone ή το tablet σας, ίσως έχει έρθει η ώρα να δοκιμάσετε το δημοφιλέστερο mobile game της ιστορίας (το μυθικό φιδάκι του Nokia 3310 είναι μια κατηγορία από μόνο του). Όπως προαναφέρθηκε, πρόκειται για ένα endless runner. Δεν υπάρχουν επίπεδα και πίστες, απλώς ένας ατελείωτος δρόμος με εμπόδια. Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για ένα ήπιο παιχνίδι που δεν απαιτεί ιδιαίτερες ικανότητες και υπόσχεται να σας κρατήσει συντροφιά όποτε θέλετε να χαλαρώσετε. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που το έχουν δοκιμάσει εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι ανά την υφήλιο…!

Subway Surfers πρώτος τίτλος 1 δισεκατομμύριο λήψεις Google Play Store, Subway Surfers: Ο πρώτος τίτλος που φτάνει το 1 δισεκατομμύριο λήψεις στο Google Play Store

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KostasB

Μετά από τόσα χρόνια, ένα δις φορές που κατέβηκε και έπειτα από ένα σωρό αναβαθμίσεις και ακόμα δεν έχουν προσθέσει το σημαντικότερο όλων. Να μπορείς να σώσεις το παιχνίδι σου σε κάποιον λογαριασμό είτε αυτός είναι της Google είτε Facebook κλπ ώστε σε περίπτωση που χάσεις το κινητό, είτε στο κλέψουν, είτε απλά αλλάξεις κινητό να μπορείς να συνεχίσεις από εκεί ακριβώς που σταμάτησες.
Το μόνο πουπορει να σωθεί στον λογαριασμό του Facebook είναι το τελικό σου σκορ. Όλα τα υπόλοιπα πρέπει να τα ξεκινήσεις πάλι από την αρχή.
Αυτός είναι και ο λόγος που το παράτησα πριν χρόνια καθώς το ξεκίνησα 2 φορές πάλι από την αρχή και είναι ταλαιπωρία να έχεις φτάσει σε αρκετά υψηλό επίπεδο και να πρέπει να κάνεις πάλι τα ίδια για να φτάσεις ξανά εκεί.
Κατά τα άλλα ναι είναι ένα αρκετά συμπαθητικό παιχνίδι που σε κάνει να περνάς την ώρα σου ευχάριστα.

alien

Γιαυτο εχει 1 δισ ληψεις xD

bezilys

Της πλάκας παιχνίδακι για να περνάει η ώρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.