Ο Super Mario της Nintendo έρχεται στο iPhone

Πρώτη μεγάλη ανακοίνωση για σήμερα το βράδυ ο Super Mario από τη Nintendo ο οποίος έρχεται πρώτα στο iPhone για όλους εκείνους τους φανατικούς του φίλους. Η ανακοίνωση έγινε δια στόματος του Shigeru Miyamoto, δημιουργού και φαίνεται να ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους.

Τα demo που έδειξαν άφησαν μια γλυκιά γεύση σε όλους εκείνους που έχουν παίξει Super Mario, ενώ όλα δείχνουν ότι ο Super Marιο θα αποκτήσει νέους φίλους, αρχικά στο iPhone.

Το Super Mario Run θα κυκλοφορήσει τη φετινή εορταστική περίοδο με την τιμή να ανακοινώνεται εκείνη την περίοδο. Μείνετε συντονισμένοι, έρχονται περισσότερες ανακοινώσεις.

Update: Ανακοινώθηκε το νέο iPhone 7 και είναι αδιάβροχο

Super Mario, Ο Super Mario της Nintendo έρχεται στο iPhone

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jorge

YEEEEEEES

Andrew

Και κάπου εδώ η Nintendo ξεκινάει την κατηφόρα……

NtinosMD

Βασικα ειναι παντρεια του flappy bird με τον Super Mario. Απογοητευτικο το event … οταν καθεσαι και παρουσιαζεις το Super Mario κ τ Pokemon και αφιερωνεις τοσο χρονο απλα για να γεμισει η παρουσιαση σου ε κατι δε παει καλα….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.