Συνεργασία ανάμεσα σε Resident Evil 2 και PUBG Mobile για ακόμα μεγαλύτερη διασκέδαση;

Συνεργασία Resident Evil 2 PUBG Mobile, Συνεργασία ανάμεσα σε Resident Evil 2 και PUBG Mobile για ακόμα μεγαλύτερη διασκέδαση;

Στην επίσημη σελίδα του Twitter του PUBG Mobile βγήκε ένα μικρό trailer που άφησε μεγάλο ερωτηματικό για όλους όσους παίζουν PUBG στο κινητό. Στην ανακοίνωση είχε βίντεο μιας μίξης απο το PUBG και το Resident Evil 2 Remake.

Όπως καταλάβατε μάλλον θα γίνει μια μεγάλη συνεργασία μεταξύ του PUBG Mobile με το Resident Evil 2 Remake και ίσως βγει νέο mode για το PUBG Mobile στο οποίο θα έχει σχέση με zombie ή ίσως δούμε και κάποιο νέο χάρτη. Ακόμη όμως δεν είναι τίποτα σίγουρο και το μονο που υπάρχει είναι αυτο το μικρό trailer χωρείς πολλές πληροφορίες για αυτήν την συνεργασία ώστε να γνωρίζουμε για τι ακριβώς θα περιμένουμε στα επόμενα uptade.

Το Resident Evil 2 Remake θα κυκλοφορήσει στις 25 Ιανουαρίου για PS4, PC και Xbox One οπότε μάλλον δεν θα έχουμε κάποιο νεότερο ως την κυκλοφορία του και για το τι ακριβώς ετοιμάζουν οι δυο εταιρείες μεταξύ τους και φυσικά για τις αλλαγές όσο αναφορά το παιχνίδι.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games

Το «League Of Legends» αποκτά mode τύπου «Vampire Survivors»

H Riot Games ανακοίνωσε σχέδια για μια λειτουργία παιχνιδιού τύπου Vampire Survivors στο League of Legends.

Games featured

Μερικοί gamers ίσως μπορούν να δουν περισσότερα καρέ ανά δευτερόλεπτο από εμάς τους υπόλοιπους

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, κάποιοι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να δουν τον κόσμο πιο γρήγορα από τους άλλους.

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.