Τα Lemmings επιστρέφουν από το παρελθόν σε Android και iOS


Τα θρυλικά Lemmings επιστρέφουν αυτή τη φορά σε Android και iOS, φέρνοντας μνήμες από το παρελθόν σε όσους είχαν προλάβει την πρώτη έκδοση από την εταιρεία Psygnosis στην AMIGA το 1991, ξοδεύοντας ώρες για να τα καθοδηγήσουν προς την έξοδο κάθε πίστας, σώζοντας όσο περισσότερα μπορούσαν.
Αποτελεί πραγματικά έκπληξη να βλέπουμε και πάλι τα Lemmings στην οθόνη μας, αλλά αυτήν των smartphone, με τη Sony και την εταιρεία Sad Puppy να βρίσκονται πίσω από το νέο video game. Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι να βρει τρόπους ο κάθε χρήστης για να καθοδηγήσει τα Lemmings προς την έξοδο κάθε πίστας μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, αποφεύγοντας εμπόδια και έχοντας πάντα στο νου πως τα Lemmings προχωρούν το ένα πίσω από το άλλο σε ευθεία γραμμή.
Ο σχεδιασμός του παιχνιδιού δείχνει κατάλληλος για τη χρήση σε smartphones, με τους developers να προχωρούν σε ορισμένες αλλαγές για την προσαρμογή του παιχνιδιού στην τωρινή πραγματικότητα. Πλέον τα Lemmings παίζονται σε portrait mode, με τις πίστες να είναι φτιαγμένες με κάθετη διάταξη, σε σχέση με ό,τι γινόταν στις εκδόσεις που είχε κυκλοφορήσει όλα αυτά τα χρόνια σε όλες τις video game πλατφόρμες.
Τα Lemmings είναι διαθέσιμα σε Android και iOS και είναι κατάλληλα σε όσους θέλουν να θυμηθούν το παρελθόν, και όχι μόνο, σε ένα video game που “κουβαλάει” το όνομα του ένδοξου παιχνιδιού το οποίο πλέον έχει προσαρμοστεί στα δεδομένα της νέας εποχής των smartphone.
Lemmings επιστρέφουν παρελθόν Android iOS, Τα Lemmings επιστρέφουν από το παρελθόν σε Android και iOS
Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παναγιώτης

Πολύ ωραία νέα. Θα θυμηθούν οι παλιοί και θα μάθουν οι νέοι. Πάντως θα διασκεδάσει πολύς κόσμος με αυτό το παιχνιδάκι.

VG

Τέλεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Games Disney featured Fortnite

Η Disney επενδύει 1,5 δισ. δολάρια στην Epic – Έρχεται νέο σύμπαν παιχνιδιών μέσα στο Fortnite

H Disney ανακοίνωσε τα σχέδιά της να επενδύσει 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια για ένα «μερίδιο μετοχικού κεφαλαίου» στην Epic Games.