Games

Το αναβαθμισμένο Apple TV θα υποστηρίζει συχνότητες έως και 120 Hz

Με την αναβάθμιση σε tvOS 14.5, το Apple TV εκτιμάται ότι θα μπορεί να προσφέρει συχνότητα ανανέωσης εικόνας στα 120 Hz. Έχουν περάσει περισσότερα από 3 χρόνια από την προηγούμενη αναβάθμιση του Apple TV.

Καιρός ήταν να μάθουμε, λοιπόν, για μία ανανέωση των χαρακτηριστικών του Apple TV. Οι πρώτες πληροφορίες για το tvOS 14.5 κάνουν εκτενή αναφορά στο γεγονός ότι υποστηρίζει συχνότητα ανανέωσης εικόνας μέχρι και τα 120 Hz. Το στοιχείο αυτό δεν μπορεί παρά να “φωνάζει” ότι στόχος του ανανεωμένου Apple TV είναι να ικανοποιήσει και gaming ανάγκες.

Πολλοί συνδέουν την είδηση αυτή με το γεγονός ότι η Apple δείχνει τον τελευταίο καιρό αυξημένο ενδιαφέρον στον κόσμο του gaming, ενώ έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας αρκετές φήμες σχετικά με το ενδεχόμενο το επόμενο Apple TV να είναι ένα ψυχαγωγικό κέντρο στο σαλόνι, τέτοιο που να υποστηρίζει περισσότερο και το πεδίο του gaming.

Σαφείς ενδείξεις για το πότε θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση του νέου Apple TV δεν υπάρχουν ακόμα, πάντως.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.