Το Asphalt 9 Legends φέρνει το Slipstream mode και 60fps αποκλειστικά για τα νέα iPhone

Η Gameloft προχώρησε στην αναβάθμιση του “Asphalt 9: Legends” προσθέτοντας ένα νέο event, νέο mode, τέσσερα νέα αυτοκίνητα και μια αποκλειστικότητα για τα iPhone Xs, Xs Max και XR που βελτιώνει την gaming εμπειρία ακόμα περισσότερο.

Το νέο event είναι το Bugatti Chiron Mega Event όπου οι χρήστες μπορούν να αναμετρηθούν σε νέα events σε καθημερινή βάση έτσι ώστε να μπορέσουν να ξεκλειδώσουν το super-car. Όσον αφορά το νέο Slipstream mode, οι οδηγοί θα μπορούν να ακολουθούν τα προπορευόμενα αυτοκίνητα έτσι ώστε να κερδίσουν επιτάχυνση από το slipstream, το πλεονέκτημα της μειωμένης αντίστασης που παίρνει κανείς στην ευθεία όταν κολλά πίσω από το προπορευόμενο αυτοκίνητο.

Η αναβαθμισμένη έκδοση του δημοφιλούς Arcade Rally της Gameloft φέρνει τέσσερα νέα οχήματα τα οποία είναι τα McLaren 570S Coupe, SIN R1 550, Genty Akylone και Maserati Alfieri, αυξάνοντας την ποικιλία των οχημάτων και τη διασκέδαση στο κατακόρυφο. Εκτός όμως από όλες αυτές τις προσθήκες που είναι διαθέσιμες σε όλες τις πλατφόρμες, η Gameloft δίνει και μια νέα που έχει να κάνει με τη δυνατότητα του παιχνιδιού να “τρέχει” στα 60fps αποκλειστικά στα iPhone XS, iPhone XS Max και iPhone XR, με το οπτικό αποτέλεσμα να είναι ακόμα πιο ομαλό και ευχάριστο για τους gamers.

Η συγκεκριμένη δυνατότητα για τα 60fps ήταν μέχρι σήμερα διαθέσιμη μόνο στην έκδοση του “Asphalt 9: Legends” για Windows 10, και πλέον είναι διαθέσιμη για τα νέα iPhone αλλά όχι όμως για τα Android smartphones, τουλάχιστον προς το παρόν.

Asphalt 9 Legends Slipstream mode 60fps αποκλειστικά νέα iPhone, Το Asphalt 9 Legends φέρνει το Slipstream mode και 60fps αποκλειστικά για τα νέα iPhone

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Γιατί δεν εμφανίζεται σε μορφή mobile η σελίδα; το έχω ως σελιδοδείκτη και ανοίγει από το πρωί σε desktop mode

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

και μετα λεμε γιατι ο κοσμακης να παιρνει iphone….
αφου το android το ΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ!

και για το νουμερο ενα παιχνιδι αυτη τη στιγμή σε δημοτικότητά το fortnite ολοι συμφωνουν οτι η μεταφορά του στο Android υπολείπεται κατα πολυ του iphone….

JD

Με ένα χιλιάρικο που έχει ένα iphone Xs αγοράζεις ΚΑΙ android που παίζει fornite KAI ένα XBOX ONE S ΚΑΙ τηλεόραση 40″.
Μιλάμε για το τι κάνουν λογικοί άνθρωποι με γνώσεις τώρα.Τα παιδάκια στο γυμνάσιο μπορεί να θέλουν να παίζουν με το iphone στα διαλείμματα.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

ναι jd αλλα μιλαμε οτι το iphone εισπραττει τον σεβασμο. ολες οι εφαρμογες ακομα και της google για iphone βγαινουν παντα πρωτα!

forneverarrow

Απλά για κλάματα… Δεν παίζω ποτέ games στο κινητό αλλά έχω την εντύπωση ότι θα μπορούσε να βάλει τα 60fps και στα iPhone 8/8 Plus και Χ με τον Α11. Δεν έχει σημαντική διαφορά στις επιδώσεις και ειδικά στην περίπτωση του 8 δεν θα έχει το παραμικρό πρόβλημα με την ανάλυση στα 750p! Αλλά θέλει μάλλον να σπρώξει κάπως τα πιο νέα μοντέλα. Το άσχημο με την Apple είναι ότι έχει κάνει το iPhone τόσο καλό από το 6 και μετά από τη μια πλευρά, και τόσο ακριβά τα φετινά μοντέλα από την άλλη, που ο κόσμος πλέον δεν μπαίνει καν στον κόπο να αναβαθμίσει… Βλέπω πάρα πολλά 6 και 6s καθημερινά και μάλιστα σε άτομα που γνωρίζω με οικονομική άνεση, και όλοι μου λένε το ίδιο: εφόσον δουλεύει άνετα, τρέχει το πιο πρόσφατο iOS και είναι συμβατό με όλα τα αξεσουάρ της Apple (π.χ. Air Pods) γιατί να το αλλάξω? Χρειάζεται γενναία πτώση τιμής του χρόνου το iPhone διαφορετικά δεν τους βλέπω καλά… Τα κόλπα με τα 60fps δεν πιστεύω να πείθουν πολλούς.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

το θεμα ειναι οτι το android ολόκληρο εφαγε πορτα απο την gameloft

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.