Το νέο trailer του Mortal Kombat 11 δημοσιεύτηκε με επικές μάχες απο το πρώτο βίντεο

Ένα νέο trailer για το νέο Mortal Kombat 11 δημοσιεύτηκε απο το επίσημο κανάλι του PlayStation στο YouTube. Στο νέο trailer μπορούμε να δούμε κάποιες επικές μάχες απο το νέο παιχνίδι ανάμερα στον Dark Raiden και τον Scorpion, επίσης στο τέλος του βίντεο βλέπουμε προς έκπληξη όλων μας έναν νέο άγνωστο χαρακτήρα.

Στο trailer του νέου παιχνιδιού βλέπουμε τον Dark Raiden να αγωνίζεται με τον Scorpion σε μια πίστα του πρώτου Mortal Kombat. Κατά τη διάρκεια του αγώνα βλέπουμε να δολοφονείται ο Scorpion, όμως εμφανίζεται ξανά με κοστούμι που μοιάζει με την εμφάνισή του στην εποχή των Mortal Kombat 2 και 3 και σκοτώνει τον Raiden. Μετά τη λήξη της μάχης, ένας άγνωστος φαλακρός θηλυκός χαρακτήρας φαίνεται να κοιτάζει μια γιγαντιαία κλεψύδρα. Η προ παραγγελία του παιχνιδιού θα παρέχει πρόσβαση στον Shao Kahn, επίσης για όσους κάνουν προ παραγγελία θα υπάρχει πρόσβαση στο beta testing του παιχνιδιού. Το παιχνίδι λέγεται ότι περιλαμβάνει ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται “Customization Variation Customization”, το οποίο θα προσφέρει άπειρες δυνατότητες για τον παίκτη να προσωποποιήσει τους αγαπημένους μαχητές του.

Το Mortal Kombat 11 είναι ένα fighting παιχνίδι που αναπτύχθηκε από το NetherRealm Studios και δημοσιεύτηκε από την Warner Bros. Είναι το ενδέκατο παιχνίδι της σειράς παιχνιδιών Mortal Kombat και η συνέχεια του παιχνιδιού Mortal Kombat X του 2015. Ένα τρέιλερ ανακοίνωσης για το παιχνίδι κυκλοφόρησε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια των βραβείων The Game Awards 2018 ανακοινώνοντας ημερομηνία κυκλοφορίας του στις 23 Απριλίου 2019 για το PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC.

νέο trailer Mortal Kombat 11 επικές μάχες, Το νέο trailer του Mortal Kombat 11 δημοσιεύτηκε με επικές μάχες απο το πρώτο βίντεο

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Μι

Νιώθω σαν να μου πήραν μαλλί της γριάς για πρώτη φορά οι γονείς μου στο λούνα παρκ 🥰😍😘

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games

Το «League Of Legends» αποκτά mode τύπου «Vampire Survivors»

H Riot Games ανακοίνωσε σχέδια για μια λειτουργία παιχνιδιού τύπου Vampire Survivors στο League of Legends.

Games featured

Μερικοί gamers ίσως μπορούν να δουν περισσότερα καρέ ανά δευτερόλεπτο από εμάς τους υπόλοιπους

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, κάποιοι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να δουν τον κόσμο πιο γρήγορα από τους άλλους.

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.