Το νέο update στο PUBG φέρνει το νέο χάρτη Vikendi

νέο uptade PUBG νέο χάρτη Vikendi, Το νέο update στο PUBG φέρνει το νέο χάρτη Vikendi
Με την νέα ενημέρωση στο PUBG πλέον μπορείτε να παίξετε στον καινούργιο χάρτη Vikendi. Ο νέος χιονισμένος χάρτης είναι ένας 6x6km στον οποίον όπως μπορούμε να καταλάβουμε το gameplay θα είναι πιο γρήγορο από αυτό του Erangel και του Miramar.
Πρώτη φορά ο νέος χάρτης ανακοινώθηκε στο The Game Awards 2018 και όλοι περίμεναν πως και πως για το νέο uptade που θα φέρει τον νέο χάρτη στο παιχνίδι. Επίσης οφείλουμε να πούμε ότι όσο περιμένετε στο lobby θα μπορείτε να ρίχνεται xιονόμπαλες ο ένας τον άλλων. Για όσους παίρνουν οχήματα θα πρέπει να προσέχουν μιας και στον νέο χάρτη θα υπάρχει πάγος στον οποίο το όχημα σας θα χάνει τον έλεγχο. Τέλος θα πρέπει να μάθετε ότι πλέον τα ίχνη σας θα γίνονται αντιληπτά απο τους αντιπάλους σας μιας και θα μένουν στο χιονισμένο έδαφος.
Επίσης στο παιχνίδι προστέθηκε το Survivor Pass: Vikendi, με το το νέο Snowmobile όχημα, το νέο όπλο G36C, ένα ολοκαίνουργιο replay editor σύστημα, ενώ άλλαξε η πτώση με το αλεξίπτωτο και πλέον έχουμε ποιο βελτιωμένο έλεγχο.
νέο uptade PUBG νέο χάρτη Vikendi, Το νέο update στο PUBG φέρνει το νέο χάρτη Vikendi
Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Χαμός πανικός ουρλιαχτά για το συγκεκριμένο παιχνίδι… μόνο εμένα δε μου άρεσε;;;;

Theo

Μάλλον ναι @flagsship killer. Όσοι ξέρω το παίζουν και προσωπικά το θεωρώ το καλύτερο παιχνίδι για κινητό αυτή τη στιγμή. Απίστευτος προγραμματισμός και optimization για να τρέχει άπταιστα σε συσκευές με τα ελάχιστα specs. Σε αντίθεση με το fortnite πιυ έχει βγει για ελάχιστες συσκευές και ακόμα και στο s9+ έχει θέματα και κολλάει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Games Disney featured Fortnite

Η Disney επενδύει 1,5 δισ. δολάρια στην Epic – Έρχεται νέο σύμπαν παιχνιδιών μέσα στο Fortnite

H Disney ανακοίνωσε τα σχέδιά της να επενδύσει 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια για ένα «μερίδιο μετοχικού κεφαλαίου» στην Epic Games.