Wario Land: The Shake Dimension | Γίνε κυνηγός θησαυρών στο Wii

, Wario Land: The Shake Dimension | Γίνε κυνηγός θησαυρών στο WiiΕτοιμαστείτε για ένα κύμα νοσταλγίας καθώς ο Wario καταφθάνει στο Ninendo Wii για την πρώτη του περιπέτεια στην κονσόλα! Ετοιμαστείτε για κλασική δράση Wario με το Wario Land: The Shake Dimension το οποίο και σας οδηγεί σε μια επική και πλούσια 2D περιπέτεια γεμάτη κυνήγι θησαυρών, πολλές αποστολές και την τυπική για τον Wario απληστία στην συλλογή όσο δυνατών περισσοτέρων χρημάτων.

Με ένα ολοκαίνουριο καστ από χαρακτήρες να πλαισιώνουν τον Wario, οι παίκτες θα ζήσουν μια περιπέτεια σε διάφορες ηπείρους με σκοπό την ανεύρεση θησαυρών. Ο διαβόητος αρχηγός των πειρατών Shake King, απήγαγε την Βασίλισσα Merelda και ο Wario είναι ο μόνος που μπορεί να την σώσει. Μα είναι δυνατόν ο άπληστος Wario να κάνει μια τόσο ανιδιοτελή πράξη; Μήπως το «Bottomless Coin Sack», (ένα σακί με νομίσματα που δεν τελειώνουν ποτέ) το οποίο και σχετίζεται με την Βασίλισσα είναι τελικά αυτό που του τράβηξε την προσοχή;

Με πέντε διαφορετικούς χάρτες, γεμάτους με πίστες και αποστολές, το Wario Land: The Shake Dimension, αποτελεί μια πρόκληση τόσο για νέους όσο και για έμπειρους παίκτες. Συμπληρώνοντας αποστολές όπως για παράδειγμα την ολοκλήρωση μιας πίστας μέσα σε κάποιο χρονικό όριο ή με συγκεκριμένο αριθμό νομισμάτων ή ακόμη την ανακάλυψη ενός καλά κρυμμένου θησαυρού… οι παίκτες μπορούν να ξεκλειδώσουν επιπλέον πίστες.

Το καινοτομικό Wii Remote, κρατιέται στο πλάι, σαν ένα κλασικό ρετρό χειριστήριο και με κινήσεις ενεργοποιεί ειδικές κινήσεις του Wario. Κουνώντας το Wii Remote σε σταθερό έδαφος για παράδειγμα θα προκαλέσει ‘Ground Punch’ (μια κίνηση που θα «παγώσει» τους εχθρούς στην οθόνη). Φυσικά το κούνημα του χειριστηρίου δεν περιορίζεται μόνο σε έναν ρόλο ενώ οι διάφορες ενέργειες που σχετίζονται με την κίνηση πολλές φορές θα προκαλέσουν χαμόγελα π.χ. αν κρατάτε κάποιον εχθρό και κουνήσετε το Wii Remote τότε θα «αδειάσετε τσέπες» ή ακόμη θα χρειαστεί να οδηγήσετε οχήματα στρίβοντας το Wii Remote.

Φτάστε πρώτοι στον κρυμμένο θησαυρό με το Wario Land: The Shake Dimension την 26η Σεπτέμβρη.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Nintendo

Επίσημο: Η Nintendo ετοιμάζει live-action ταινία Zelda!

Μετά τo Super Mario Bros., η Nintendo επιβεβαίωσε ότι εργάζεται τώρα σε μια προσαρμογή, live-action αυτή τη φορά, του The Legend of Zelda. 

Games Nintendo Nintendo Switch PlayStation

Nintendo Switch: Τρίτη κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών

Μία σπουδαία διάκριση πέτυχε το Nintendo Switch, καθώς σύμφωνα με τη Nintendo έχει πουλήσει 122,55 εκατομμύρια μονάδες ξεπερνώντας θρυλικές παιχνιδομηχανές του Top 10.

Smartphones Nintendo Nintendo Switch

Nintendo: Εντυπωσιακή πτώση στις πωλήσεις των Switch

Κατώτερα των περσινών αριθμών αναμένονται τα οικονομικά στοιχεία της Nintendo για το 2022, με τις χαμηλές πωλήσεις των Nintendo Switch να παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Games Microsoft Nintendo Sony

E3 2023: Απούσες από την έκθεση Microsoft, Nintendo και Sony

Η Nintendo, η Sony και η Microsoft αναμένεται να απουσιάσουν από την ανανεωμένη E3 τον Ιούνιο του 2023, σύμφωνα με μια νέα έκθεση από το IGN.