Xbox 360 Elite, Με 250 ευρώ και σκληρό 120GB

Το Xbox 360 από σήμερα σας προσκαλεί να απολαύσετε τα παιχνίδια που προσφέρει και την απόλυτη ψυχαγωγία σε ακόμη πιο χαμηλή τιμή. Από τις 28 Αυγούστου 2009, η τιμή της κονσόλας Xbox 360 Elite με σκληρό δίσκο 120GB θα μειωθεί κατά 50 ευρω σε όλη την Ευρώπη και η κονσόλα θα διατίθεται πλέον στην εκτιμώμενη λιανική τιμή των 249,99 ευρώ. Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, τα Xbox 360 που διατίθενται σήμερα θα είναι πλήρως συμβατά με το επονομαζόμενο Project Natal που θα προσφέρει έλεγχο χωρίς χειριστήρια στο μέλλον.

Η παρουσία ενός Xbox 360 στο κέντρο του σαλονιού μας προσφέρει ψυχαγωγία για κάθε περίσταση. Αν είστε φίλος των video games, είτε παίζετε μόνος ή με την παρέα σας στο σπίτι, μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε εκατοντάδες τίτλους που ταιριάζουν στις προτιμήσεις σας: Μπορείτε να μαζευτείτε με τους φίλους ή την οικογένειά σας και να ξαναζήσετε τη μουσική των θρυλικών «Σκαθαριών» με το “The Beatles: Rock Band.” Αν πάλι προτιμάτε τη δράση, βάλτε φωτιά στην άσφαλτο στις πίστες του “Forza Motorsport 3”, μπείτε ξανά στο σύμπαν του “Halo” ως ένας Orbital Drop Shock Trooper με το “Halo 3: ODST” ή ετοιμαστείτε για σκληρές μάχες με το πολυαναμενόμενο “Modern Warfare 2” της Infinity Ward, το διάδοχο του τίτλου με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην ιστορία των first-person action games “Call of Duty 4: Modern Warfare”. Και ακόμη, μπορείτε να δείτε ταινίες, να ακούσετε μουσική ή να απολαύσετε τις φωτογραφίες σας από την άνεση του καναπέ σας.

Με όλες αυτές τις εμπειρίες να είναι διαθέσιμες τα Χριστούγεννα που έρχονται και με τη μελλοντική προσθήκη του “Project Natal”, το οποίο θα συνεργάζεται με όλα τα Xbox 360 που διατίθενται σήμερα και στο μέλλον, η πλατφόρμα του Xbox 360 προσφέρει περισσότερη ψυχαγωγία με χαμηλότερο κόστος.

Η πτώση τιμής της κονσόλας Xbox 360 Elite συμπίπτει με την αναπροσαρμογή της στρατηγικής της πλατφόρμας του Xbox 360 σε όλη την Ευρώπη, καθιστώντας βέβαιο πως σε όλα τα επίπεδα τιμών το Xbox 360 αποτελεί την ιδανική πρόταση σε σχέση ποιότητας-τιμής για όλες τις αγορές. Με την κονσόλα Xbox 360 Elite στη νέα εκτιμώμενη λιανική τιμή των €249,99 σε συνδυασμό με την εκτιμώμενη λιανική τιμή των €199,99 για το Xbox 360 Arcade, η τιμολογιακή πολιτική προσφέρει ξεκάθαρες επιλογές και αξία σε όλα τα επίπεδα για το Xbox 360. Το Xbox 360 Pro με το σκληρό δίσκο των 60GB θα συνεχίσει να κυκλοφορεί μέχρις εξαντλήσεως των αποθεμάτων του στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
paulo

το xbox 360 ειναι η καλη και καπως οικονομικη λυση για ολους που γουσταρουν τα παιχνιδια.ειδικα το xbox live νομιζω ειναι ολα τα λεφτα γιατι αλλιως ολοι θα βαριωμασταν τα games πολυ γρηγορα

Γιωργος

Ενδιαφερομαι για το 360 σου αλλα θα χρειαστω να δω την εγγυηση κ φυσικα με εναν ελεγχο για την λειτουργικοτητα της κονσολας να επιβεβαιωσω πως δεν ειναι bannaρισμενο κ πως λειτουργει κανονικα…αν τα δεχεσαι ολα αυτα κ δεν υπαρχει κανενα προβλημα τοτε θα χαρω πολυ να πραγματοποιησω την αγορα…σκεψου το κ μ απαντας…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Games Xbox Xbox One Xbox Series S

Palworld: Πούλησε 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε τρεις μόλις μέρες

Τώρα το Palworld σημειώνει νέο ρεκόρ, τόσο προσωπικό, όσο και για τον κόσμο του gaming γενικότερα. Πούλησε 4 εκατ. αντίτυπα σε τρεις μέρες.

Games Microsoft Xbox

Η Microsoft απαγορεύει τα ‘μη εξουσιοδοτημένα’ χειριστήρια και αξεσουάρ τρίτων για το Xbox

Η Microsoft αποφάσισε να αναλάβει δράση και έχει αρχίσει να απαγορεύει χειριστήρια και αξεσουάρ Xbox τρίτων.