Too Human | Νέα εποχή στα action RGP games

, Too Human | Νέα εποχή στα action RGP gamesΜπείτε στον κόσμο του Too Human, του επικού παιχνιδιού δράσης τρίτου προσώπου, το οποίο έχει αναπτυχθεί από τη διάσημη Καναδική ομάδα Silicon Knights αποκλειστικά για το Xbox 360. Όπως ο κυβερνητικός θεός Baldur, οι παίκτες ωθούνται στη μέση μιας ασταμάτητης μάχης, η οποία απειλεί την ανθρωπότητα. Η παρουσία μίας αρχαίας μηχανής οδηγεί τις πράξεις των θεών, και ο Baldur είναι υπεύθυνος για την υπεράσπιση της ανθρωπότητας από τη σφοδρή επίθεση τερατωδών πολεμικών μηχανών που έχουν σκοπό την εξόντωση της ανθρώπινης ζωής.

Στο “Too Human,” οι παίκτες δοκιμάζονται σε μια ασταμάτητη δράση που έχει ως κινητήρια δύναμη τον άψογο συνδυασμό της μάχης σώμα με σώμα με τα πυροβόλα όπλα, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνουν τα έντονα στοιχεία role – playing παιχνιδιού (RPG) και τα εντυπωσιακά γραφικά που τονίζονται από τις δυνατότητες του Xbox 360. Οι μάχες διαδραματίζονται σε μεγάλη κλίμακα, καθώς οι παίκτες αντιμετωπίζουν έναν τεράστιο αριθμό εχθρών.

Η παραγωγή του “Too Human” έχει την υπογραφή της Silicon Knights, η οποία με την εμπειρία της, την έμφαση στο σενάριο και τo εξειδικευμένο gameplay φέρνει το παιχνίδι στη νέα γενιά παιχνιδιών.

, Too Human | Νέα εποχή στα action RGP gamesΧαρακτηριστικά:
● Συγκλονιστική εμπειρία action -RPG. Σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια που μπορεί να αναγκάζουν τους παίκτες να διαλέξουν ανάμεσα σε δύο είδη παιχνιδιών, το “Too Human” συνδυάζει όλα τα χαρακτηριστικά οικονομίας και κοινωνικών εμπειριών ενός τυπικού RPG, όπως η συλλογή λαφύρων και η αλλαγή επιπέδων, ενώ διατηρεί την έξαψη ενός παιχνιδιού δράσης. Με μία ποικιλία όπλων, πανοπλιών, μηχανικών εμφυτευμάτων και δεξιοτήτων, οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόζουν τους χαρακτήρες τους σε μεγάλο βαθμό, ανάλογα με τις προτιμήσεις τους.
• Εκρηκτικές συμπλοκές και μάχες. Χρειάζεται κάτι παραπάνω από μεγάλη μυϊκή δύναμη για να εκτοπιστούν οι ορδές των μηχανών. Χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό μάχης σώμα με σώμα και μάχης με όπλα υψηλής τεχνολογίας, οι παίκτες έχουν τη δύναμη να συντρίψουν τους εχθρούς τους όχι μόνο από κοντά αλλά και από μακριά. Δες πώς κινούνται οι ήρωες και οι αντίπαλοί τους στη μάχη, μέσω της αναπαράστασης από την ομάδα Full Action Stunt Team (FAST). Μπορείς να αισθανθείς όλα τα “χτυπήματα” μέσα από τα προηγμένα οπτικά εφέ που μπορεί να προσφέρει η ισχύς του Xbox 360.
• Η γέννηση ενός ήρωα. Πάλεψε ως Baldur, το δυνατό μηχανικό θεό που μάχεται εναντίων των εχθρικών στρατών, για να γίνει ένα από τα διασημότερα είδωλα –ήρωες του παιχνιδιού. Από τον εξοπλισμό και την πανοπλία του μέχρι τις τεχνικές και τα combos, μπορείς να προσαρμόσεις τον Baldur με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνει ο μεγαλύτερος ήρωας.
• Προηγμένη κινηματογραφική παρουσίαση. Οι χαρακτήρες και το περιβάλλον ζωντανεύουν με καταπληκτική οπτική πιστότητα. Βίωσε την έξαψη των μαχών μέσα από ένα δυναμικό σύστημα παρουσίασης, το οποίο απεικονίζει τις μάχες με κινηματογραφική ποιότητα. Επιβίωσε από τις συγκλονιστικές μάχες εναντίων εχθρών επί της οθόνης στο απέραντο τοπίο του κόσμου του “Too Human”. Η φοβερή ορχηστική μουσική επένδυση κάνει τους παίκτες να νιώσουν το καρδιοχτύπι, την ένταση και τη έξαψη της μάχης, καθώς η κάθε μελωδία μεταφέρει τον παίκτη στο συγκλονιστικό περιβάλλον του παιχνιδιού.
• Νέο επίπεδο πρόσβασης μέσω μαχών. Εκτέλεσε τους σύνθετους ελιγμούς του Baldur στις μάχες και συνδύασε καταιγιστικές κινήσεις και combos με μεγάλη ευκολία. Το διαισθητικό σύστημα μαχών του “Too Human” κάνει το gameplay εύκολο για να το μάθεις και σε ανταμείβει αν καταφέρεις να κυριαρχήσεις.
• Το μοντέρνο αναμετριέται με την κλασική μυθολογία των Βίκινγκς. Σε έναν κόσμο κατεστραμμένο από πολλούς πολέμους, το “Too Human” εξιστορεί τα χρονικά της επικής ιστορίας του Baldur, του αγαπημένου γιου του Odin και μίας ομάδας που προστατεύει την ανθρωπότητα, την Αesir. Ως Baldur, πρέπει να καταστρέψεις τις αρχαίες πολεμικές μηχανές που απειλούν τον κόσμο, αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει να ισορροπήσεις την αίσθηση καθήκοντος και τιμής απέναντι στον πόθο σου για εκδίκηση –θυσιάζοντας ίσως ακόμη και την ανθρωπιά σου στην πορεία.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Games Xbox Xbox One Xbox Series S

Palworld: Πούλησε 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε τρεις μόλις μέρες

Τώρα το Palworld σημειώνει νέο ρεκόρ, τόσο προσωπικό, όσο και για τον κόσμο του gaming γενικότερα. Πούλησε 4 εκατ. αντίτυπα σε τρεις μέρες.

Games Microsoft Xbox

Η Microsoft απαγορεύει τα ‘μη εξουσιοδοτημένα’ χειριστήρια και αξεσουάρ τρίτων για το Xbox

Η Microsoft αποφάσισε να αναλάβει δράση και έχει αρχίσει να απαγορεύει χειριστήρια και αξεσουάρ Xbox τρίτων.