Νέα συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass

Xbox Game Pass νέα υπηρεσία, Νέα συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass

Η νέα υπηρεσία Xbox Game Pass έχει στόχο να αλλάξει το τοπίο του home entertainment, με περισσότερα από 100 Xbox One και backward compatible Xbox 360 παιχνίδια και θα είναι διαθέσιμη σε κατόχους Xbox από την Πέμπτη, 1η Ιουνίου, ενώ είναι ήδη διαθέσιμη για συνδρομητές Xbox Live Gold.

Όσοι επιλέξουν το Xbox Game Pass θα έχουν πρόσβαση σε πάνω από 100 παιχνίδια με συνδρομή μόλις 9.99 ευρώ το μήνα χωρίς να είναι απαραίτητη η συνδρομή στο Xbox Live Gold.

Μέσω του Xbox Game Pass είναι δυνατό το download ολόκληρων παιχνιδιών στην κονσόλα κάθε συνδρομητή. Αυτό σημαίνει ατέλειωτο παιχνίδι σε υψηλή ποιότητα, ευελιξία χωρίς το άγχος του streaming ή της σύνδεσης και χωρίς κανένα απολύτως περιορισμό.

Με τον κατάλογο των παιχνιδιών να ανανεώνεται κάθε μήνα με νέους τίτλους από όλα τα genres και με παιχνίδια από κορυφαίες εταιρείες, πάντα θα υπάρχει κάτι καινούριο να ανακαλυφθεί, κάτι συναρπαστικό για όλους τους gamers, είτε αυτό είναι ένας νέος τίτλος είτε ένα παλιό και αγαπημένο κλασσικό παιχνίδι. Οι gamers θα έχουν να επιλέξουν ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών παιχνιδιών.

Πιο αναλυτικά, οι κατηγορίες των παιχνιδιών που θα είναι διαθέσιμες είναι παιχνίδια για όλη την οικογένεια, action/adventure και RPGs, shooters, indie παιχνίδια από το ID@Xbox, fighting και ρετρό/κλασσικά παιχνίδια. Έχουν ήδη ανακοινωθεί τίτλοι όπως Halo 5: Guardians, Payday 2, NBA 2K16 και LEGO Batman.

Όλα τα παιχνίδια του καταλόγου, και τα σχετικά add-ons, θα είναι διαθέσιμα για αγορά με αποκλειστική έκπτωση 20% για τους συνδρομητές που θα θελήσουν να τα έχουν δικά τους για πάντα.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Costas

Ακούς Sony? Καιρός για αλλαγή. Ωραία η κίνηση της Microsoft μπράβο! 10€ το μήνα και παίζεις ότι θες και όσο θες!

Δημήτρης

Φίλε δε παίζεις ότι θες και αν κρίνουμε απο τον πρώτο μήνα τα παιχνίδια με εξαίρεση το hallo δεν είναι και τίποτα φοβερά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Games Xbox Xbox One Xbox Series S

Palworld: Πούλησε 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε τρεις μόλις μέρες

Τώρα το Palworld σημειώνει νέο ρεκόρ, τόσο προσωπικό, όσο και για τον κόσμο του gaming γενικότερα. Πούλησε 4 εκατ. αντίτυπα σε τρεις μέρες.

Games Microsoft Xbox

Η Microsoft απαγορεύει τα ‘μη εξουσιοδοτημένα’ χειριστήρια και αξεσουάρ τρίτων για το Xbox

Η Microsoft αποφάσισε να αναλάβει δράση και έχει αρχίσει να απαγορεύει χειριστήρια και αξεσουάρ Xbox τρίτων.