Xbox Live Gold: Αυξάνεται η τιμή της συνδρομής των 6 μηνών στα 60$;

Xbox Live GOLD, Xbox Live Gold: Αυξάνεται η τιμή της συνδρομής των 6 μηνών στα 60$;

Φαίνεται πως η Microsoft θα φέρει μία αρκετά μεγάλη αύξηση στη τιμή της συνδρομής 6 μηνών της υπηρεσίας Xbox Live Gold, κάτι που δεν περιμέναμε. Συγκεκριμένα, υπάρχουν δύο αναφορές στο Reddit από άτομα που, όπως μας λένε, εργάζονται σε μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων της Αμερικής και μιλούν για νέα προτεινόμενη τιμή λιανικής.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, η συνδρομή 6 μηνών για την υπηρεσία Xbox Live Gold θα φτάσει στα 60 δολάρια. Να θυμίσουμε ότι πριν μερικούς μήνες σε αυτή τη τιμή κάποιος μπορούσε να αγοράσει τη συνδρομή 12 μηνών για την υπηρεσία. Επιπλέον, μπορεί ακόμα και σήμερα η υπηρεσία Xbox Live Gold να προσφέρει δωρεάν παιχνίδια και πρόσβαση στο multiplayer, όμως η συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass Ultimate δίνει πολλά περισσότερα με μικρή διαφορά (ανά μήνα).

Xbox Live GOLD, Xbox Live Gold: Αυξάνεται η τιμή της συνδρομής των 6 μηνών στα 60$;

Μία τέτοια απόφαση από τη Microsoft μπορεί να έχει δύο στόχους: ή να έρχεται γενικά αύξηση των τιμών στις υπηρεσίες της, ή να θέλει να κάνει τους καταναλωτές να δώσουν αυτά τα extra χρήματα για να μεταβούν στο Xbox Game Pass. Προς το παρόν δεν είναι τίποτα επιβεβαιωμένο και θα περιμένουμε κάποια αντίστοιχη ανακοίνωση από την ίδια την εταιρεία, αν έρθει.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

και τα δυο θα γινουν και ωθηση στο game pass ultimate και αυξηση της τιμης του οπου να ναι…!

Γιάννης

Δε θα αλλάξουν τελικά οι τιμές του Xbox Live Gold – Επίσημη ανακοίνωση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.