Xbox 360 chrome | O Terminator των παιχνιδομηχανών

, Xbox 360 chrome | O Terminator των παιχνιδομηχανώνΒαρεθήκατε το άχαρο λευκό περίβλημα του αγαπημένου σας Xbox 360; Τερματίσατε το Halo 3 και σας έμεινε η συλλεκτική έκδοση με το χακί χρώμα αμανάτι; Αλλάξτε αέρα και ψυχολογία με τα νέα καλύμματα σε απόχρωση χρωμίου και ανεβείτε επίπεδο στη διασκέδαση.

Το Xbox 360 μπορεί πλέον να “ντυθεί” με ένα καινούργιο εξωτερικό περίβλημα το οποίο θα το κάνει να ξεχωρίζει από τις άλλες κονσόλες με την εμφάνιση όψης καθρέφτη. Η τιμή για να κάνετε την κονσόλα σας σε στυλ Terminator ανέρχεται περίπου στα 60 δολάρια και μπορεί να συνοδευτεί με το αντίστοιχο για τον εξωτερικό σκληρό δίσκο, στα 25 δολάρια. Ολοκληρώστε την chrome εμφάνιση σας με το κάλυμμα και για το τηλεχειριστήριο.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas

Συγγνώμη κι όλας θα διαφωνίσω για τον όρο terminator, αλλά δεν νομίζω ότι αυτος ο τίτλος ανήκει σε αυτήν την κονσόλα!
Πρώτον, ο κύριος ανταγωνιστής και του PS3 και του Xbox είναι το Wii το οποίο έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις τα παταπάνω(έχει σχεδόν 2 εκατομύρια πωλήσεις και το Xbox έχει 1,3 εκατ. ενώ το PS3 έχει κοντά 1 εκατ.)!
Δευτερον το Xbox έχασε την μάχη με τα Blu-ray, δίνοντας στο PS3 ένα προβάδισμα! Ακόμα, το PS3 άρχισε (η Sony βασικά) να προωθεί καλήτερα τα παιχνίδια της πλέον, και να λανσάρει καινούργια!Ακόμα τα παιχνίδια του PS3 χρησημοποιούσαν ούτε τα 25 GB, ενώ ανακοινώσεις δείχνουν την, επιτέλους, χρήση των 50!
Τρίτον απο τεχνολογικής απόψεως, το Xbox δε ΦΤΑΝΕΙ το PS3, και για τοιχόν αμφισβήτηση διατρέξτε σε κανέναν συγκριτικό πίνακα με τα χαρακτηριστικά των κονσόλων και μετά αν δείτε κάτι διαφορετικό…σηκώνω τα χέρια!

Υ.Γ.:Κώστα μη νομίζεις ότι σου την “μπένω” συννέχεια, απλά διφωνώ με τον τίτλο. Κατα τ’ άλλα τα άρθρα σου είναι υπέροχα και πλήρης ενημερωμένα!Τέλος μπορώ να γίνω μέλος την ιστοσελίδα;

Κώστας Βλαχάκης

@kostas: Ο τίτλος μπήκε επίτηδες για να προβοκάρει και να ανάψει αυτή τη συζήτηση. Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι θα έπρεπε τη λέξη Terminator να την βάλουμε σε εισαγωγικά. Πάντως anyway το Terminator κολλάει στο χρώμιο…
Εγώ δεν έχω καμία από τις δύο κονσόλες, θα ήθελα να αποκτήσω όμως το Wii!

kostas κοίταξε το section Συνεργάτες και στείλε μου email.

Κώστας

Πάντως και γω το σκεφτόμουν, πάρα πολύ μάλιστα(Zelda,Super Mario,Smash bros ποιός δεν τα χει παίξει αυτα;)αλλά η Sony λανσάρει PS3 με 80 GΒ και το Metal Gear Solid 4:Guns of Patriot ΚΑΙ με 2ο τηλεχειριστήριο αλλά δεν ξέρω αν θα κυκλοφορίσει στην Ελλάδα βεβαιώς, βεβαίως! Κλασικά θα πω!Ακόμα διάβασα στο gamespot.com για τον ερχομό τοθ Dual Shock 3!!!καιρός ήταν!το νέο controller θα στοιχίζει 54,99$ και θα έχει την τεχνολογία του Sixaxis και Dual Shock μαζί! Ο λόγος που θέλω να περιμένω για να αγοράσω PS3 είναι να βγει κανα bundle και δω, να πέσει και η τιμή και να βγουν τα Final Fantasy,Tekken και God Of War α και Kingdom Hearts.Αντε να δούμε τι θα κάνει η Sony,μας έχει πού “αποκομένους” σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη!
Ακόμα δεν έχω και PSP και θέλω ένα(God Of War:Chain Of Olympous και Kingdom Hearts:Birth By Sleep!!!)νομίζω πάντως ότι το μέλλον στο Gaming το χει η Sony!

P.S. Έκανα log in!!!
Ευχαριστώ πάντως!

Κώστας Βλαχάκης

Στο Wii μου αρέσουν τα Wii Sports (γκολφ, τέννις κ.α.).
Να σου πω και εγώ θέλω ένα PSP όχι όμως για παιχνίδια, αλλά για να σερφάρω στο ίντερνετ με WiFi από το σαλόνι μου 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Games Xbox Xbox One Xbox Series S

Palworld: Πούλησε 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε τρεις μόλις μέρες

Τώρα το Palworld σημειώνει νέο ρεκόρ, τόσο προσωπικό, όσο και για τον κόσμο του gaming γενικότερα. Πούλησε 4 εκατ. αντίτυπα σε τρεις μέρες.

Games Microsoft Xbox

Η Microsoft απαγορεύει τα ‘μη εξουσιοδοτημένα’ χειριστήρια και αξεσουάρ τρίτων για το Xbox

Η Microsoft αποφάσισε να αναλάβει δράση και έχει αρχίσει να απαγορεύει χειριστήρια και αξεσουάρ Xbox τρίτων.