Το “Kingdom Under Fire: Circle of Doom” για το Xbox 360

, Το “Kingdom Under Fire: Circle of Doom” για το Xbox 360Η Microsoft και η BLUESIDE Inc. ανακοίνωσαν σήμερα ότι το παιχνίδι “Kingdom Under Fire: Circle of Doom”, που αποτελεί τη συνέχεια του πολυσυζητημένου τίτλου, έχει περάσει πλέον σε gold status. Αυτό σημαίνει ότι η ανάπτυξη του τίτλου έχει ολοκληρωθεί και έχει περάσει στο εξής στο στάδιο της μαζικής παραγωγής, ώστε να είναι σύντομα διαθέσιμο προς πώληση στα καταστήματα.

Για να προετοιμαστούν για το ταξίδι, οι gamers έχουν τη δυνατότητα να κάνουν download ένα καταπληκτικό πακέτο από υλικά του παιχνιδιού στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.xbox.com/KUFCOD, τα οποία μπορούν να αξιοποιήσουν ώστε να δημιουργήσουν το δικό τους fan site. Επιπλέον, οι παίκτες μπορούν να επισκεφτούν το δικτυακό τόπο www.kufcod.com για να διαβάσουν ειδήσεις και να ενημερωθούν για τα πρόσφατα χαρακτηριστικά (features) και τις νέες ενημερώσεις (updates) του παιχνιδιού από την ομάδα της BLUESIDE.

Αφήνοντας την κατηγορία δράσης / στρατηγικής σε real time, στην οποία ανήκαν τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς “Kingdom Under Fire”, το ολοκαίνουργιο “Kingdom Under Fire: Circle of Doom” είναι ένα παιχνίδι δράσης και ρόλων (action RPG) που αξιοποιεί πλήρως την επεξεργαστική δύναμη του Xbox 360 για να προσφέρει μία επαναστατική εμπειρία gaming. Οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν απέραντες τοποθεσίες, όπου η επιλογή των χαρτών γίνεται τυχαία, πολεμώντας ταυτόχρονα με αιμοδιψή τέρατα που επιτίθενται από όλες τις κατευθύνσεις. Όσο το παιχνίδι εξελίσσεται, οι έξι ήρωες θα ανακαλύπτουν ολοένα και πιο θεαματικούς τρόπους για να κατατροπώνουν τους εχθρούς τους, χρησιμοποιώντας νέα όπλα και ικανότητες καθώς προχωρούν μέσα από έξι διαφορετικά κεφάλαια.

Το “KUF: CoD” θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα διεθνώς την 1η Φεβρουαρίου 2008 στην εκτιμώμενη λιανική τιμή των 59,99 ευρώ.

Δείτε επίσης:
> Nokia 2nd Cup: Champions for Charity
> Η Dell άνοιξε εργοστάσιο στην Πολωνία
> Τέρμα το καλαμπούρι, “Free ADSL” για όλους

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Games Xbox Xbox One Xbox Series S

Palworld: Πούλησε 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε τρεις μόλις μέρες

Τώρα το Palworld σημειώνει νέο ρεκόρ, τόσο προσωπικό, όσο και για τον κόσμο του gaming γενικότερα. Πούλησε 4 εκατ. αντίτυπα σε τρεις μέρες.

Games Microsoft Xbox

Η Microsoft απαγορεύει τα ‘μη εξουσιοδοτημένα’ χειριστήρια και αξεσουάρ τρίτων για το Xbox

Η Microsoft αποφάσισε να αναλάβει δράση και έχει αρχίσει να απαγορεύει χειριστήρια και αξεσουάρ Xbox τρίτων.