theloSouvlakia.gr | Το σουβλάκι στην ψηφιακή εποχή

, theloSouvlakia.gr | Το σουβλάκι στην ψηφιακή εποχήΤο σουβλάκι απέκτησε “σπίτι”! Το theloSouvlakia.gr είναι ο πρώτος οδηγός delivery ψητοπωλείων στο internet. Πρόκειται για μια καταγραφή, ομαδοποίηση και ηλεκτρονική παρουσίαση όλων των delivery ψητοπωλείων διαφόρων περιοχών της Ελλάδας μέσω μιας ιστοσελίδας. Κατ’ επέκταση, αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας, είναι η 1η ιστοσελίδα που παρέχει όλη την που μπορεί να αναζητήσει κάποιος σχετικά με την αγορά που ανήκει στο σουβλάκι.

– τηλέφωνα παραγγελιών
– εμφάνιση menu ψητοπωλείων
– ώρες λειτουργίας ψητοπωλείων
– περιοχές εξυπηρέτησης ψητοπωλείων
– εύρεση εργασίας στη συγκεκριμένη αγορά

χωρίς μάλιστα να τυπωθεί σε χαρτί.

Το σουβλάκι μέχιρι σήμερα δεν είχε σπίτι! Από αυτή τη στιγμή το theloSouvlakia.gr είναι το σπίτι του και όλοι εμείς, που ασχολούμαστε με αυτό, η οικογένεια του.

Πλέον μπορούμε να το “επισκεφτούμε” κάθε μέρα, κάθε στιγμή. Είμαστε άλλωστε 1 “κλικ” μακριά…

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tasosvel

είναι τέλειοοοοοοοο!!!! Και απ ότι είδα πολύ ενημερωμένο. Λίγο που έψαξα στην περιοχή μου τα βρήκα σχεδον όλα:)

Kostask11

Εγώ θέλω γύρο!!!απο θεσσαλονίκη για!
χαχαχαχα
Πάντως είμαι κατά του πρόχειρου φαγήτου,αλλά σαν ιδέα…πολύ καλή!

RANIA

episkefthte kai to http://www.deli.gr einai epishs polyyy kalo!

tasosvel

Σήμερα το πρωί είχα πάει σε μια καφετέρια και από την πίσω παρέα σχολίαζαν το thelosouvlakia.gr . 🙂 Το πιο ωραίο στο site είναι που λέει souvloading…..

Goldmouth

http://www.athensdelivery.gr, υποστηρίζει online παραγγελίες, επίσης όμορφο σχεδιαστικά!!!

EliasK

Ρίξτε και μια ματιά στο https://www.iamhungry.gr

Koundouros An.

Φοβερό site. Μπράβο στα παιδιά που το έφτιαξαν και χρησιμοποίησαν Τεχνολογία flash και όχι την κλασική λύση του HTML, με ωραίο σκεπτικό και πολύ ενημερωμένο υλικό. Εύχρηστο και πάνω από όλα σουβλοτρομερό (από το souvloading που κάνει στην αρχή) χιχι

papakostas babis

Πάρα πολύ καλό site. Όντως πλήρως ενημερωμένο και με πολλά σουβλατζίδικα. Αυτό που μου άρεσε είναι ότι εκτός του ότι είναι ευφάνταστο, με πολύ ωραίο σχέδιο και έξυπνα χρησιμοποιoύμενες λέξεις σε ελληνικά και greeklish (souvloading)… η χρησιμοποίηση flash αντί για τα κλασικά html αλλά και ότι αναβαθμίζουν τις πόλεις τους σιγά σιγά, έτσι ώστε να τελειοποιούντε οι υπηρεσίες τους. Μακάρι και οι σουβλατζίδες – επιχειρηματίες να εμπιστευόντουσαν το internet και να τοποθετούσαν τους τιμοκαταλόγους τους ειδικότερα τα καταστήματα της επαρχίας γιατί η Αθήνα είναι αρκετά ενημερωμένη….

Joanna

Πολύ καλό παρήγγειλα ήδη 🙂

Επίσης για γυράδικά και πιτσαρίες είναι κορυφή το http://www.foodland.gr που έχει και σχόλια για να ξέρεις τι λένε και οι άλλοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελληνικό Web webb

ilikeu.gr | To νέο site εξπέρ στις σχέσεις είναι online

Το ilikeu.gr είναι το καινούργιο νεανικό community portal που αποτελεί τον ιδανικό τόπο συνάντησης και συζήτησης για όλα όσα αφορούν στις σχέσεις και στα προσωπικά ζητήματα. Φλερτ, έρωτες χωρίς ανταπόκριση, προβλήματα, διλήμματα, διαφορά ηλικίας, πρώτα ραντεβού, μεγάλες αποφάσεις, υποσχέσεις, χωρισμοί, σχέσεις από απόσταση, ζήλια, απογοητεύσεις – τα μέλη του ilikeu.gr συζητάνε ήδη μεταξύ τους όχι […]

Ελληνικό Web webb

zoo.gr | Απέκτησε το δικό του τραγούδι

Το www.zoo.gr είναι το πρώτο ελληνικό web site που αποκτά το δικό του τραγούδι! Τους στίχους και τη μουσική έγραψε το Hip-Hop συγκρότημα Loopology. Το www.zoo.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό web meeting point. Ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2004 και σύντομα έγινε η δημοφιλέστερη διαδικτυακή κοινότητα στο ελληνικό internet. Σήμερα πια το επισκέπτονται περισσότεροι από 700.000 […]

Ελληνικό Web webb

eBike.gr | Το πρώτο digital περιοδικό μοτοσυκλέτας

Το eBike είναι ένα μηνιαίο περιοδικό που καλύπτει τον κόσμο της μοτοσυκλέτας σε όλες του τις εκφάνσεις. Φτιαγμένο από μια ομάδα δημοσιογράφων με μακρόχρονη εμπειρία στα μεγαλύτερα Ελληνικά περιοδικά μοτοσυκλέτας στοχεύει στο να αποτελέσει το απόλυτο όχημα επικοινωνίας όλων των μοτοσυκλετιστών και μια αξιόπιστη πηγή πληροφόρησης για όλα τα τεκταινόμενα της μοτοσυκλέτας έτσι όπως την […]

Μικρά νέα webb

sport24.gr | Οι καλύτερες φάσεις και όλα τα γκολ του EURO 2008

To sport24.gr εξασφάλισε και σας παρέχει τη πρωτοποριακή υπηρεσία που χρησιμοποιούν ειδησεογραφικοί κολοσσοί όπως το BBC, το VIRTUAL REPLAYS για το EURO 2008. Η νέα υπηρεσία προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε χωρίς κανένα περιορισμό τις καλύτερες φάσεις και όλα τα γκολ της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2008 σε VIRTUAL REPLAY.