Dyson Core Separator, Τεχνολογία στο καθάρισμα

Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι τα σωματίδια σκόνης και άλλοι μικροοργανισμοί συναντώνται μόνο στα χαλιά και τις μοκέτες. Γα το λόγο αυτό – στην Ελλάδα τουλάχιστον που κατά τους καλοκαιρινούς κυρίως μήνες τα χαλιά απομακρύνονται και αποθηκεύονται – το σκούπισμα θεωρείται προαιρετικό. Πρόκειται όμως για μια λανθασμένη αντίληψη, καθώς σκόνη και βρομιά συγκεντρώνονται εξίσου στα δάπεδα συνιστώντας το σκούπισμα απαραίτητο.

, Dyson Core Separator, Τεχνολογία στο καθάρισμα

Τα δάπεδα και οι ταπετσαρίες των επίπλων ελκύουν μικροοργανισμούς που προέρχονται από τους εξωτερικούς χώρους, τρίχες κατοικίδιων, καθώς και νεκρά κύτταρα δέρματος που αποβάλλονται από το σώμα μας. Αν δεν φροντίζαμε ν’ απαλλαγούμε από αυτούς, ο χώρος που ζούμε θα είχε κατακλυστεί από μικροοργανισμούς. Ακόμη, οι μικροοργανισμοί έχουν την τάση να φωλιάζουν στις εσοχές και στις γωνίες.

Οι σκούπες Dyson DC22 Baby, DC23 Allergy, DC23 Allergy Parquet και DC23 Animal Pro, χρησιμοποιούν την πατενταρισμένη τεχνολογία core separator για να φυλακίζουν μέχρι 33% περισσότερα μικροσκοπικά σωματίδια σκόνης και αλλεργιογόνα από άλλες σκούπες. Διαθέτουν επίσης όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα που τις καθιστούν ιδιαίτερα αποτελεσματικές και στον καθαρισμό δαπέδων και δύσκολων σημείων.

, Dyson Core Separator, Τεχνολογία στο καθάρισμα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Dyson

Τα headphones της Dyson που καθαρίζουν τον αέρα θα κοστίζουν 949 δολάρια

Νωρίτερα φέτος, η Dyson αποκάλυψε τα πρώτα της ακουστικά, υποσχόμενη πως μπλοκάρουν τον θόρυβο, αλλά και τα ανεπιθύμητα σωματίδια του αέρα.

Gear Dyson

Dyson Zone: Ακουστικά που καθαρίζουν τον αέρα γύρω σου

Μία τρελή όσο και χρήσιμη (σε εποχές Covid) ιδέα είχε η Dyson, παρουσιάζοντας τα Zone, τα πρώτα της ακουστικά κεφαλής.

Gear CES 2013 Gadgets White

Dacor Discovery IQ Controller, Έξυπνος φούρνος με Android [CES 2013]

Η αμερικάνικη εταιρεία Dacor Kitchen Studio δημιούργησε τον φούρνο Discovery IQ Controller με Android 4.0 Ice Cream Sandwich, οθόνη αφής 7 ιντσών ανάλυσης 800×480 pixels, μονοπύρηνο επεξεργαστή της Samsung χρονισμένο στο 1GHz, μνήμη RAM 512MB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB για τις συνταγές σας και φυσικά Wi-Fi αλλά και υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD.

Gear Dyson Gadgets

Dyson Hot, Φουτουριστικό αερόθερμο με τεχνολογία Air Multiplier

Το αερόθερμο Dyson Hot είναι σχεδιασμένο ώστε να θερμαίνει το δωμάτιο γρήγορα και ομοιόμορφα και όπως ο ανεμιστήρας dyson Air Multiplier δεν διαθέτει πτερύγια. Έχει επιλογή θερμοκρασίας από 1 έως 37 βαθμούς κελσίου. Όταν φτάσει στην επιθυμητή θερμοκρασία, ελέγχει τη θερμοκρασία δωματίου μετρώντας τον περιβάλλοντα αέρα.