Τι είδα σήμερα στη Βαρκελώνη | Day 1

, Τι είδα σήμερα στη Βαρκελώνη | Day 1Πολλά και ενδιαφέροντα αυτά που είδα σήμερα στη Βαρκελώνη. Επισκέφτηκα τα περίπτερα των Nokia, Sony Ericsson, Motorola, Samsung, i-Mate, Microsoft και NTT DoCoMo. Αυτά που είδα περιληπτικά είναι, Nokia N78 και Ν96 (έχω και από τα δύο βίντεο), Nokia 6210 Navigator, 6220 Classic, Sony Ericsson Xperia X1 (βίντεο), W980 Walkman (βίντεο), G900 (βίντεο), Motorola E8 ROKR (βίντεο) και MOTO Ζ10, Samsung Soul U900 (βίντεο), i-Mate 9502, στο booth της Microsoft HTC Shadow και Toshiba G920), NTT DoCoMo απίστευτα κινητά μόνο για Ιαπωνία με τηλεόραση, ανοίγουν την πόρτα του σπιτιού μας και για το γυμναστήριο.

Επίσης είδα (μόνο για Ιαπωνία), το καταπληκτικό P905i από τη σειρά VIERA που ονομάζονται και οι flat τηλεοράσεις της Panasonic. Τώρα πάω για φαγητό και όταν επιστρέψω ξενοδοχείο θα ανεβάσω σε βίντεο ότι προλάβω πριν με πάρει ο ύπνος πάνω στο laptop!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.