techblog.gr | αποτίμηση 2007

, techblog.gr | αποτίμηση 2007Τελευταία ημέρα του χρόνου σήμερα και οι περισσότεροι από εμάς κάνουμε την αποτίμηση της χρονιάς. Πετύχαμε τους στόχους μας, διασκεδάσαμε, δημιουργήσαμε, βοηθήσαμε στο να γίνει ο κόσμος μας καλύτερος; Οι απαντήσεις περνάνε από το μυαλό μας σαν να ξεφυλλίζουμε φωτογραφικό άλμπουμ. Σε μια από τις σελλίδες του άλμπουμ αναγράφεται η ημερομηνία 8 Ιανουαρίου 2007. Είναι η ημερομηνία που εμφανίστηκε το techblog.gr στην ελληνική blogόσφαιρα.

Το techblog.gr, το “eλληνικό blog για τις νέες τεχνολογίες”, δημιουργήθηκε από φίλους της τεχνολογίας με σκοπό τη δωρεάν διάθεση και διάχυση γνώσης και πληροφορίας από το χώρο που αγαπάμε, τις νέες τεχνολογίες και τις εφαρμογές τους. Ολόκληρη η φετινή διαδρομή του techblog.gr είχε ενθουσιασμό, πίστη, όραμα και πολύ σκληρή δουλειά. Ξεκινώντας με 73 unique visitors τον Ιανουάριο, ο Νοέμβριος έκλεισε με 12.000 μοναδικούς επισκέπτες και ο Δεκέμβριος κλείνει με 16.000!

Το techblog.gr καταγράφηκε ως το πρώτο blog που συμμετέχει σε έκθεση στην Ελλάδα και αυτό μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους. Στη μνήμη όλων μας θα μείνουν οι δύο εκθέσεις Ήχος-Εικόνα Show και dte. Η δίψα των επισκεπτών για γνώση και επικοινωνία πραγματικά μας συγκίνησε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας.

Άλλη σημαντική καινοτομία για τη χρονιά που φεύγει ήταν τα posts με την ένδειξη “Χαρίζω“. Το 2007 χαρίσαμε δύο τίτλους Halo 2, το λογισμικό Esset Smart Security, ένα Gigabyte Photo Frame, ένα ραδιοφωνάκι Nokia Siemens Networks, ασύρματο ποντίκι, ηχεία και τσάντα laptop της Fujitsu Siemens και δύο προσκλήσεις για κινηματογράφο. Μικρά δωράκια που δώθηκαν με πολύ αγάπη.

Ακόμα και κατα τη διάρκεια ολόκληρου του καλοκαιριού και ειδικά το μήνα Αυγούστο, το περιεχόμενο του techblog.gr δεν σταμάτησε να ενημερώνεται ούτε μια μέρα. Με πλήρες τεχνολογικό ρεπορτάζ, από την βεράντα του χωριού μου στην Κρήτη ενημερώναμε τους φίλους της τεχνολογίας για τις εξελίξεις.

Ήταν μια πραγματικά υπέροχη χρονιά, χάρικα που γνώρισα τόσο ενδιαφέροντες ανθρώπους και έυχομαι να συνεχίσουμε να ανεβαίνουμε όλοι μαζί ψηλά.

Η συντακτική ομάδα του techblog.gr εύχεται σε ολόκληρη την ελληνική blogόσφαιρα μια ευτυχισμένη και δημιουργική χρονιά. Χρόνια Πολλά και Καλά!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
neon

Χαρίζεις τον αγιο βασσίλη usb?

noobwars

Παιδιά σας γνώρισα στην DTE, καλές γιορτές και χρρόνια πολλά.

John Karakatsanis

Καλή χρονιά σε όλη την ομάδα του techblog και σε σένα προσωπικά Κώστα ό,τι επιθυμείς να το πετύχεις!

Λευτέρης

Χρόνια πολλά, καλή χρονιά και ακόμα περισσότερες επιτυχίες για όλους σας 😀

Παύλος

Kali xronia se olous sas !! Kosta sou euxome ta kalitera !!

nmpardakis

Παιδια!!;; Καλή συνέχεια!!! Συνεχίστε το ίδιο δυνατά!

tasosvel

Χρόνια πολλά σε όλους και καλή χρονιά!!:)

Πάνας

Άντε και εις ανώτερα!

Και πάλι, ευχαριστώ για την τσάντα.

Ελπίζω να περνάτε όλοι όσο καλύτερα γίνεται και να συνεχίσετε να μας ενημερώνετε.

Υ.γ.: Κώστα, όποτε χρειαστείς κάτι στο οποίο μπορώ να βοηθήσω, εδώ είμαι.

Παύλος

plaka plaka kalosini8isa thn ka8imerinh ananeosh tou sait kai tora 2 meres exw ksenerosei.eides Kosta.. mas kakoma8eneis.. 🙂

Παύλος

asxeto alla mporei na sas endiaferei.molis girisa ap ta Costa kafe sto P.Faliro kai eixa parei to i-pod touch mazi mou kai mou dosane kodiko sto tamio gia na mpw sto internet.me megalh ekpliksi paratirisa oti mporesa kai imouna sindedemenos mono gia misi ora.meta kovotan.tragiko eos giftia 8a elega..les kai tous kostizei kati parapanw..anyway..kalo ksimeroma se olous..A!! kai Kosta grapse kati..aman..!!

tasosvel

Μόνο μισή ώρα;; Να πώ την αλήθεια στο Costa kafe δεν έχω πάει , συνήθως πάω στα flo που είναι δίπλα. Θυμάμαι ότι το έβρισκε το wi-fi του Costa αλλά ήταν κλειδωμένο.

Παύλος

😉 panta mes thn epikerotita..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Workshop mouth Workshop

1st Techblog Workshop, Δοκιμάσαμε το HTC Hero

Εχθές το βράδυ πραγματοποιήθηκε το 1o Techblog Workshop, σε καφέ στο κέντρο της Αθήνας. Στο κάλεσμα για να δούμε από κοντά το αναμενόμενο HTC Hero ανταποκρίθηκαν 7 φίλοι της τεχνολογίας και του Techblog. Συζητήσαμε για τα λειτουργικά συστήματα των κινητών, επιλέξαμε στρατόπεδο και η κουβέντα άναψε. Το Hero άρεσε σε όλους, βρήκαν πολύ όμορφο τον […]

Μικρά νέα mouth

Ποιοί πουλάνε τα email μας για spam;

Προχθές έλαβα ένα email που με ενημέρωνε ότι μπορώ να αγοράσω λίστα με εκατομμύρια διευθύνσεις email για να στείλω newsletter ή όποιο άλλο ενημερωτικό υλικό θα ήθελα. Αλήθεια αυτές οι εταιρείες με έδρα κάποια εξωτικά νησιά της Καραϊβικής, ελέγχονται για το πως και από που συλλέγουν αυτές τις διευθύνσεις. Έχω αγανακτήσει με τα spam email […]

Μικρά νέα mouth

Δεν υπάρχουν Sony Ericsson laptop, Προσοχή στα spam email

Το γνωρίζουν ακόμα και οι πέτρες. Δεν υπάρχουν Sony Ericsson laptop! Γιαυτό προσοχή, αν λάβετε το κάτωθι email που σας ζητάει να το προωθήσετε σε φίλους σας για να κερδίσετε ένα Sony Ericsson laptop, απλά αγνοήστε το. Το μόνο που θα καταφέρετε αν το πιστέψετε και τελικά το προωθήσετε, είναι να συμβάλετε στο να γεμίσει […]

Internet mouth Wordpress

WordPress 2.7.1, Πρόβλημα με το plugin YARP 3.0.2

Σε περιβάλλον WordPress 2.7.1 το Yet Another Related Posts Plugin v. 2.1 μετά την αναβάθμισή του αυτόματα σε v. 3.0.2 προκάλεσε προβληματική συμπεριφορά στην λειτουργία του WordPress όσο αφορά την λειτουργία των Ελληνικών κατά την καταχώρηση άρθρων στη βάση δεδομένων MySQL του WordPress. Τα συμπτώματα ήταν η εμφάνιση χαρακτήρων «?» αντί των ελληνικών στα αποθηκευόμενα […]