Φωτιές | Πως αισθάνεστε που βλέπετε αυτό το θέαμα

, Φωτιές | Πως αισθάνεστε που βλέπετε αυτό το θέαμαΟι φωτιές χτύπησαν από νωρίς φέτος και σήμερα καίγεται για ακόμα μια φορά ο Υμηττός. Πέρυσι το καλοκαίρι 25 Αυγούστου, είχα ζήσει από κοντά τη μεγάλη φωτιά που έκαψε μέρος του Πάνειου όρους στα Καλύβια Θορικού και είχα στείλει με βίντεο ερώτηση προς τους πολιτικούς στο YouTube debate της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ λίγο πριν τις εκλογές. Τότε όπως και σήμερα ξαναρωτάω “Πως αισθάνεστε που βλέπετε αυτό το θέαμα”.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannis k.

Αν η ερωτηση απευθυνεται στους πολιτικους, τι να αισθανονται ρε Κωστα? αφου ολοι αυτοι κρυβονται απο πισω….

Kostask11

πες τα ρε Κώστα! Ελλάδα…να δω τι άλλο θα κάνουν για τα λεφτά! και οκ τα δάση δεν τα σκέφτονται. Τα είδη όμως που είναι υπο εξαφάνιση και μερικά έχουν χαθεί ή και απλά άλλα είδη ζώων ζούσαν μόνο εκεί…αυτά δεν τα σκέφτονται; Εγώ αυτό που ξέρω..είναι ότι η φύση βρίσκει τρόπο και απλά να το πω…εεε ας πούμε χτυπάει πίσω αυτούς που την χτυπάνε. Ας πούμε ότι απλά, όποιος αρχίζει πόλεμο με την φύση δεν βγαίνει ποτέ νικημένος(βλέπε αμερικανοί και βλέπε με το λιώσιμο των πάγων)

giannis k.

@ Kostask11 :
Τι λες φιλε μου, διαβαζεις αυτα που γραφεις?? Μιλας για πολιτικους και για ανθρωπους χωμενους βαθια.. αυτοι ολοι οχι απλα δε βλεπουν τα οποια καημενα ζωακια ως ειδη προς εξαφανιση αλλα ισα ισα που τα βλεπουν σαν κατι πουλια κλπ κλπ που τους ενοχλουν κιολας!!
Οσοι ειναι πισω απο ολες αυτες τις καταστασεις δεν ονειρευονται να βγαινουν στο μπαλκονι τους και να μυριζουν φρεσκο αερα και να βλεπουν λιγο πρασινο (τα θεωρουν μ@λ@κιες, δεν τους νοιαζουν), ονειρευονται μονο τρελα λεφτα και σπιτια μες στο απατητο να τους ζηλευουν οι αλλοι, και αλλα τετοια..

Kostask11

ρε συ και γώ τα ίδια λέω! τέλος πάντων! όπως και να χει, εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι η κάποτε θα το πληρώσουν…και όχι χρηματικά! γιατί απλά όλα έχουν μία ισοροπία!Yin and Yang.
όσα άσχημα προκαλούν και τώρα περνάνε καλά(για τα δικά τους παντα πρότυπα) τόσο ασχημά θα τους φερθούν στο μέλλον!και αν όχι οι άνθρωποι, τότε η φύση!

gorgonitsa

το κακό είναι ότι η φύση θα εκδικηθεί όλους μας όχι μόνο τους πολιτικούς!!

giannis k.

Πολυ δυστυχως, η γοργονιτσα εχει δικιο..

Οσο γι’αυτα που λεει ο Kostask11 το πιστευω κι εγω αυτο για τη μελλοντικη “πληρωμη” των οσων κανουν και απορω, δεν φοβουνται απολυτως τιποτα??

gorgonitsa

η εξουσία που τους δίνουμε και τα χρήματα τους κάνουν να νιώθουν αήττητοι έτσι και αλλιώς ποτέ δεν κοιτάνε το μέλλον αλλά τι θα αρπάξουν τώρα , εξάλλου αν μπεις στο κύκλωμα βολεύεσαι κανονικά έτσι δεν είναι?

Παύλος

Κωστα συγχαρητιρια.. εισαι μπροστα..

everything53

Πως αισθάνονται; Αισθάνονται οι πολιτικοί; Δεν νομίζω.

Kostask11

Απόλυτο δίκιο έχει η γοργονίτσα! ρε σεις εννοείτε πως θα την πληρώσουμε και μεις! γιατί απλά όλοι αυτοί οι απο πάνω, δεν έχουν συνείδηση. Έχουν φτάσει σε σημείο που το μόνο που σκέφτονται είναι λεφτά ΛΕΦΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΕΦΤΑ! ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ! δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τοσο… τι να πω…δηλαδή πρόσφατα είδα ένα βίντεο στο youtube που έλεγε για ένα γράμμα απο το 2070 κ πως θα ναι η ζωη τότε! και όντως έτσι θα γίνει! αν συνεχίσουν έτσι!!!τι να πεις…
δεν έχω λόγια. Ανησυχώ για το μέλλον των παιδιών μου…δηλαδή σε τι ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΤΑ ΦΕΡΩ; ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΣΟΥΝ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Word of mouth TechblogTV

techblogTV | 100 βίντεο τεχνολογίας and counting!

Την 1η Απριλίου του 2007, όταν άνοιγα για πρώτη φορά λογαριασμό στο YouTube με username techblogGR δεν μπορούσα να φανταστώ την συνέχεια που θα είχε αυτή μου η κίνηση. Τα βίντεο του techblogTV έχουν ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα και έχουν λάβει τιμητικές διακρίσεις σε Ευρώπη, Κορέα και Ινδίες στην κατηγορία Science and Technology. Σήμερα, 17 […]

Word of mouth

techblog.gr | Summer 2008

Το καλοκαίρι τελειώνει αλλά δεν απογοητευόμαστε. Αρκετοί έχουν ακόμα άδεια ενώ άλλοι θα ξεκινήσουν από εβδομάδα τις διακοπές τους. Ας μην ξεχνάμε ότι μέχρι και τα τέλη Σεπτεμβρίου μπορούμε να κάνουμε μπάνια στις κοντινές παραλίες. Η συντακτική ομάδα του techblog.gr εύχεται σε όλους εσάς καλή συνέχεια και με το καλό να επιστρέψουμε στη βάση μας. […]

Word of mouth mouth

techblog.gr πως ξεκίνησαν όλα | Συνέντευξη στο xblog.gr

Ο Γιάννης Καρακατσάνης από το xblog.gr μου έδωσε την ευκαιρία μέσα από μια πολύ ωραία συνέντευξη να περιγράψω δημόσια την μέχρι σήμερα πορεία του Techblog. Απαντώντας στις εύστοχες ερωτήσεις του αναφέρομαι στο πως ξεκίνησαν όλα το Νοέμβριο του 2006, στο πρώτο post τον Ιανουάριο του 2007, τη συμμετοχή μας στις δύο εκθέσεις τεχνολογίας αλλά και […]

Word of mouth mouth Philips

Απίστευτο | DVD player εξεράγει μπροστά σε Έλληνα χρήστη

Τον περασμένο Απρίλιο λάβαμε επιστολή-σχόλιο από επισκέπτη του techblog.gr, που υπέγραφε ως Παντελίδης Πάρης με καταγγελία για έκρηξη DVD player της Philips μπροστά στα μάτια του. Αμέσως ενημερώσαμε την Philips Hellas η οποία μας απάντησε ότι έχει υπόψη της το περιστατικό και ότι έχει στείλει το DVD player στα εργαστήριά της στη Σιγκαπούρη και αναμένει […]