Τέρμα το καλαμπούρι, “Free ADSL” για όλους

, Τέρμα το καλαμπούρι, “Free ADSL” για όλουςΒαρέθηκα να περιμένω στην αναμονή, βαρέθηκα να με συνδέουν μετά από 20 λεπτά και στην άλλη άκρη της γραμμής να προσπαθεί να με εξυπηρετήσει ένας άσχετος. Βαρέθηκα να ακούω για γρήγορο ίντερνετ ενώ ξέρω από φίλους ότι η πραγματικότητα είναι άλλη. Βαρέθηκα να περιμένω πότε θα με συνδέσουν και όταν τους “ενοχλώ” να με ειρωνεύονται λέγοντας μου να μην ανησυχώ.

Τέρμα τα ψέματα, πείτε την αλήθεια. Δεν μπορείτε να μας εξυπηρετήσετε. Δεν υπάρχουν ταχύτητες έως 24Mbps. Σταματήστε τη διαφήμιση και δώστε τα λεφτά για να προσλάβετε κόσμο με πτυχία που θα μπορούν να μας εξυπηρετούν από το τηλέφωνο και να μην μας αντιμετωπίζουν σαν μάο-μάο! Βάλτε επιτέλους μια τάξη στη ζωή σας. Αφήστε τα παραμύθια και πείτε στον κόσμο την αλήθεια. Πείτε μας ότι δεν μπορείτε να μας εξυπηρετήσετε και ότι θα αποκτήσουμε ίντερνετ τουλάχιστον 2 μήνες μετά την αίτηση άμα έχουμε αριθμό και πάνω από 3 μήνες αν δεν έχουμε.

Ενώστε όλοι μαζί τη φωνή σας στο “Free ADSL” το Facebook group που θέλει να αλλάξει το τοπίο στην ελληνική πραγματικότητα ίντερνετ. Δεν μας ενδιαφέρει τι, πως, που και γιατί. Θέλουμε τις καλύτερες υπηρεσίες ίντερνετ και τις θέλουμε άμεσα. Όλοι μαζί να φωνάξουμε δυνατά έξω από το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών ότι δεν πάει άλλο. FREE ADSL.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
John Karakatsanis

Έτσι, πάμε γεράαααααααααα! Οι ISP θέλουν δε θέλουν θα μας λάβουν σοβαρά υπόψη τους! Οι άσχετες δικαιολογίες που μας λένε κάθε τρεις και λίγο ήρθε η ώρα να περάσουν στην ιστορία!

Θέλουμε καλή ποιότητα υπηρεσιών adsl και ΑΨΟΓΗ εξυπηρέτηση!

Έλα να μαζευόμαστε γρήγορα στο group και να κάνουμε τη συγκέντρωση στο υπουργείο!

nmpardakis

Πείτε τα!!

tasosvel

Ειλικρινά θέω να βρεθεί ένας να μου πεί οτι έχει 24mbit στο σπίτι του και οτι κάνει download με 24 !! έστω με 20 αν δεν είναι 24.

karaiskakis

Είστε στο σωστό δρόμο, πάμε μπροστά

@ngel

Πείτα τα… και ας ελπίσουμε ότι θα ακουστούμε…

tasosvel

Πιστεύω οτι για ένα μεγάλο ποσοστό τον καθυστερήσεων φταίει και ο ίδιος ο ΟΤΕ καθώς και η έλλειψη προσωπικού στους εναλλακτικούς παροόχους οι οποίοι ξαφνικα μεγάλωσαν και πελάγωσαν !!

Michael

Nai, mias kai exoume dorean paidia, ygeia, synatksi mas emeine na exoume kai dorean adsl.. Egw proteinw kai dwrean pota sta clubs!!

fondas

pantos egw exw dwrean internet adsl poli apla proipothesi na meneis se perioxi me
polikatikies kai eksoplismo aksias 40euro .. na einai kala oi geitones me ta asyrmata
router pou einai kseklidota.. to mono pou xriazese

TP-LINK TL-ANT2409A 2.4GHZ 9DBI DIRECTIONAL OUTDOOR ANTENNA 22euro

TP-LINK TL-WN651G SUPER G EXTENDED RANGE 108M WIRELESS PCI ADAPTER 18euro

apo e-shop …

mia trypa ston toixo kai mia basi na tin stiriksis kai na peristrefete tzampa internet dialegeis esy paroxea kai osa einai me onoma connx to code einai 1234567890123

Efthymios

Πολύ καλή ιδέα. Θα επενδύσω μερικά Euros στον παραπάνω εξοπλισμό. Αλλά με την απόσταση κεραία – τερματικό (δηλαδή ταράτσα – ισόγειο = 3) δεν υπάρχει πρόβλημα ?
Βλέπω και αρκετή καλούμπα να πέφτει.
Thanks for the tip…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Workshop mouth Workshop

1st Techblog Workshop, Δοκιμάσαμε το HTC Hero

Εχθές το βράδυ πραγματοποιήθηκε το 1o Techblog Workshop, σε καφέ στο κέντρο της Αθήνας. Στο κάλεσμα για να δούμε από κοντά το αναμενόμενο HTC Hero ανταποκρίθηκαν 7 φίλοι της τεχνολογίας και του Techblog. Συζητήσαμε για τα λειτουργικά συστήματα των κινητών, επιλέξαμε στρατόπεδο και η κουβέντα άναψε. Το Hero άρεσε σε όλους, βρήκαν πολύ όμορφο τον […]

Μικρά νέα mouth

Ποιοί πουλάνε τα email μας για spam;

Προχθές έλαβα ένα email που με ενημέρωνε ότι μπορώ να αγοράσω λίστα με εκατομμύρια διευθύνσεις email για να στείλω newsletter ή όποιο άλλο ενημερωτικό υλικό θα ήθελα. Αλήθεια αυτές οι εταιρείες με έδρα κάποια εξωτικά νησιά της Καραϊβικής, ελέγχονται για το πως και από που συλλέγουν αυτές τις διευθύνσεις. Έχω αγανακτήσει με τα spam email […]

Μικρά νέα mouth

Δεν υπάρχουν Sony Ericsson laptop, Προσοχή στα spam email

Το γνωρίζουν ακόμα και οι πέτρες. Δεν υπάρχουν Sony Ericsson laptop! Γιαυτό προσοχή, αν λάβετε το κάτωθι email που σας ζητάει να το προωθήσετε σε φίλους σας για να κερδίσετε ένα Sony Ericsson laptop, απλά αγνοήστε το. Το μόνο που θα καταφέρετε αν το πιστέψετε και τελικά το προωθήσετε, είναι να συμβάλετε στο να γεμίσει […]

Internet mouth Wordpress

WordPress 2.7.1, Πρόβλημα με το plugin YARP 3.0.2

Σε περιβάλλον WordPress 2.7.1 το Yet Another Related Posts Plugin v. 2.1 μετά την αναβάθμισή του αυτόματα σε v. 3.0.2 προκάλεσε προβληματική συμπεριφορά στην λειτουργία του WordPress όσο αφορά την λειτουργία των Ελληνικών κατά την καταχώρηση άρθρων στη βάση δεδομένων MySQL του WordPress. Τα συμπτώματα ήταν η εμφάνιση χαρακτήρων «?» αντί των ελληνικών στα αποθηκευόμενα […]