Τα OteShop πουλάνε πιο φθηνά από τα καταστήματα Cosmote!

, Τα OteShop πουλάνε πιο φθηνά από τα καταστήματα Cosmote!Κάθε Κυριακή αγοράζω εφημερίδα. Τα τελευταία δύο χρόνια αγοράζω σταθερά και την Καθημερινή. Στο σημερινό παρά-φορτωμένο κυριακάτικο φύλλο, διαπίστωσα κάτι που μου έκανε εντύπωση. Ανάμεσα στα διαφημιστικά φυλλάδια βρήκα ένα των καταστημάτων OteShop και ένα της Cosmote. Ξεφυλλίζοντας τα δύο έντυπα είδα ότι διαφήμιζαν σχεδόν τα ίδια μοντέλα κινητών. Η μεν OteShop είχε τις τιμές με άτοκες δόσεις η δε Cosmote είχες τις τιμές μετρητοίς. Μπήκαν λοιπόν στον πειρασμό να κάνω του υπολογισμούς και… έβγαλα λαβράκι!

Οι πιο “κραυγαλέες” περιπτώσεις αφορούν δύο μοντέλα HTC. Συγκεκριμένα το HTC P4550 TyTN II στο πρόγραμμα Cosmote 600, στα καταστήματα OteShop θα το πάρετε 467,04 ευρώ (12×39,92) ενώ στα καταστήματα Cosmote θα το βρείτε 26,2 ευρώ πιο ακριβό στο ίδιο πρόγραμμα (493,24 ευρώ). Το μοντέλο HTC P3450 Touch στο πρόγραμμα Cosmote 360, τα OteShop το πουλάνε 288,84 ευρώ (12×24,07) ενώ τα καταστήματα Cosmote 305,12 ευρώ, δηλαδή 16,28 ευρώ πιο ακριβά!

Οι αμέσως επόμενες δύο περιπτώσεις αφορούν το Samsung E950 και το LG KE500 Shine. Το E950 στο πρόγραμμα Cosmote 120, πωλείται 161,58 ευρώ (6×26,93) στα OteShop και 166,60 ευρώ στα Cosmote, διαφορά 5,02 ευρώ. Το LG στο πρόγραμμα Cosmote 120, στα OteShop κοστίζει 97,44 ευρώ (6×16,24) ενώ στα Cosmote 101,15 ευρώ, διαφορά 3,71 ευρώ!

Οι δύο εταιρείες, ΟΤΕ με τα OteShop και Cosmote μπορούν να πουλάνε όπως αυτές επιθυμούν. Έχει όμως ενδιαφέρον και πλάκα να ανακαλύπτεις αυτές τις διαφορές. 🙂

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
DrTeddy

Cosmote, OTE, Infote, Otenet, Conn-X, OnDSL και δε συμμαζεύεται… Δήθεν διαφορετικές εταιρείες, υπό την αιγίδα του ΟΤΕ. Η μία, υποτίθεται, ανέξαρτητη από την άλλη, αλλά ούτε ξέρουν τι τους γίνεται. Ανταγωνίζονται τους εαυτούς τους…καλό κι αυτό!

tasosvel

Ο ΟΤΕ μόλις πριν λίγε μέρες απέκτησε το 90% της Cosmote .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet COSMOTE

Pαyzy pro: Νέα εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ήδη περισσότερες από 400 επιχειρήσεις αξιοποιούν καθημερινά τα οφέλη του payzy pro, τέσσερις μόλις μήνες μετά την εμπορική του διάθεση.

Internet COSMOTE COSMOTE 5G

Αναμνήσεις από ένα Τριήμερο στα Τζουμέρκα: Φωτογραφία και Ψηφιακή Συνδεσιμότητα παντού

Τα Τζουμέρκα, ένας ορεινός όγκος που στέκεται περήφανος στην καρδιά της Ελλάδας, αποτέλεσαν τον ιδανικό προορισμό για το τριήμερο φωτογραφικό workshop που επέλεξα να παρακολουθήσω το προηγούμενο ΠΣΚ.

Business COSMOTE

“YOU. MADE BY YOU”: Ένα πρωτότυπο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης για τους νέους από το WHAT’S UP της COSMOTE

Αφετηρία για ένα ταξίδι ενδυνάμωσης για όλους τους νέους από την COSMOTE. Δήλωση συμμετοχής μέχρι 11/10.

Internet COSMOTE Cosmote 4G COSMOTE 5G

Μοιράσου την ευτυχία και την ελευθερία των διακοπών σου με όσους δεν μπορούν να είναι εκεί μαζί σου

Αυτή είναι η δύναμη της κάλυψης του δικτύου της COSMOTE. Η δύναμη να παραμείνεις συνδεδεμένος, όπου και αν βρίσκεσαι.