3 πόλεις, 1 νησί, 1100 φίλοι της τεχνολογίας: Techblog Workshops

3 πόλεις, 3 πόλεις, 1 νησί, 1100 φίλοι της τεχνολογίας: Techblog Workshops

3 πόλεις, 3 πόλεις, 1 νησί, 1100 φίλοι της τεχνολογίας: Techblog Workshops

Ήταν τέλη Σεπτεμβρίου όταν χτύπησε το τηλέφωνο και μου ζήτησαν να περάσω από τα γραφεία της Huawei για να συζητήσουμε ένα μεγάλο project, το Huawei Smartphone Festival. Ένα φεστιβάλ τεχνολογίας που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία μέσα στο Οκτώβριο και στόχο είχε να βρεθεί η Huawei σε πόλεις της περιφέρειας διοργανώνοντας μεγάλα event.

Το χρονοδιάγραμα ήταν πολύ σφιχτό και όλες οι διαδικασίες τις διοργάνωσεις έπρεπε να γίνουν το συντομότερο δυνατό. Πρώτος σταθμός του Techblog ήταν το Ηράκλειο Κρήτης. Την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε εκεί το μεγαλύτερο event στα πλαίσια του φετινού Huawei Smartphone Festival! Περισσότεροι από 400 φίλοι της τεχνολογίας συγκεντρώθηκαν στο Mistral Seaside με καταπληκτική θέα προς τη θάλασσα και απόλαυσαν καφέ, πίτσα και ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις από επαγγαλματίες φωτογράφους και στελέχη της Huawei.

Ακολούθησαν τα Χανιά, την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου. Εκεί στο πανέμορφο παλιό λιμάνι, στο NAMA, περισσότεροι από 350 φίλοι της τεχνολογίας απόλαυσαν επίσης καφέ και αναψυκτικά, spring rolls και τις απίθανες παρουσιάσεις από επαγγελματίες φωτογράφους αλλά και τις fashion influencers @F_Issue με έδρα την πόλη των Χανίων.

Επιστρέψαμε από Κρήτη και ολοκληρώσαμε τα event για λογιαριασμό της Huawei, στη Λάρισα και συγκεκριμένα στο Stage Club. Ήταν πολύ δύσκολο να βρούμε μεγάλο χώρο σε καφετέρια και επιλέξαμε το event να γίνει σε χώρο που πραγματοποιούνται live. Εκεί, την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου συνοδεία αναψυκτικών, υπέροχου μπουφέ με τυροπιτοειδή διαφόρων τύπων, 320 φίλοι του Techblog δημιούργησαν τη μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας στον Κάμπο!

Σε όλες τις εκδηλώσεις και στις τρεις πόλεις, πραγματοποιήθηκε κλήρωση με δώρα smartphones και wearables της Huawei. Σε όλες τις πόλεις, ενδιαφέροντες ομιλητές παρουσίασαν τη δουλειά τους και μίλησαν για τον κόσμο της φωτογραφίας μέσα από τα smartphones. Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω τον συνεργάτη μου Βάιο Βήτο από το Pttl.gr για την πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση που έκανε στην Λάρισα.

Συνολικά αυτές τις 2 εβδομάδες που πήγαμε σε 3 πόλεις παρακινήσαμε σχεδόν 1100 φίλους της τεχνολογίας να συγκεντρωθούν, να συζητήσουν για κοινά ενδιαφέροντα, να γνωριστούν μεταξύ τους και να ακούσουν ενδιαφέρουσες ομιλίες. Φυσικά να απολαυσουν τον καφέ τους, finger food να κερδίσουν δώρα smartphones και wearables.

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για αυτές τις καταπληκτικές στιγμές που μας χαρίσατε. Η τεχνολογία μας ενώνει!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚώσταςD.

Πολύ ωραία είναι να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις! Και μπράβο και στη Huawei!

Μakis

Και φυσικα μπραβο στην ομαδα του Τεκπλοκ που κανουν τετοιες εκδηλωσεις… Και που φυσικα βγαινουν ασπροπροσωποι και μπορουν και φερνουν εις-περας τετοιου ειδους “προτζεκτς”… Μακαρι να κανετε και σε αλλες πολεις παιδια να σας πετυχουμε…

George

“Ψάχνω να πάρω κινητό, να αξίζει όμως λιγάκι, για αυτό και επισκέπτομαι το site του Βλαχάκη!!” Καταπληκτικό φεστιβάλ, συγχαρητήρια. Στα Χανιά περάσαμε υπέροχα. Συνεχίστε έτσι την ενημέρωση με ειλικρίνεια, σεβασμό στον καταναλωτή, αλλά όσο είναι δυνατόν και με “long term use” reviews. Keep going…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Workshop agapi featured

Χριστούγεννα με το Techblog, για καλό σκοπό [Σάββατο 21 Δεκεμβρίου]

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου το Techblog διοργανώνει το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο event τεχνολογίας, για καλό σκοπό!

Workshop featured

Techblog Workshop Θεσσαλονίκης 2019: Πως περάσαμε [φωτογραφίες + video]

Η μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας στη Βόρεια Ελλάδα συγκεντρώθηκε την Κυριακή 6 Οκτωβρίου το μεσημέρι στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Workshop

Techblog Workshop στη Θεσσαλονίκη: Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Κυριακή 6 Οκτωβρίου το Tehblog έρχεται Θεσσαλονίκη για ένα μεγάλο event τεχνολογίας. Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά και να κληρώσουμε δώρα απίθανα gadgets!

Workshop

2η Συνάντηση Ιδιοκτητών Ηλεκτρικών Οχημάτων: Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Έχεις ηλεκτρικό αυτοκίνητο, ποδήλατο, σκούτερ ή πατίνι; Πάρτο μαζί σου και έλα να το οδηγήσεις στη 2η Συνάντηση Ιδιοκτητών Ηλεκτρικών Οχημάτων στην Αττική.