4ο Techblog Workshop, Τα πρακτικά

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο Techblog Workshop που είχε ως θέμα συνάντησης το πολυαναμενόμενο κινητό HTC HD2. Οι συμμετέχοντες ενθουσιάστηκαν από το μέγεθος της οθόνης και τον γρήγορο επεξεργαστή. Το HD2 κυκλοφορεί αρχές Δεκεμβρίου αποκλειστικά από τη Vodafone.

Τι είναι τα Techblog Workshop
Με γνώμονα την καλύτερη ενημέρωση των φίλων της τεχνολογίας, γεννήθηκε η ιδέα των Techblog Workshop. Μικρός αριθμός συμμετεχόντων, συγκεντρωνόμαστε σε κεντρικά σημεία της Αθήνας και της περιφέρειας και βλέπουμε από κοντά, αγγίζουμε πρώτοι, όλες τις τελευταίες συσκευές τεχνολογίας που έρχονται για δοκιμή στο Techblog.

, 4ο Techblog Workshop, Τα πρακτικά

, 4ο Techblog Workshop, Τα πρακτικά

, 4ο Techblog Workshop, Τα πρακτικά

, 4ο Techblog Workshop, Τα πρακτικά

, 4ο Techblog Workshop, Τα πρακτικά

, 4ο Techblog Workshop, Τα πρακτικά

, 4ο Techblog Workshop, Τα πρακτικά

Δύο φωτογραφίες με την κάμερα 5 Megapixels του HTC HD2
, 4ο Techblog Workshop, Τα πρακτικά

, 4ο Techblog Workshop, Τα πρακτικά

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giorgio

Σόρρυ, επειδή δεν έχω καταλάβει κάτι, για να λάβει κανείς μέρος στο workshop δηλώνει συμμετοχή ή κάτι; πώς γίνεται;

mrpc

Ελπίζω την επόμενη φορά να μπορέσω να έρθω κι εγώ…

lEfTeRisSs

Λες να πουλήσει?Η θα το το φάνε τα θύρια της htc, sony

lEfTeRisSs

Ποια κίνητά περιμένεις για τον επόμενο μήνα ?

lEfTeRisSs

Επίσης άκουσα ότι θα έχει εφαρμογή Ovi maps και ΟΧΙ Nokia maps το maemo τι λέει λες να βάλει κόντρα σε άλλα λογισμικά .adabe flash player 9.4,;έχει υποστήριξη mozila
πήγη http://www.nokia.gr/products/phones/nokia-n-900/specifications

Παύλος

lEfTeRisSs : h diafora sta Ovi maps και Nokia maps ?

lEfTeRisSs

Απολήτως κάμια ειναί μετανομοσια των Nokia maps όπως διευκρίνησε ο Κώστας απλά είναι αναβαθμισμενη έκδοση μπες στο site που γράφω παραπάνω{αν το πατήσεις εκει που το γράφω μπορεί να μην μπει καλητερα γραψτο επάνο}να σε διαφωτίσει

Παύλος

thanks !!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured HTC HTC HD2

HTC HD2: Ο θρύλος που αρνήθηκε να πεθάνει [Throwback]

Ο ζωντανός θρύλος, η συσκευή που έτρεχε ότι λειτουργικό κυκλοφορούσε, με εμφάνιση του σήμερα σε smartphone του 2009. Αυτό είναι το HTC HD2.

Workshop featured Workshop

2ο Techblog Workshop στο Βερολίνο: Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Σας περιμένουμε όλους για να γνωριστούμε από κοντά και να συζητήσουμε για το αγαπημένο μας χόμπυ, την τεχνολογία και τις εφαρμογές της. Η τεχνολογία μας ενώνει.

News Android HTC HTC HD2

HTC HD2: Ο γερόλυκος ζει και τρέχει Android 6.0 Marshmallow

Ο γερόλυκος HTC HD2 αρνείται να παραδώσει τα όπλα και αντέχει στο χρόνο μιας και αν σκεφτούμε τι λειτουργικά συστήματα έχει “φορέσει”, θα μείνουμε έκπληκτοι με το τι μπορεί να κάνει το smartphone αυτό. Πρόσφατα εμφανίστηκε να “τρέχει” Android 6.0 Marshmallow και για το hardware που διαθέτει, τα πηγαίνει καλά παρά τα προβλήματα που υπάρχουν.

Smartphones Android HTC HTC HD2

HTC HD2, Ξαναζεί και τρέχει το Android του Nokia X

Το HTC HD2 ζει και βασιλεύει και φαίνεται πως αντέχει στο χρόνο μιας και από το 2009 έχει “φορέσει” πολλά λειτουργικά συστήματα όπως Windows Mobile Professional 6.5, Windows Phone 7, Windows Phone 7 και Android, Windows Phone 8, Windows RT και Firefox OS. Μια συσκευή που άντεξε πολλές “μεταλλάξεις” και φαίνεται πως αντέχει ακόμα μια […]