6ο Techblog Workshop Θεσσαλονίκης με Huawei Mate 10 Pro και Mate 10 lite

6ο Techblog Workshop Θεσσαλονίκης με Huawei Mate 10 Pro και Mate 10 lite, 6ο Techblog Workshop Θεσσαλονίκης με Huawei Mate 10 Pro και Mate 10 lite

H πρώτη επίσημη παρουσίαση των νέων Huawei Mate 10 κα Huawei Mate 10 lite στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή στο 6ο Techblog Workshop Θεσσαλονίκης! Έχουμε περάσει τόσο ωραία όλα τα προηγούμενα χρόνια στα event του Techblog στη συμπρωτεύουσα και γνωρίζετε πόσο πολύ αγαπάμε τη Βόρεια Ελλάδα!

Η πρώτη φορά που είχαμε συναντηθεί “πάνω” ήταν το 2011 (Θα έρθει κάποιος που ήταν και τότε;) και τώρα 6 χρόνια μετά η 6η μεγάλη συνάντηση τεχνολογίας είναι γεγονός, αυτή την Κυριακή 29 Οκτωβρίου από τις 15:30 το μεσημέρι για καφεδάκι στο Paraty, Πίνδου 8, Λαδάδικα (γιατι ειμαιστε λαϊκά παιδιά οι Techbloggers!).

Και αυτή τη φορά η συνάντησή μας έχει θα έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί όπως κάθε φορά θα γνωριστούμε από κοντά, θα δημιουργήσουμε νέες γνωριμίες και παρέες με κοινά ενδιαφέροντα και θα κληρώσουμε σουπερ δώρα. Αλλά και για κάτι ακόμα!

Γιατί, το Techblog εξασφάλισε για όλους του τρελαμένους με την τεχνολογία να πιάσουν πρώτοι στα χέρια τους τα νέα Huawei Mate 10 και Mate 10 Lite στην Ελλάδα. Και αυτή η πρωτιά δεν θα γίνει στην Αθήνα όπως συνηθίζεται, αλλά στην Θεσσαλονίκη για όλους τους φίλους της Βόρειας Ελλάδας! (Πατήστε Going στο Facebook event).

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Σε αυτό το event θα κληρώσουμε ένα τσουβάλι δώρα γιατι έχουνε να τα πούμε από κοντά πάνω από 1 χρόνο και γουστάρουμε να κάνουμε να πανικό για να το reunion!

Η λίστα με τα δώρα που θα κληρωθούν στο event
1 Huawei P10 lite
1 Huawei B3 smartband
5 Sony Powerbank 10000 mAh fast charge
2 Sony SWR30 smartband
10 Travel backpack της Meizu!
10 Πολύμπριζα ALLOCACOC PowerCube
10 Panda carrier για το smartphone σας με το λογότυπο της Meizu
10 Travel pillows και αυτά με το λογότυπο της Meizu
2 LG PH4 Bluetooth speakers με ήχο 360

Σας περιμένουμε όλους αυτή την Κυριακή για να περάσουμε super να παίξουμε με τα νέα smartphones, να κλυρώσουμε super δώρα και να πιουμε την καφεδάρα μας χαλαραααα!

Αν και μην ξεχάσουμε, μαζί μας θα έχουμε και ολόκληρη τη νέα σειρά Sony XPERIA με τα XPERIA XZ Premium, XPERIA XZ1, XPERIA XZ1 Compact και XPERIA XA1 Ultra για να κάνετε τις δοκιμές σας και να τσεκάρετε ποιο σας αρέσει περισσότερο.

Τα λέμε από κοντά την Κυριακή! Η τεχνολογίας μας ενώνει!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αποστολος

Ξερεις αν θα ερθει στην Ελλαδα το Honor 7x?

Dimitrinho

Κάντε το και στην Αθήνα να χαρούμε και εμείς ζηλεύουμε

Tsiman

3 στα 5 έχω…και θα γίνει 4 στα 6 events!

John

Κωστα κανε κρατηση για 2 ατομα! 🙂

Πετρος Κυριακιδης

Καλημέρα

Κωστα προσθεσε ακομη 4 ατομα για το απογευμα.

Καλά να περάσουμε!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Pie Honor Honor 10

Αυτά είναι τα Huawei και Honor smartphones που αναβαθμίζονται σε Android Pie

Η Huawei προχώρησε στην παγκόσμια διάθεση του EMUI 9 με Android Pie για τέσσερα δικά της smartphone αλλά και τρία της Honor, δηλώνοντας πως η πολυπόθητη αναβάθμιση είναι έτοιμη να φτάσει στις συσκευές των καταναλωτών.

Smartphones Android Pie Huawei Huawei Mate 10 Pro

Το Huawei Mate 10 Pro αναβαθμίζεται επίσημα σε Android 9 Pie

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους κατόχους του Mate 10 Pro στις αγορές της Ευρώπης μιας και η Huawei ξεκίνησε σταδιακά την αναβάθμιση σε Android 9 Pie μαζί με το νέο EMUI 9.0, με τις συσκευές στις υπόλοιπες αγορές να αναβαθμίζονται τις προσεχείς ημέρες.

Cars Huawei Huawei Mate 10 Pro

Η AI του Huawei Mate 10 Pro οδηγεί όχημα και αποφεύγει σκύλο στο δρόμο

Η Huawei δοκίμασε την AI του Huawei Mate 10 Pro στο να οδηγήσει ένα όχημα το οποίο θα αναγνωρίζει εμπόδια στο δρόμο, ένα σκύλο στην προκειμένη περίπτωση, έτσι ώστε να διαπιστώσει εαν θα τον αποφύγει. Τα αποτελέσματα εντυπωσιάζουν.

Smartphones Android Smartphones Huawei Huawei Android Smartphones

Huawei P20 Porsche Design: Διαρροή το δείχνει με τριπλή κάμερα

Render που απεικονίζει μια συσκευή που εικάζεται ότι είναι το Huawei P20 Porsche Design διέρρευσε στο διαδίκτυο από το Weibo. Την εικόνα δημοσίευσε και το Slashleaks και χρήστης ακολούθησε με μια real-life εικόνα, η οποία απεικονίζει μια παρόμοια συσκευή, προσδίδοντας έτσι μεγαλύτερη αξιοπιστία στη διαρροή.