The Smartphone Festival 2018 by Huawei στο Ηράκλειο Κρήτης: Πέμπτη 4 Οκτωβρίου

Το Techblog σε συνεργασία με την Huawei διοργανώνει ένα μοναδικό event τεχνολογίας στο Ηράκλειο Κρήτης την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου στις 18:30 το απόγευμα στο Mistral Seaside στο εμπορικό κέντρο Talos Plaza. Στα πλαίσια του φετινού The Smartphone Festival 2018 τα Techblog Workshop ξεκινάνε ένα μεγάλο Greek Tour και θα επισκεφτούν μαζί την Huawei τρεις πόλεις της Ελλάδας με την αρχή να κάνει το Ηράκλειο Κρήτης!

Σας περιμένουμε όλους σε ένα super event τεχνολογίας με ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις από ειδικούς της φωτογραφίας, live unboxing, φαγητό – ποτό και πολλά smartphones και wearables Huawei σε κλήρωση! Δεν πρέπει να το χάσει κανείς! Η τεχνολογία μας ενώνει!

The Smartphone Festival 2018 by Huawei στο Ηράκλειο Κρήτης
• Πότε: Πέμπτη 4 Οκτωβρίου, 18:30-20:30
• Που: Mistral Seaside στο εμπορικό κέντρο Talos Plaza, Λεωφ. Μίνωος 2 (χάρτης)
• Πόσο: Δωρεάν είσοδος, δωρεάν ποτό, δωρεάν finger food και στις 20:00 η κλήρωση με δώρα smartphones και smartband Huawei!

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Για να δηλώσετε συμμετοχή στο Workshop θα πρέπει να αφήσετε ένα σχόλιο συμμετοχή σε αυτό εδώ το άρθρο και να μας στείλτε email στο techblogGR @ gmail.com αναφέροντας πόσο άτομα σκοπεύετε να έρθετε, ώστε ο χώρος που θα μας φιλοξενήσει να μας περιποιηθεί καλύτερα.
Αν δεν προλάβεις το event στο Ηράκλειο ή απλά σου πέφτει η πόλη μακρία, δεν πειράζει! Λίγες μέρες μετά, τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου διοργανώνουμε αντίστοιχο event στα Χανιά, ίδια ώρα στο NAMA στο παλιό λιμάνι! Σας περιμένουμε όλους και εκεί!

The Smartphone Festival 2018 by Huawei στο Ηράκλειο Κρήτης, The Smartphone Festival 2018 by Huawei στο Ηράκλειο Κρήτης: Πέμπτη 4 Οκτωβρίου

Το Smartphone Festival αποτελεί ένα θεσμό της Huawei που επιδιώκει να μυήσει τον κόσμο στην τεχνολογία των smartphones, στις νέες τάσεις της αγοράς, στα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες της που διευκολύνουν τη ζωή μας καθημερινά και τις πρωτοποριακές τεχνολογίες του αύριο όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη.

Το φετινό Smartphone Festival 2018 by Huawei αποτελεί μία μεγάλη γιορτή για την τεχνολογία γύρω από τα smartphones προσφέροντας στους φίλους της τεχνολογίας, νέα λανσαρίσματα συσκευών, events και εκπλήξεις σε όλη την Ελλάδα αλλά και την ευκαιρία αποκτήσουν smartphones τελευταίας τεχνολογίας σε προνομιακές τιμές.

Από 1 έως 7 Οκτωβρίου η Huawei έρχεται στο Ηράκλειο Κρήτης με super προσφορές για όλους. Προνομιακές τιμές για όλα τα smartphones της Huawei από όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα της πόλης, και επιπλέον όφελος στις συσκευές Huawei που συμμετέχουν φέτος στο Smartphone Festival!

Huawei Mate 20 lite
Ο έμπιστος συνοδοιπόρος σου είναι εδώ. Τα εντυπωσιακά γραφικά του σε ταξιδεύουν σε στιγμές μαγείας, ενώ η κομψή και συμμετρική πίσω πλευρά βρίσκεται με άνεση στην παλάμη του χεριού σου. Προσφέρει φωτογραφίες με πραγματικά χρώματα και λήψεις βίντεο γεμάτες ζωντάνια ακόμα και σε περιβάλλοντα υπό συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

The Smartphone Festival 2018 by Huawei στο Ηράκλειο Κρήτης, The Smartphone Festival 2018 by Huawei στο Ηράκλειο Κρήτης: Πέμπτη 4 Οκτωβρίου

Huawei P20 Twilight
Το αγαπημένο πλέον Huawei P20 σε νέο εκθαμβωτικό χρώμα. Τώρα και σε χρώμα Twilight για να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα. Η τρίτης γενιάς κάμερα Leica επιστρέφει για τους λάτρεις της φωτογραφίας. Με 20MP ασπρόμαυρο και 12MP έγχρωμο AI φακό, Super Slow Motion και πολλές λειτουργίες για να τραβήξεις τις super φωτογραφίες.

The Smartphone Festival 2018 by Huawei στο Ηράκλειο Κρήτης, The Smartphone Festival 2018 by Huawei στο Ηράκλειο Κρήτης: Πέμπτη 4 Οκτωβρίου

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

51 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Garcia

Κλασικά..

Dimitris

Ωραίο το Mistral

Λευτέρης

Αντε με το καλό, να σε γνωρίσουμε από κοντά!!

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

στο talos εχει και ενα πολυ καλο burgerαδικο το Yankees ,αν προλάβω απο τη δουλεια θα ρθω !☺☺

Πετρος

Ναιιιι

Mixalhs

teleia!!

Γιάννα

Θα είμαστε εκεί!

Μανώλης

θα είμαι εκεί!!!!!!!

Μηνάς

Εννοείται και θα είμαστε εκεί!!!

Mike Garef

Super. See you there. 3 persons.

Μανώλης

Περιμένουμε

Γιώργος

Θα είμαστε εκεί !!!

itboygr

Γεια σου Κώστα! 2 άτομα 🙂

Βασιλης Μελησσιανος

Yeesss

Ορέστης

Θα είμαι εκεί

Nikos

Αντε παιδιά με το καλό να σμίξουμε!!!

ΠΕΤΡΑΚΗΣ

θα είμαι εκει!

Μανος

Θα ειμαι εκει

Stelios

Tha ime eki

Μάνος ακουμ

Θα γίνει πανικός 💪

Παπαδοκαλακης Γεωργιος

Θα ειμαστε εκεί… 4 άτομα…

Γεωργία

Τελεια!!

Νικολαος Μαρκοδημητρακης

Cant wait

VaggelisX

Θα είμαστε εκεί 2 άτομα..

Αντώνης

Δε το χάνουμε με τίποτα! 😁

Θοδωρής Σαββίδης

Θα μαστε όλοι εκεί! (2)

Constantinos Fetokakis

Με το καλό λοιπόν!

Vasilis

I ‘m in!

ΜΕΝΕΛΑΟΣ

θα ερθουμε!!!

Ελένη

Θα έρθουμε κι εμείς!!!

ARIS

2 ATOMA

xaralampos

!!!

ΠΑΥΛΟΣ

Θα ειμαστε εκει!!!

2 άτομα

Μιχάλης

Θα είμαστε εκεί! (3 άτομα)

Ευτύχης

Θα είμαι εκεί (1 άτομο)

George Creteman

Υπέροχο event, θα έρθω με τον γιό μου.. Ευχαριστώ!

εφη

θα ερθω 2 ατομα

Γιαννης

!!

Σπυρος

τα λεμε σε λιγο λοιπον… 🙂

Stavros K.

συμμετοχή

Ελένη

Ωραια

Μαρία Αγγελιδακη

Θα συμμετάσχουμε 2 άτομα

Σέβη

Θα έρθουμε 3 ατομα

Λέανδρος

Καλημέρα άντε να ανεβάσεις και από Του Ηρακλείου huawei festival

Ευθύμης

Θα είμαι και εγώ εκεί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.