Workshop μέσα στο κατάστημα Πλαίσιο στην Αγία Παρασκευή: Φωτογραφίες

, Workshop μέσα στο κατάστημα Πλαίσιο στην Αγία Παρασκευή: Φωτογραφίες

To Σαββατο 7 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε ένα ιδιαίτερο Techblog Workshop για πρώτη φορά μέσα σε κατάστημα και συγκεκριμένα στο νέο Super Store Πλαίσιο στην Αγία Παρασκευή και στα πλαίσια των παράλληλων event που είχαν προγραμματιστεί για τον εορτασμό των εγκαινίων του καταστήματος.

Για πρώτη φορά επίσης πραγματοποιήθηκε μπροστά σε κοινό, live unboxing με το μαγικό κοπίδι και τον Κώστα Βλαχάκη.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρίανα γνωρίσουν από κοντά τα Honor smartphones και τα αποκλειστικά μοντέλα που διαθέτουν τα καταστήματα Πλαίσιο, το Honor 10 στην έκδοση με τα 128GB ενσωματωμένης μνήμης και το Honor View 10.

Στο τέλος του event πραγμτοποιήθηκε κλήρωση με δώρο ένα Honor 10 128GB και 3 Honor smartband για τέσσερεις τυχερούς νικητές ενώ είχαμε την ευκαιρία όλοι μαζί να κάνουμε tour στα 4 επίπεδα του καταστήματος και να γνωρίσουμε τη νέα εμπειρία Πλαίσιο.

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για την συμμετοχή σας. Η τεχνολογία μας ενώνει!

Δείτε εδώ όλες τις φωτογραφίες στο Facebook Fan Page του Techblog.

, Workshop μέσα στο κατάστημα Πλαίσιο στην Αγία Παρασκευή: Φωτογραφίες

, Workshop μέσα στο κατάστημα Πλαίσιο στην Αγία Παρασκευή: Φωτογραφίες

, Workshop μέσα στο κατάστημα Πλαίσιο στην Αγία Παρασκευή: Φωτογραφίες

, Workshop μέσα στο κατάστημα Πλαίσιο στην Αγία Παρασκευή: Φωτογραφίες

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

Όλοι ήμασταν μια παρέα με χαμόγελο και χαρά, ο χώρος άψογος, κάνοντάς μας να έχουμε μόνο ευχάριστες αναμνήσεις από την τεχνολογική μας παρέα!

Takis

Κώστα σε ευχαριστώ για το event, πέρασα υπέροχα!! Εύχομαι τα καλύτερα για το techblog και το autonomous, καθώς επίσης καλές πωλήσεις στο πλαίσιο για το νέο κατάστημα!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business featured Plaisio Public

Μπράβο σε Πλαίσιο, Public και Praktiker, τσίμπησαν πρόστιμο

Πρόστιμα σε Πλαίσιο, Public και Praktiker καθώς σε ελέγχους διαπιστώθηκε ότι παραβίαζαν τον Κώδικα δεοντολογίας περί ανακοίνωσης μειωμένης τιμής σε περίοδο εκπτώσεων.

Smartphones Apple featured Honor

Samsung, Apple και Xiaomi πρώτες στις παγκόσμιες αποστολές smartphone

Oι αποστολές προϊόντων ΟΕΜ στην Κίνα κατέγραψαν διψήφια αρνητική ανάπτυξη το 2022, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, γεγονός που οδήγησε σε μείωση των παγκόσμιων αποστολών.

Smartphones Honor Android smartphones Honor

Honor Magic 4 Lite: Η δύναμη της μαγείας +Google Play

Αυτό είναι το Honor Magic 4 Lite και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά σύντομα και μάλιστα με Google Play και GMS services.

Smartphones Honor

Honor X9 5G: Ένας ακόμα παίκτης στην mid-range κατηγορία

To έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι η mid-range κατηγορία είναι εκείνη που συγκεντρώνει το μεγάλο ενδιαφέρον των καταναλωτών και η Honor μάλλον… συμφωνεί μαζί μας.