Techblog Workshop Θεσσαλονίκης powered by Huawei: Φωτογραφίες – βίντεο

Techblog Workshop Θεσσαλονίκης powered by Huawei: Φωτογραφίες – βίντεο, Techblog Workshop Θεσσαλονίκης powered by Huawei: Φωτογραφίες – βίντεο

Την Κυριακή 15 Απριλίου η μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας στη Βόρεια Ελλάδα συναντήθηκε σε ένα ακόμα Techblog Workshop αυτή τη φορά powered by Huawei όπου 120 φίλοι των smartphones είχαν την ευκαιρία να δουν και να δουλέψουν τα νέα Huawei P20 Pro, P20 lite και P20.

Το event είχε προγραμματιστεί για τις 15:00 το μεσημέρι όμως οι φίλοι του Techblog είχαν ξεκινήσει να έρχονται πολύ νωρίτερα με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα στον χώρο του event να βρίσκονται πάνω από 80 άτομα. Μέχρι τις 16:00 περισσότεροι από 120 φίλοι είχαν δημιουργήσει τη μεγαλύτερα παρέα τεχνολογίας στο Techblog Workshop Θεσσαλονίκης powered by Huawei.

Το απόγευμα μας εξελίχθηκε με χαμόγελα, ανταλλαγή γνώσεων, νέες γνωριμίες ατόμων με κοινά ενδιαφέροντα και φυσικά αρκετά Huawei P20 Pro, P20 lite και P20 να κάνουν βόλτα στα τραπέζια ώστε όλοι να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις δυνατότητές τους από “πρώτο χέρι”!

Η Huawei μας προσέφερε τον καφέ και τα αναψυκτικά που ήπιαμε αλλά και finger food πεντανόστιμα πιτσάκια, τυροπιτάκια και μικά πεϊνιρλί. Κατά τη διάρκεια του event πραγματοποιήθηκε κλήρωση και ένας τυχερός έφυγε μαζί με ένα Huawei P20 lite.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τη Νατάσσα Καραμπουρνιώτη, Marketing Manager της Huawei Ελλάδας αλλά και τον Κωνσταντίνο Μηρτσάκη με την ομάδα του που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προσφέροντας απλόχερα με χαμόγελο τις γνώσεις τους για τα Huawei smartphones στους καλεσμένους.

Επόμενη στάση “Powered by Huawei” την Κυριακή 29 Απριλίου στο Ηράκλειο της Κρήτης, σε ένα μεγάλο event τεχνολογίας που δεν πρέπει να χάσει κανείς στο νησί. Σύντομα όλες οι λεπτομέριες! Η τεχνολογία μας ενώνει!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tsiman

Μου λείπετε ήδη ρε!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Workshop agapi featured

Χριστούγεννα με το Techblog, για καλό σκοπό [Σάββατο 21 Δεκεμβρίου]

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου το Techblog διοργανώνει το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο event τεχνολογίας, για καλό σκοπό!

Workshop featured

Techblog Workshop Θεσσαλονίκης 2019: Πως περάσαμε [φωτογραφίες + video]

Η μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας στη Βόρεια Ελλάδα συγκεντρώθηκε την Κυριακή 6 Οκτωβρίου το μεσημέρι στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Workshop

Techblog Workshop στη Θεσσαλονίκη: Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Κυριακή 6 Οκτωβρίου το Tehblog έρχεται Θεσσαλονίκη για ένα μεγάλο event τεχνολογίας. Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά και να κληρώσουμε δώρα απίθανα gadgets!

Workshop

2η Συνάντηση Ιδιοκτητών Ηλεκτρικών Οχημάτων: Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Έχεις ηλεκτρικό αυτοκίνητο, ποδήλατο, σκούτερ ή πατίνι; Πάρτο μαζί σου και έλα να το οδηγήσεις στη 2η Συνάντηση Ιδιοκτητών Ηλεκτρικών Οχημάτων στην Αττική.