Η Apple είναι πιθανό να πληρώσει σχεδόν 53 εκ. δολάρια σε κατόχους iPhone και iPod Touch που έχουν κινηθεί νομικά εναντίον της ζητώντας αποζημίωση για την μη επισκευή συσκευών τους εντός εγγύησης που η Apple υποστήριξε ότι έχουν βραχεί. Η Apple έχει τοποθετήσει ειδικά αυτοκόλλητα που αν έρθουν σε επαφή με το νερό αλλάζουν χρώμα όμως το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι αυτά μπορούν να αλλοιωθούν και από εξωτερική υγρασία και ως εκ τούτου δεν έχει ευθύνη ο καταναλωτής.

Πηγή
What can I find on Techblog?
Techblog offers comprehensive technology coverage with regular updates, detailed analysis, and technical content to keep you informed.
How often is the content updated?
We regularly update our technology content to ensure you have access to the latest and most accurate information available in the industry.
Why choose Techblog for technology?
Techblog is committed to providing reliable, well-researched technology content from experienced contributors and trusted sources.
Μαλιστα. Τοσο ακριβη συγγνωμη 53 μυριων, μεγαλυτερη αναλογικα κι απ’αυτη που ζητησε ο Μπαγεβιτς απο τους ΑΕΚτζηδες.
Κατι δεν παει καλα εδω και αρκετο καιρο με την Apple. Μηπως πληρωνει “αμαρτιες” της πλεον;
και πολυ καλα θα κανει να τουσ αποζημιωσει ! τοσα λεφτα παιρνει αυτη η εταιρια ασ δωσει και λιγα πισω !
αυτό με την υγρασία τρελή καραμέλα! Ολοι τα ίδια κάνουν και έπρεπε να αποδείξουν ότι δεν είναι τρελοί για να δικαιωθούν.. Εδώ για να κάνεις μήνυση θέλεις 100€ παράβολο χώρια ο δικηγόρος.
Kαι πολυ καλα θα κανει να τους αποζημειωσει… Εχουν βρει αυτους τους δεικτες υγρασιας της 3M ως δικαιολογια για να σου λενε οτι εβρεξες τη συσκευη κ αλλες τετοιες ανυποστατες δικαιολογιες για να σε βγαλουν εκτος εγγυησης που σημειωτεον εξακολουθει να μη δινει 2ο χρονο καλυψη οπως κανονικα πρεπει.
Το αστειο της υποθεσης ειναι πως η ΙΔΙΑ η 3M δηλωνει οτι το χρωμα των δεικτων αυτων μπορει να αλλαξει κ χωρις να πεσει νερο πανω τους απλα κ μονο με την υγρασια του περιβαλλοντος…
Toυς ιδιους εχουν και τα macbooks κ αν αλλαξουν χρωμα για οποιοδηποτε λογο, σου λενε ”το βρεξες”, ”σερφαρες στη βροχη”, και αλλα τετοια χαριτωμενα και βουαλα! Σου βγαζουν εκτος εγγυησης μηχανημα 3χιλιαδων ευρω!!!
Έτσι την πάτησε ενας φίλος μου, αμεσος βρήκε κάποιον και του το πούλησε και απ τότε δεν ξανα πήρε iphone