Τι είναι το Techblog

Το Techblog αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες πηγές ενημέρωσης στην Ελλάδα με νέα και ειδήσεις τεχνολογίας έχοντας καθημερινά χιλιάδες επισκέπτες και εκατοντάδες σχόλια. Από το 2007 στο Techblog δημιουργούμε τη μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας στην Ελλάδα για όλους τους φίλους των smartphones και των gadgets. Δημιουργός του Techblog είναι ο Κώστας Βλαχάκης.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός τεχνολογικών site όπως το Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ως δημοσιογράφος τεχνολογίας, ως συμπαρουσιαστής στην εκπομπή Escape στην ΕΤ1, και ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή αλλά και το περιοδικό Ήχος & Hi-Fi.

Social Media
Facebook, 62.500 followers
YouTube, 83.600 subscribers
Twitter, 18.000 followers
Instagram, 5.050 followers
Google+, 64.600 followers
Forum Classifieds, 5.300 members
Update: Φεβρουάριος 2018

TechblogTV
Δοκιμάζουμε και παρουσιάζουμε με βίντεο τα καλύτερα smartphones, gadgets και συσκευές τεχνολογίας και ταξιδεύουμε στα μεγαλύτερα διεθνή event τεχνολογίας για να σας μεταφέρουμε με ελληνικό σχολιασμό όλες τις εξελίξεις και τα νέα προϊόντα. Δείτε τα βίντεο.

Techblog Workshop
Συναντήσεις ανοιχτές για όλους σε κεντρικά σημεία της Αθήνας και της περιφέρειας για να δούμε από κοντά και να αγγίξουμε πρώτοι, όλες τις νέες συσκευές τεχνολογίας που έρχονται για δοκιμή στο Techblog. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τις συναντήσεις μας.

Συνεργασίες
Διαφημιστικά έχουμε συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τις εταιρείες COSMOTE, Vodafone, WIND, GERMANOS, Kotsovolos, Public, Samsung, Sony Mobile, Huawei, LG, Microsoft, Dell, HP, Nova κ.α.

Χειρονομίες Αγάπης
Ωραίες οι νέες τεχνολογίες τα smartphones και τα gadgets όμως πίσω από τις συσκευές βρίσκονται άνθρωποι. Μάθετε περισσότερα για τις δράσεις μας εδώ.

Techblog.gr, η τεχνολογία μας ενώνει
Αθήνα – Ελλάδα

Επικοινωνήστε με το Techblog
Διαφημιστείτε στο Techblog