YouTube, εξαγοράζει την υπηρεσία Videogame-Streaming Twitch έναντι 1$ δισ.;

Όσοι παίζετε παιχνίδια προφανώς θα γνωρίζετε το Twitch το οποίο είναι μια υπηρεσία η οποία επιτρέπει στους gamers να κάνουν upload και να βλέπουν δωρεάν live video streaming παιχνιδιών που ανεβαίνουν από Xbox και PlayStation 4 κονσόλες.

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι έχει πάνω από 45 εκατομμύρια επισκέπτες τον μήνα με 1 εκατομμύριο μέλη να ανεβάζουν videos κάθε μήνα.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που μεταδίδει το variety και η Wall Street Journal, το YouTube της Google βρίσκεται σε συζητήσεις για να εξαγοράσει το Twitch έναντι 1$ δισεκατομμυρίου. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ αρχικό στάδιο αλλά αν το deal προχωρήσει, θα είναι πιο σημαντική εξαγορά του στην ιστορία του YouTube το οποίο η Google απέκτησε το 2006 έναντι $1.65 δισεκατομμυρίων.

Για την Google η εξαγορά αυτή θα ήταν πολύ σημαντικό βήμα το οποίο θα δώσει σημαντική ώθηση στο YouTube το οποίο ναι μεν έχει τη δική του υπηρεσία live-streaming για παιχνίδια όμως μπροστά στο το Twitch υστερεί.
, YouTube, εξαγοράζει την υπηρεσία Videogame-Streaming Twitch έναντι 1$ δισ.;

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Google Google Pixel Pixel

Google Circle to Search: Θα μπορεί να λειτουργεί όταν χρησιμοποιούνται δύο apps ταυτόχρονα σε split-screen

Η Google παρουσίασε το Circle to Search τον Ιανουάριο, με το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης να κάνει ντεμπούτο με τη σειρά Galaxy S24.

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Software Google Google Play Play store

Google Play Store: Μπορείτε πλέον να κάνετε λήψη δύο εφαρμογών ταυτόχρονα

Το Google Play Store έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία δύο χρόνια, με τον κόμβο εφαρμογών να επιτρέπει Συχνές ερωτήσεις από AI.

Software Android Chrome featured

Ψεύτικο Chrome update για Android εγκαθιστά trojan με πρόσβαση στις τραπεζικές εφαρμογές

Οι χρήστες Android να προσέχουν για μια ψεύτικη ενημέρωση του Google Chrome που τους εξαπατά να εγκαταστήσουν ένα κακόβουλο λογισμικό trojan.