LLMs.txt Τα μικρά tablets δίνουν τη θέση τους στα μεγάλα smartphones | Techblog.gr

Τα μικρά tablets δίνουν τη θέση τους στα μεγάλα smartphones

Smartphones

Σύμφωνα με report της NPD DisplaySearch οι πωλήσεις των μικρότερων tablets που είναι από 7 μέχρι 7.9 ίντσες θα αρχίσουν να χάνουν έδαφος σε σύγκριση με τα μεγαλύτερα tablets λόγω του ανταγωνισμού από τα μεγαλύτερα smartphones.

Ήδη έχουμε δει το 5.5 ιντσών LG G3 και το trend επιτάσσει ναυαρχίδες με οθόνες 5+ ιντσών. Το report αναφέρει ότι το 2013 οι αποστολές των μικρών tablets ήταν στο 58% της συνολικής αγοράς (tablets). Ωστόσο το ποσοστό αναμένεται να πέσει και θα δοθεί έμφαση στα tablets με οθόνες από 8 έως 10.9 ίντσες. Η NPD προβλέπει ότι μέχρι το 2018 το ποσοστό των μεγάλων tablets θα ξεπεράσει εκείνο των μικρών.

Η Samsung ανέφερε πρόσφατα στα αποτελέσματα τριμήνου της ότι οι αποστολές smartphones 5 και 6 ιντσών αντικατέστησαν τη ζήτηση για 7-8-ιντσα tablets.

Τα tablets με οθόνη 11 ίντσες και άνω αναμένονται να ανέβουν κατά 10% στο μερίδιο της αγοράς μέχρι το 2018.

Τέλος, η NPD χαμήλωσε τις προβλέψεις της για τις αποστολές tablets μέσα στο 2014 στα 285 εκατομμύρια κομμάτια παγκοσμίως λόγω της καθυστέρησης κυκλοφορίας νέων προϊόντων.

μικρά tablets χάνουν έδαφος, Τα μικρά tablets δίνουν τη θέση τους στα μεγάλα smartphones

Πηγή

What can I find on Techblog?

Techblog offers comprehensive technology coverage with regular updates, detailed analysis, and technical content to keep you informed.

How often is the content updated?

We regularly update our technology content to ensure you have access to the latest and most accurate information available in the industry.

Why choose Techblog for technology?

Techblog is committed to providing reliable, well-researched technology content from experienced contributors and trusted sources.

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Someone

Σε λίγο θα πάρουν και τη θέση των μεγάλων 😛

Αντώνης Μαρίνος

Tablets των 7″-8″ δεν έχουν πραγματικό νόημα ύπαρξης. Γιατί ούτε δουλειά μπορείς να κάνεις, ούτε και τόσο φορητά μπορείς να τα χαρακτηρίσεις. Άρα όντως θα συνεχίσουν να χάνουν μερίδιο, από κάτω από τα μεγάλα smartphones και από πάνω από τα σαφώς πιο λειτουργικά tablets των 10″-11″. Δηλαδή smartphone των ~5″ και tablet των 10″, συνδυασμό που ήδη εφαρμόζω στην πράξη και αποδεικνύεται πάρα πολύ λειτουργικός.

Γιώργος

Τα κινητά με πάνω από 4.5″ οθόνη είναι υπερβολή για μένα! Πλέον χάνεται η έννοια της κινητής συσκευής. Εγώ μια χαρά βολευομαι με κινητό 4.5″, tablet 7″ και laptop.

GeoChiosGR

Οτι βολεύει τον καθένα… Αν το κινητο δεν χωράει στην τσέπη η αν χωράει και σε δυσκολεύει στο περπάτημα τι να το κάνεις; 4.5-4.7 είναι το ιδανικό για μένα…

giannis

ΨΙλοάσχετο αλλά μιας και είμαστε σε θέμα με τάμπλετς.
Μπορεί κάποιος να μου πεί ποιές οι διαφορές μεταξύ Samsung Galaxy Note Pro 12.2 και Samsung Galaxy Tab Pro 12.2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Content written by Λορένα Σιούτη Content Creator • Techblog
Reviewed by Techblog Editorial Team Editorial Review & Fact-Checking

References

  1. Wikipedia contributors. (2024). "Techblog." Retrieved from https://en.wikipedia.org/wiki/Techblog
  2. Google. (2024). "Search results for Techblog." Retrieved from https://www.google.com/search?q=Techblog
  3. YouTube. (2024). "Video content about Techblog." Retrieved from https://www.youtube.com/results?search_query=Techblog