HP Slate 6 VoiceTab II, επίσημα με δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων

Πριν από περίπου έναν χρόνο η HP λάνσαρε το HP Slate 6 VoiceTab, και τώρα ανακοίνωσε τον διάδοχό του το HP Slate 6 VoiceTab II που όμως απ΄ότι φαίνεται δεν έχει σημαντικές αναβαθμίσεις. Οι μόνες διαφορές είναι ότι έρχεται με Android 4.4 KitKat αντί για 4.2 Jelly Bean και 8 Megapixel κάμερα αντί για 5 Megapixel.

Κατά τα άλλα το HP Slate 6 VoiceTab II έχει ίδια χαρακτηριστικά όπως 3G συνδεσιμότητα 6 ιντσών IPS οθόνη ανάλυσης 720×1280 pixels, 2 Megapixel δεύτερη κάμερα, quad-core 1.2 GHz Marvell PXA1088 επεξεργαστή, 1 GB RAM, 16 GB επεκτάσιμη μνήμη και 3000 mAh Li-Po μπαταρία. Η συσκευή έχει δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων ενώ έχει και δυνατότητα υποστήριξης 2 SIM.

Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμο μόνο στην Ινδία με τιμή γύρω στα 259 δολάρια και περιμένουμε να ανακοινωθεί αν και πότε θα έρθει στις υπόλοιπες αγορές.

hp slate 6 voicetab ii, HP Slate 6 VoiceTab II, επίσημα με δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λεωνιδας

Βαλε και μια δυαρα μνημη βρε hp και εισαι κομπλε!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Software Android Chrome featured

Ψεύτικο Chrome update για Android εγκαθιστά trojan με πρόσβαση στις τραπεζικές εφαρμογές

Οι χρήστες Android να προσέχουν για μια ψεύτικη ενημέρωση του Google Chrome που τους εξαπατά να εγκαταστήσουν ένα κακόβουλο λογισμικό trojan.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.