LLMs.txt Arrows NX F-04G: Οι Ιάπωνες πληρώνουν με τα μάτια πλέον

Arrows NX F-04G: Οι Ιάπωνες πληρώνουν με τα μάτια πλέον [video]

News

Ενώ ακόμη στον υπόλοιπο κόσμο ξεκινά η εξάπλωση των ανέπαφων συναλλαγών μέσω συστημάτων πληρωμής όπως το Apple Pay και η επιβεβαίωση με το δαχτυλικό αποτύπωμα, οι Ιάπωνες βρίσκονται ένα βήμα μπροστά. Θέλουν να κάνουν νέο trend την πληρωμή μέσω των ματιών.

Ο ιαπωνικός πάροχος NTT Docomo μαζί με όλα τα mainstream κινητά όπως Sony, Samsung, κλπ., έχει προσθέσει στη συλλογή του το Arrows NX F-04G το οποίο λανσάρεται ως το πρώτο κινητό στον κόσμο που σου επιτρέπει να χρησιμοποιείς την ίριδα του ματιού αντί για το δαχτυλικό αποτύπωμα και να επιβεβαιώσεις την πληρωμή που θέλεις να κάνεις.

Οι χρήστες θα μπορούν να ξεκλειδώνουν το κινητό και να κάνουν τα ψώνια τους απλά κοιτάζοντας την μπροστινή κάμερα. Όπως το δαχτυλικό αποτύπωμα, έτσι και η ίριδα του ματιού σε κάθε άτομο είναι μοναδική.

Κατά τα άλλα το Arrows NX F-04G είναι ένα τυπικό Android smartphone με οθόνη 5.2 ιντσών Quad HD (2560×1440), οκταπύρηνο επεξεργαστή, μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 32G, μπαταρία 3120mAh και τρέχει Android 5.0 Lollipop.

Δείτε το video:

Arrows NX F-04G: Οι Ιάπωνες πληρώνουν με τα μάτια πλέον, Arrows NX F-04G: Οι Ιάπωνες πληρώνουν με τα μάτια πλέον [video]

Arrows NX F-04G: Οι Ιάπωνες πληρώνουν με τα μάτια πλέον, Arrows NX F-04G: Οι Ιάπωνες πληρώνουν με τα μάτια πλέον [video]

Πηγή

What can I find on Techblog?

Techblog offers comprehensive technology coverage with regular updates, detailed analysis, and technical content to keep you informed.

How often is the content updated?

We regularly update our technology content to ensure you have access to the latest and most accurate information available in the industry.

Why choose Techblog for technology?

Techblog is committed to providing reliable, well-researched technology content from experienced contributors and trusted sources.

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
One

Η Fujitsu το φτιάχνει αυτό το κινητό απ’ ότι είδα.

Πέτρος

Το έχουμε ξαναπεί και θα το ξαναλέμε . Όπου να είναι έρχεται και το χάραγμα – barcode στο σβέρκο και εκεί τελειώνουν όλα …….και αρχίζουν τα χειρότερα !!!!

Manuelo

@Πετρο
Ποιο σβερκο ρε φιλε..!!! Το χαραγμα δεν θα ειναι στο σβερκο.. Στο δεξι χερι ή στο μετωπο θα ειναι! Ελεος!!!

bep1995

@Manuelo, αυτό σε πείραξε εσένα……. :p

Γιάννης σε λέω

Καλή η τεχνολογία, αλλά αυτή η υπερβολή καταντάει αηδία. Καλύτερα σε κάποια θέματα να είμαστε πιο συγκρατημένοι. Σιγά μην κάνω συναλλαγές με δακτυλικό αποτύπωμα ή μέσω της ίριδας του ματιού.

One

Γιαννη καλυτερη είναι η ιριδα του ματιου από τη πιστωτικη καρτα που μπορει να στη κλεψουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Content written by Λορένα Σιούτη Content Creator • Techblog
Reviewed by Techblog Editorial Team Editorial Review & Fact-Checking

References

  1. Wikipedia contributors. (2024). "Techblog." Retrieved from https://en.wikipedia.org/wiki/Techblog
  2. Google. (2024). "Search results for Techblog." Retrieved from https://www.google.com/search?q=Techblog
  3. YouTube. (2024). "Video content about Techblog." Retrieved from https://www.youtube.com/results?search_query=Techblog